hoşgeldin moonum bekliyoruz özledik bacımselam kızlar tatilden geldik yarına uğrarım optum sizi
Günaydın kizlar nasilsiniz oyku beni deli etti danaj tokati atcaktim zor tuttum kemdimi ama dişleri mi sikmaktan ağrıyor
Hosgeldin moonum nasildin canim
günaydınnn bacılarrr biz birazdan kahvaltı yapıcaz siz neydiyonuz bakak dedik
ohh ne güzel yapmışsın işlerini elifimm dışarda gezmeniz de güzel geçmiş çok sevindim demek arabada uyudu hee ne güzel ya bizm kız sevmiyor arabayıgünayduın kızlar nasılsınız ben güne iş yaparak başladım çok mutluyum iş yapınca kendime gleliyorum daha bitöedi mutfağımın altı silinecek birde banyom kaldı alişim güzel durdu süpürge yapıyorum ben çektikçe süpürgeyi nasıl koşuyo sıpa yakalamak için çığlıklar atıyo deli oldm o haline eşşeğimintoz aldım yerleri sildim çamaşır attım aliyi yedirdim uyuttum şimdi yerine atıcam kahvaltı edicem uyanmazsa tabi kaln işlerimi yapıcam öğleden sonrada yemek işi inş dün dolmuş bekledik lanet gelmedi boşa bekledik eli kulağında diye adiler gelmedi bizde taksi çağırdık geldik maaşallah aşi çok güzel durdu özellikle akşam ışıkları cıvıl cıvıl görünce nasıl gözelrini gere gere bakıyo birde bu dana evde çıt olsa uyanır olmasada uyanır ama dışarda o kadar sese ne kadar uyudu eşşek durakta motormu geçmedi araba kamyonmu ama yok kımıldamadı bile ne yapsam uyusun diye dşarımı çıakrsam sürekli
sağolasın cnm bnmm anamm bizim kız yırtar kendini cadı ağlarken numaradan böğürüyorr iinsanı korkutuyor sıpagünaydın canım benim ne yapalım vallaha iş güç koşturma işte oh aifyet olsun bacım yakın olsakda kahvaltıları birlikte yapsak atsak bebeleri bir odaya yesinler birbielrini
ohh ne güzel yapmışsın işlerini elifimm dışarda gezmeniz de güzel geçmiş çok sevindim demek arabada uyudu hee ne güzel ya bizm kız sevmiyor arabayıama alışıcak başka şansı yok dışarıya annnemlerin kapının önüne salıncak yapıyoruz hep uyuyor aynen aabalar geçiyo çocuklar dışarda ama uyanmıyo keşke bizim arabayı sevse evde hiç durmam valla
anamm o dursun da ben kendimi otomatiğe bağlar yüyürümmsağolsın kevserim vallaha güzeloldu bu sefer bizimkide sevmez hiç arabayı normalde koy durmaz kayar ağlar ama sürekli sürüceksin mesela lcw gittik orda duraklıyıp bakıyoruz yaa deli oluyo kucağıma aldım işte ama yolda yürüyünce hop hemn uykuya giderken oturarak gittik nasıl izliyo ortalığı deli oluyo ama durmıycaksın işte
sağolasın cnm bnmm anamm bizim kız yırtar kendini cadı ağlarken numaradan böğürüyorr iinsanı korkutuyor sıpa
ayynenn bacım ya benim kide hasta saç yolmaya bayılıyorum bizim de çok koparıyor saç kalmayacak valla nerdeysekız bizimkide öyle öksürüyo yalandan yapa yaapa sonunda gerçekten öksürüyo sıpa biliyolar işlerini vallaha bırak yesinler birbirlerini benim oğlum sen,n minnoşun saçalrını çeker deyim benim yakaldımı her seferde 3-4 tel götürüyo gülüyo
ayynenn bacım ya benim kide hasta saç yolmaya bayılıyorum bizim de çok koparıyor saç kalmayacak valla nerdeyse
aynenn bacım evet cnm emziyorum canım sen alişim emiyomuaynen güzedl hoşda zaten saçlar dökülüyo birde yolundca olmuyo yani bücürler kervseerim emziriyomusun hala
aynenn bacım evet cnm emziyorum canım sen alişim emiyomu
emziriyorumda kevserim 3-4 gündür sütüm az hani gündüz ek gıdaya rağmen birikmiyo baya emecekki gelsin biraz o zamanda ali siirleniyo gelmeyince bırakıyo emmeyi ne yapsamki bilmiyorum artırmak içinm:44::44::44:
ben az aynen elifim bizimkide kızıyo süt gelmeyincekevserim kusuruma bakma canım geç yazdım yaa aliyi yerine götürdüm uyandı biraz birşeyler atıştrdım ona kahvaltı hazırladım yedirdim yerlerin kalanını sildim çamaşır astım banyoyu yıkadım balkonu sildim geldim balım aliyi yine uyttum beeşiğine koyunca uyanıyo sıpa nasıl alıştırıcam bilmiyorum ne anlıyoda uyanıyosa eşşek
ben az aynen elifim bizimkide kızıyo süt gelmeyince
yok elfimm estağfurullah ne kusuru bende yedirdim cadıya kahvaltı falan şimdi o uyuyor ben de çay içiyorum
sağolasın canım çok zor şu annelikyaoh afiyet olsun kuzum artık süt kesiliyo gibi ne yapıcam bilmiyorum vallaha şu biberon işimiz olmasa sıkıntı etmiycem o kadarda korkum gece memeye kalktığında uyanması işte:26::26::26::26:
sağolasın canım çok zor şu annelikya
ecet çok güzell maşşallah alişime ya bizim kide hırslanıyor burnu ağzını kafasını meme gömüyo çıkartıyor çok hoşuma gidiyo öyle yapması işi gücü gülmek ya maşallah çok güler yüzlü kuzum benm yaevet kevserim çok zor vallaha ama çok güzel ali emmek isteyince ağzını açıyo böyle toplanıyo top gibi oluyo mememi görünce eliyle ucundan tutup hop ağzına koyuyo eşşeğim yaaa
ecet çok güzell maşşallah alişime ya bizim kide hırslanıyor burnu ağzını kafasını meme gömüyo çıkartıyor çok hoşuma gidiyo öyle yapması işi gücü gülmek ya maşallah çok güler yüzlü kuzum benm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?