Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet cnm ya dili dıardayken bide pürffff yapıyo tükürüklerini saçıyor babam yapıyo pürff bizim cadı yapıyor pürfffff allahım hepimizin yavrusunu azarlardan kötülüklerden korusunn

evet cnm ya dili dıardayken bide pürffff yapıyo tükürüklerini saçıyor babam yapıyo pürff bizim cadı yapıyor pürfffff allahım hepimizin yavrusunu azarlardan kötülüklerden korusunn

yerim ben onun ofunu pufunu AMİNNNN kevserim Allahıma emnaet heppside

ahanda çıkyırum vallaha koştır koştur iş yapıp gleiyorum burdasınzızdır diye geliyorum kimse yok yaz tek başına ahanda gdiyorum sizde gelin yal nız kalın

ahanda çıkyırum vallaha koştır koştur iş yapıp gleiyorum burdasınzızdır diye geliyorum kimse yok yaz tek başına ahanda gdiyorum sizde gelin yal nız kalın
elifimm dur gitmeben geldim anca yemek falan yaptım şimdi cadı uyutuyorum eşim de gelicek birazdan yarın anamlara gidicem ankaradan çok sevdiğim teyzemin kızı gelicek en son bn 12 yaşındayken görüşmüştük yarın anamlara gelicekler çok özledim onları ama sen gittin be geldim

geldim bacım geldim avatarımı deiştirmeye girdim bende demek yıllar sonra büyük buluşma hee ohh ne güzel ben anne tarafımla götüşmüyorum eşim izin vermiyo hoş versede istemem bende pek:26:

geldim bacım geldim avatarımı deiştirmeye girdim bende demek yıllar sonra büyük buluşma hee ohh ne güzel ben anne tarafımla götüşmüyorum eşim izin vermiyo hoş versede istemem bende pek:26:
aynen öyle bacım özel değilse niye görüşmüyorsun annenlerin tarıfınla

melisamm h.geldin öyküm bu gün çok mu üzdü seni gazı sormuşsun evet cnm bnm kzımında vardı herbacoldrop diye eşim eczaneden alıyodu özel olrak getiiliyorardı bitkisel çok şükür çok işe yaradı

Evet canim cok uzdu sipa gaxi tuttu taa ucte kakadini yaptida azcik rahatladik bide bazi zamanlar ısrarla memeyi akmsk istemiyorum cok ac oluyor suykw kaldırıyor um biberon la verip hemen memui dayiyirum ole alıyordu bugin onafa kanmadi essoglusu
Oflend hic uyumafi canima kudu devamlu kucakta dik durmak istiyor
Ya hadi simdi gaz probleni var oglen uyumamasini ve yatarak durmamasini anlitorum ya bu problem gidince yine uyumaz ve iyice kucakciligina devam ederse naoatim ben

aynen öyle bacım özel değilse niye görüşmüyorsun annenlerin tarıfınla

Slm kevserim cepten giriyorum essek ali huysuz ki 3 saai geciyo uyanali uyumuyo zir zir agliyo birde kumandayi ayak nilegime kemigime vurdu ama nasil acidi morardi nyse ozel degil kevserim kuzen dayi oglu beni seviyomus biraz uuzun ama ozeti nikahimdan hemen sonra askerdeydi aradi esimin yaninda aglayacak gibi konustu yengemde daha bekleme dedi ogluna esimde duyunca bitti dedi ben sana hep diyodum o cocuk sana bos degil diye oyle iste 3 senedir gorusmeyiiz dugunume bile istemedi gelmediler

Melisam vallaha alisiyolar ve sen ne yaparsan yap bildiklerini okuyolar alide oyle yatmaz hayatta kucakda dik duracak ve sirti sana dogru olucak ee emmedi diye ayakta sallayipda alistirdim simdilerde yatagina atiyorum ama daha salona gelmeden uyaniyo anliyo benim canima yetti ne halt anliyosa besigine koyulunca sende ne yaparsan yap oyle agliyolarki yapmak zorunda kaliyosun gazi bitsede farkli aliskanlik ve huylari oluyo malesef cekiyoruz iste

