Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

cok tatlı olmus ya kel oglqanım benım yaramaz sıpam boyuda cok ıyı kılıosuda maassallah kac cm ve kılosu ne kuzum
muzur swıpa cın gıbı resımlerde

8100 kilosu 73 cm de boyu melisam vallaha zayıfladı o eski kilosu yok ama işin gerçeği yerindede durmuyo eşşek çirkinim benim ohh ömrümü yidi bitirdi

kevserim maaşallah sübhanallah bayıldım cimcimeme vallaha kocaman olmuş benim yavrum çok dadlı rabim korusun tüm nazarlardan kırkbinkere maaşallah

Slm kizlar nasilsiniz cepten giriyorum esim yeni tel aldi artik bundan rahatca girebilicrm eskisi gibi degil ama kimse gelmemis ki

canım korkma ğerki bir tehliksi olsaydı zaten söylerdi bu sorumluluğu alırmı sence sadece küçük bebektir belki yada usg ölçülerinde yanlışlık olabilir benimde neresdeyse 3 hafta önde gidiyodu doktor iri bebek iri bebek diye diye beni rejime sokmuştu ne tatlı ne birşey ekmek bile yasaktı doğuramam diye doğduğunda 3300 dü 300 şişine verdik 3 kilo doğdu düşün 4 kiloyu gececek dedi ama çıkan 3 kiloydu hem benimde 12+3 de yapılmıştı 2li tarama korkma seninki zaten erken 13. haftana giridğinde yapılıcak demekki hakkınd ahayırlısı olsun canım [/QUOTE]

Yasamamis birilerinden bunlari duymak gercekten iyi oluyo :) 10 eylul de gidicem insallah hersey normaldirrr :) cok tesekkur ederim hersey icin cnm icimi rahatlattin

Yasamamis birilerinden bunlari duymak gercekten iyi oluyo :) 10 eylul de gidicem insallah hersey normaldirrr :) cok tesekkur ederim hersey icin cnm icimi rahatlattin[/QUOTE]

Canim rica ederim sormak istedigin birsey olursa gel sor burdaki arakadaslar hepimiz yasadik birimiz olmadi digerimiz yardimci oliruz gidince haber et olurmu bekliyirum hayirli haberlerini

Slm kizlar nasilsiniz cepten giriyorum esim yeni tel aldi artik bundan rahatca girebilicrm eskisi gibi degil ama kimse gelmemis ki

Gule gule kyllan bi tane m iyi gunlerde insallah
Bu essek beni sinir etti yaa sabahtqn beri uğraşıyorum iki buçuk da sizdi
Canima okuyor cok bunsldim dun barbunyw yrmistim bugun onu çekiyoruz

Canim rica ederim sormak istedigin birsey olursa gel sor burdaki arakadaslar hepimiz yasadik birimiz olmadi digerimiz yardimci oliruz gidince haber et olurmu bekliyirum hayirli haberlerini[/QUOTE]

Sagol cnm insallah iyi haberler weririm yazicam tekrar cok tsk ederim :)

Gule gule kyllan bi tane m iyi gunlerde insallah
Bu essek beni sinir etti yaa sabahtqn beri uğraşıyorum iki buçuk da sizdi
Canima okuyor cok bunsldim dun barbunyw yrmistim bugun onu çekiyoruz
sağolsın melisam ama bana aladı eşim kendine aldı onunki eskiydi baya yeniledi ayrıca ben bu kazık kadar teli kullanmam arkadaş pis yedilideki zzekinin teli kadar nerdeyse işte pc dışında yazmam kolaylaştı diye seviniyorumkuzumyesende yemsende çekiyo o gazı en azından sen vitamini alımışsın yemen lazım işte ben artık fanta bile içiyorum bayadır hemde kısrıa zaten çok zaman önce başlamıştım ilk defada dün kurufasulye yedim inş sneinde biran önce biterde gazı kurtulursunuz melisam
Naber kevserim kizin nasil seninkinde gaz problemi varniydi canım
yanlış hatırlamıyosam vardı sanırım melisam:26::26::26::26:
Canim rica ederim sormak istedigin birsey olursa gel sor burdaki arakadaslar hepimiz yasadik birimiz olmadi digerimiz yardimci oliruz gidince haber et olurmu bekliyirum hayirli haberlerini

Sagol cnm insallah iyi haberler weririm yazicam tekrar cok tsk ederim :)[/QUOTE]

inş canım bekliycem haberlerini hayırlı günler

kızlar kahvaltı ettik bulaşık yıkdadım aliyi bANYO YAPTIRDIK yemek yedikten sonrada gezmeye gidicez inş ee nerdesinizz

Slm kizlar duraktayiz dolmus gelice 5 dk ya g3zdik alisveris yaptik eve donuyoruz alisim iyi durdu ama uykusu gelince biraz mizmizzlandi simdi arabasinda uyuyo daha giremem sabaha gorusurz opuldunuz

selam kızlar tatilden geldik yarına uğrarım optum sizi

Günaydın kizlar nasilsiniz oyku beni deli etti danaj tokati atcaktim zor tuttum kemdimi ama dişleri mi sikmaktan ağrıyor
Hosgeldin moonum nasildin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…