evet cnm ya dili dıardayken bide pürffff yapıyo tükürüklerini saçıyor babam yapıyo pürff bizim cadı yapıyor pürfffffyerim ben kuzumu maaşallah gömüyo he kafasını yerim ben öyle kevserim dünki o resmine bayıldım gülmüş dili dışarda ağzını dilini yediğim nasıl tatlı birşey rabbim nazarlardan korusun fısıtığı alide öyle sürekli gülyo dışardakilere bile gülüyo gülerken gözleirnin içi gülüyo resmen babası dlei oluyo bu başka birşey başka türlü sevgi diyo dün bende ters ters baktım oyy diyo anneside tatlı gıcık kıvırıyo ancak
evet cnm ya dili dıardayken bide pürffff yapıyo tükürüklerini saçıyor babam yapıyo pürff bizim cadı yapıyor pürfffffallahım hepimizin yavrusunu azarlardan kötülüklerden korusunn
elifimm dur gitmeahanda çıkyırum vallaha koştır koştur iş yapıp gleiyorum burdasınzızdır diye geliyorum kimse yok yaz tek başına ahanda gdiyorum sizde gelin yal nız kalın
elifimm dur gitmeben geldim anca yemek falan yaptım şimdi cadı uyutuyorum eşim de gelicek birazdan yarın anamlara gidicem ankaradan çok sevdiğim teyzemin kızı gelicek en son bn 12 yaşındayken görüşmüştük yarın anamlara gelicekler çok özledim onları ama sen gittin be geldim
aynen öyle bacım özel değilse niye görüşmüyorsun annenlerin tarıfınlageldim bacım geldim avatarımı deiştirmeye girdim bende demek yıllar sonra büyük buluşma hee ohh ne güzel ben anne tarafımla götüşmüyorum eşim izin vermiyo hoş versede istemem bende pek:26:
günayduın kızlar nasılsınız ben güne iş yaparak başladım çok mutluyum iş yapınca kendime gleliyorum daha bitöedi mutfağımın altı silinecek birde banyom kaldı alişim güzel durdu süpürge yapıyorum ben çektikçe süpürgeyi nasıl koşuyo sıpa yakalamak için çığlıklar atıyo deli oldm o haline eşşeğimintoz aldım yerleri sildim çamaşır attım aliyi yedirdim uyuttum şimdi yerine atıcam kahvaltı edicem uyanmazsa tabi kaln işlerimi yapıcam öğleden sonrada yemek işi inş dün dolmuş bekledik lanet gelmedi boşa bekledik eli kulağında diye adiler gelmedi bizde taksi çağırdık geldik maaşallah aşi çok güzel durdu özellikle akşam ışıkları cıvıl cıvıl görünce nasıl gözelrini gere gere bakıyo birde bu dana evde çıt olsa uyanır olmasada uyanır ama dışarda o kadar sese ne kadar uyudu eşşek durakta motormu geçmedi araba kamyonmu ama yok kımıldamadı bile ne yapsam uyusun diye dşarımı çıakrsam sürekli
Evet canim cok uzdu sipa gaxi tuttu taa ucte kakadini yaptida azcik rahatladik bide bazi zamanlar ısrarla memeyi akmsk istemiyorum cok ac oluyor suykw kaldırıyor um biberon la verip hemen memui dayiyirum ole alıyordu bugin onafa kanmadi essoglusumelisamm h.geldin öyküm bu gün çok mu üzdü seni gazı sormuşsun evet cnm bnm kzımında vardı herbacoldrop diye eşim eczaneden alıyodu özel olrak getiiliyorardı bitkisel çok şükür çok işe yaradı
aynen öyle bacım özel değilse niye görüşmüyorsun annenlerin tarıfınla
Evet canim cok uzdu sipa gaxi tuttu taa ucte kakadini yaptida azcik rahatladik bide bazi zamanlar ısrarla memeyi akmsk istemiyorum cok ac oluyor suykw kaldırıyor um biberon la verip hemen memui dayiyirum ole alıyordu bugin onafa kanmadi essoglusu
Oflend hic uyumafi canima kudu devamlu kucakta dik durmak istiyor
Ya hadi simdi gaz probleni var oglen uyumamasini ve yatarak durmamasini anlitorum ya bu problem gidince yine uyumaz ve iyice kucakciligina devam ederse naoatim ben
melisam k.bakma yazamadım kızım uyandı onu sallıyorumElifim gazo cildirtti 12 gubi kakadini yapiyodu bugun ucu buldu kahvslti bile yaptirmadi bana mahvetti ayakta dik durmak istiyor
Gun boyu uyumafi ucten sinra yatim saat sadece
Hadi dedim kaynanama arabadina koyup disati cikartalim ondada cok az bisi uyudi arabayla avmye gittik kucakta dondu canimiza okudu yanii eve geldik iki saay emmemisyi ac biliyorum ana almak istemiyor
Biberindaan suyu iciyo memeye gelince yok durdu dutdu ben uemek yetken emdi ne yememden bisi anluyom ne icmemden of ofggg bu arafa ikinci kakayi yapyida ole emdi
Kislat oyku gunde iki krre kaja yapiyo normalmi bide ishal şeklinde vetdigim ilaçlar yapiyodur ishalide iki kere nasıl
Yetim ben alidi süpürge yakalamaya calisiyo he
Hey allhim yaa anadi gibi tiyuzlik hastasımi olcek ne)
vay cadoşum vayy bak sen bir parça haliyle nelerd eyaptırıyo annesine anacım bu sıpaöar bu haşde ne blipde yaptırıyo gerçkten anlamıyorum bazen çıldırtışar bende bugün alinin bezini bağlerken yok koymadı nasıl bağırdıycam sesim incecik çıktı dahada ağladı gıcık memeyi emmiyomu şimdi melisam yoksa 2 kere kaka yapıyo olması doyduğuna işarettir aslında melisam ya bende bu aralar yiyemiyorum bırakmıyo hoş hep bırakmazdıda şidilerde hiç bırakmıyo vallaha yemeyince sütün oluyomu melisam:26::26::26:hee sorma süpürgenin peşine dolanıyo kırmızı ya süpürge birde viledaya aynısını yapıyo yakalsa ağzına okacak eşek vaqllaha melisam ben eskiyi çok özlüyorum hamileyken çektiğim vieolara bakıyorum karnımdaymış ne kadar rahatmışım bşrde dertlenirdim yok o bu dite rahatlıkmış kız vallaha o kadar şeye hasretşmkşi anlatamam melisamElifim gazo cildirtti 12 gubi kakadini yapiyodu bugun ucu buldu kahvslti bile yaptirmadi bana mahvetti ayakta dik durmak istiyor
Gun boyu uyumafi ucten sinra yatim saat sadece
Hadi dedim kaynanama arabadina koyup disati cikartalim ondada cok az bisi uyudi arabayla avmye gittik kucakta dondu canimiza okudu yanii eve geldik iki saay emmemisyi ac biliyorum ana almak istemiyor
Biberindaan suyu iciyo memeye gelince yok durdu dutdu ben uemek yetken emdi ne yememden bisi anluyom ne icmemden of ofggg bu arafa ikinci kakayi yapyida ole emdi
Kislat oyku gunde iki krre kaja yapiyo normalmi bide ishal şeklinde vetdigim ilaçlar yapiyodur ishalide iki kere nasıl
Yetim ben alidi süpürge yakalamaya calisiyo he
Hey allhim yaa anadi gibi tiyuzlik hastasımi olcek ne)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?