Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Hadi dedim kaynanama arabadina koyup disati cikartalim ondada cok az bisi uyudi arabayla avmye gittik kucakta dondu canimiza okudu yanii eve geldik iki saay emmemisyi ac biliyorum ana almak istemiyor
Biberindaan suyu iciyo memeye gelince yok durdu dutdu ben uemek yetken emdi ne yememden bisi anluyom ne icmemden of ofggg bu arafa ikinci kakayi yapyida ole emdi

melisacım bebekler anne sütü alıyosa ishal gıbı kaka yapar.ilaçlarla alakası yok.katı olamazkı,benım oğlana mama verince kek hamuru gıbı koyu olmaya abaşladı kakası kuduruyodu çıkarana kadar.mamayı kestım kurtuldu çocuk.su gibi taneleri sarı renkte yapıyo hala.normal.benımkıde 2 kere yapıyo

Canim ama asiru civik ossuruguyla cijariyi pirrrrr diye)
Ishal olmus olmutomu ole ben zqti kati beklemiyotumda ne bilim iki kere normal hee
Oglusunun totosu nqsil oldu canim pansumsna dvammi bitti gectimi eln nadil oldu csnim cok nadir geliyorsun yaa özlüyoruz seni bakk
Ben de gazi devammi gecmedimi daha
Pspwtyam oglun kac sylik oldu kilosu boyu kac canim sanki oykuden iki hafta buyuktu gibi olemi 6 haziran doğumlu oyku

slm kızlar gündüz gelemdim çok işim vardı ölüyorum yorgunluktan birde benim bu omurgam çok batıyo sızlıyo sanki iğnelerin üzeirne yaslanmışım gibi :26::26::26::26::26apatyam nasılsın paşam nasıl oldu kuzum gelişme varmı melisam kuzum bir sen gelmmişşin kuşum

ee gelen yok yinee elisden haber varmı hiç gelmiyor artık oğlunun buldu nbizi unuttu iyice:26:

ben çıkıyorum kimslerde gelmedi zati yatıcam aliyi şimdi uyuttum hadi sabaha görüşrüz hayırlı geceler

günadyınnn kızlar biz yeni kalktık kızım yürüteçte pepeyi izliyor odadan odaya geziyor bende size bakam dedim evin işlerini yapmam lazım pc açık

günadyınnn kızlar biz yeni kalktık kızım yürüteçte pepeyi izliyor odadan odaya geziyor bende size bakam dedim evin işlerini yapmam lazım pc açık

günaydın kevserim aynen bizimkide yürüteçde bende gül tatlısı yapamya çalışıyorum eşim uyyuo ona süpriz yapıcam becerebilirsem seninkidemi pepeyi serviyo ben,imk,de bakıyo öyle arada

yaa bu oflum nerelerde kaç gün oldu en son emir paşamın kolları kızarıktı geçtimi acaba bir kaç gün gelmeyince hani emir durmuyordur dedim ama 2 gündür aklımda pcde yapıldı gelirdi mutlaka umarım sorun yoktur:26::26::26::26::26:

arkadaş sıkılıyorum vallaha artık gelicem birileri varsa giricem yalnız bekle bekle kaç saattir sıkıldım insan gelir azıcık durur iki laf ederiz diye saatlerce bekliyorum vallaha siz geldiğiizde girerim artık kukuman kuşu gibi ne bu hıı

elifiimm bacım cadıyı uyuttum kahvaltımı yaptım hemen uyandı tekrar uyutuyorummm

Selamlar kislar oyku usutmus herhalde grip herhal habire hapsiriyo bu iki hatta uc gun soguktu ya ilk soguk yaptigi gece usuttu sanirim usun kollu giydiriyim kac gundur surup veriyprum soguk alginligi ve valgam sokucu ojsurk yokta hapşırma fazla atesi yok ama umarim yarina iyileşir de keserim ilaçları cok kotu ishal ve huxursizluk yapıyo kiysmamyaa tamda bi gun once esim diyodicok uyi gidiyo hic hasta olmado diye bingoooo; ((
Gelemedim kac gundur sizlerde ne var ne yok

geçmiş olsun melisam kıyamam yaa bizikinin gırbi 3 hafta sürdü inş seninki o kadar sürmez ememiyolarda brunlar tıkalı diye zor vallaha hele bebekde daha zor yerim ben onu :26::26::26::26:bizde aynı melisam şimdi eşimi gönderdim işte Allaha emanet aliyide uyuttum oturuyorum yalnızım

ya u alttaki önceki sonraki konu neden olduki ne güzel topik adlarını görüyorduk şimdi girsen saçma sapan yerler gelicek sonra takipçi olucaz eskisi gibi görünsünde lazımsız yerlere girmesek

melisacım geçmiş olsun kızına inşallah çabuk atlatır

elifim bebişlerde gelemiyrouz hoş biz gezente olduk evde duramıyoruz paşa sıkılıyor çok mızıklıyor çıkmazsak. dişlerden gelenler olcak sanırım bu ara mızmız memnun etmek zor aliş nasıl umarım iyidir

hepinizi öptük

10haftanın icindeyim.bebegimin oldugu yer rahim ustunde gerginlik ve agrı var dokununca bile acıyor gobek deligim geriliyor bu durumu yasayan varmı sabah aksam bunu yasıyorum..kendi doktorum gaz dedi ama galiba baska dr.a gozukucem

gunaydın kıslar nasılsınız oyku sanırım daha ıyı buygun vermıyorum ilaçlarını gaz ilaçlarını vercem bitek neo bitmek uzere oburkıde bıtınce almıcam bi denicem bakalım ne durumda gaz olayı azakldımı ılac verdigim için anlamıyorum umarım hemen gecerde rahatlar kuzucuk yerim ben onnuuuuuuuuuuuu
saolasın moonum grezin vallahı en güzeli ne kos kös ev beklicez bende dun güzel bi yuruyus sonrası esim ve oykluylke bi kafeye girdik girer girmez uyandı tabı ama aldım onu arabasından dık bi sekiilde etrafı izlettim cok hosuna gitti sonra kalkarken arabasına koydum neyseki arıza cıkarmadı demek bunu yapmam gerekiyomus hep arabada catlıyo bebecik cıngar koparıyo
elifim ne bekliyon kı kuzum bende giriyorum işim gücüm yoksa bekliyorum yoksa selam verip cıkmak zorunda kalıyorum güğn içinde ara ara gelipo bakıyorum iri varsa yazıyorum yoksa cıkıyorum kuzum. bekleyim sinirlenme bosuna mınnosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…