cok tatlı olmus ya kel oglqanım benım yaramaz sıpam boyuda cok ıyı kılıosuda maassallah kac cm ve kılosu ne kuzum
muzur swıpa cın gıbı resımlerde
sağolasın elifim ya bende şimdi mama yedirdim birazdan atarım inşallah
cnım durmuyo ben bıraz ılgıleneyım sıpamla optum ikinızıodeeee
az kaldı elifim koyuyorumoh afiyet olsun kuzuma benimki uyudu şimdilik rahatım yalnız ayaakalrımda babamız uyuyp giremiyoruz odayatmm kevserim koyabilirsen bekliyorum merakla
canım korkma ğerki bir tehliksi olsaydı zaten söylerdi bu sorumluluğu alırmı sence sadece küçük bebektir belki yada usg ölçülerinde yanlışlık olabilir benimde neresdeyse 3 hafta önde gidiyodu doktor iri bebek iri bebek diye diye beni rejime sokmuştu ne tatlı ne birşey ekmek bile yasaktı doğuramam diye doğduğunda 3300 dü 300 şişine verdik 3 kilo doğdu düşün 4 kiloyu gececek dedi ama çıkan 3 kiloydu hem benimde 12+3 de yapılmıştı 2li tarama korkma seninki zaten erken 13. haftana giridğinde yapılıcak demekki hakkınd ahayırlısı olsun canım
Slm kizlar nasilsiniz cepten giriyorum esim yeni tel aldi artik bundan rahatca girebilicrm eskisi gibi degil ama kimse gelmemis ki
sağolsın melisam ama bana aladı eşim kendine aldı onunki eskiydi baya yeniledi ayrıca ben bu kazık kadar teli kullanmam arkadaş pis yedilideki zzekinin teli kadar nerdeyseGule gule kyllan bi tane m iyi gunlerde insallah
Bu essek beni sinir etti yaa sabahtqn beri uğraşıyorum iki buçuk da sizdi
Canima okuyor cok bunsldim dun barbunyw yrmistim bugun onu çekiyoruz
yanlış hatırlamıyosam vardı sanırım melisam:26::26::26::26:Naber kevserim kizin nasil seninkinde gaz problemi varniydi canım
Canim rica ederim sormak istedigin birsey olursa gel sor burdaki arakadaslar hepimiz yasadik birimiz olmadi digerimiz yardimci oliruz gidince haber et olurmu bekliyirum hayirli haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?