Elifim gazo cildirtti 12 gubi kakadini yapiyodu bugun ucu buldu kahvslti bile yaptirmadi bana mahvetti ayakta dik durmak istiyor
Gun boyu uyumafi ucten sinra yatim saat sadece
Hadi dedim kaynanama arabadina koyup disati cikartalim ondada cok az bisi uyudi arabayla avmye gittik kucakta dondu canimiza okudu yanii eve geldik iki saay emmemisyi ac biliyorum ana almak istemiyor
Biberindaan suyu iciyo memeye gelince yok durdu dutdu ben uemek yetken emdi ne yememden bisi anluyom ne icmemden of ofggg bu arafa ikinci kakayi yapyida ole emdi
Kislat oyku gunde iki krre kaja yapiyo normalmi bide ishal şeklinde vetdigim ilaçlar yapiyodur ishalide iki kere nasıl
Yetim ben alidi süpürge yakalamaya calisiyo he
Hey allhim yaa anadi gibi tiyuzlik hastasımi olcek ne)

melisam k.bakma yazamadım kızım uyandı onu sallıyorum

vay cadoşum vayy bak sen bir parça haliyle nelerd eyaptırıyo annesine anacım bu sıpaöar bu haşde ne blipde yaptırıyo gerçkten anlamıyorum bazen çıldırtışar bende bugün alinin bezini bağlerken yok koymadı nasıl bağırdıycam sesim incecik çıktı dahada ağladı gıcık memeyi emmiyomu şimdi melisam yoksa 2 kere kaka yapıyo olması doyduğuna işarettir aslında melisam ya bende bu aralar yiyemiyorum bırakmıyo hoş hep bırakmazdıda şidilerde hiç bırakmıyo vallaha yemeyince sütün oluyomu melisam:26::26::26:hee sorma süpürgenin peşine dolanıyo kırmızı ya süpürge birde viledaya aynısını yapıyo yakalsa ağzına okacak eşek vaqllaha melisam ben eskiyi çok özlüyorum hamileyken çektiğim vieolara bakıyorum karnımdaymış ne kadar rahatmışım bşrde dertlenirdim yok o bu dite rahatlıkmış kız vallaha o kadar şeye hasretşmkşi anlatamam melisam

ee çıkmışınız yaa bende çıakyım o zaman iyi geceler kızlar göürşüz sabaha

Kislar bi banyiya gitdim bes dakks gitmissiniz yaa
Onemli degil kevsrrim hepimiz sipaliyiz sonuvta ya ben neobaby kullanıyorum yok bi trk onla olmadi usyine biogis kullaniyorum ve 100 luk himwna rezene kimyon cayi vetiuorim cok yükle niyirum sanitim ama onkarda bile rshat degiliz
Bugun avmde ben kafinla tsnistim cuocugu 6 aulik yopac gibi maadsah ucbucuk ay üzerin e geçmek s gazi hiç c ben r ilac kuolqnmamis bi ise yaramaz diye acaba ben cokmu yukleniyorim kessem diyorum ya olede cok daha fena olmazmi gerçi cokda bi ise yatadiklari yoktq

Elifim yemeyibce gelmiyo sut bos bos cekio sinirlwniyo bogszi acildikcada sutum yetmiyi sank ole ilk gibi dapir sapir sut akma olayla ri bitti bwnde
Iki bardak rezne cqyi ve bu aralarda humananin sut artırıcı cayiyla ancak sutum yetiyi tabi ilaveten duzenli yemek hergun sari uzum ve incirde cqbasi:))
Su bebe uyuyunca o kadrrahatliyirumki ama yoegunlktandq her gece agzim acik film seyret zlerken siziyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…