Canim ama asiru civik ossuruguyla cijariyi pirrrrr diyeHadi dedim kaynanama arabadina koyup disati cikartalim ondada cok az bisi uyudi arabayla avmye gittik kucakta dondu canimiza okudu yanii eve geldik iki saay emmemisyi ac biliyorum ana almak istemiyor
Biberindaan suyu iciyo memeye gelince yok durdu dutdu ben uemek yetken emdi ne yememden bisi anluyom ne icmemden of ofggg bu arafa ikinci kakayi yapyida ole emdi
melisacım bebekler anne sütü alıyosa ishal gıbı kaka yapar.ilaçlarla alakası yok.katı olamazkı,benım oğlana mama verince kek hamuru gıbı koyu olmaya abaşladı kakası kuduruyodu çıkarana kadar.mamayı kestım kurtuldu çocuk.su gibi taneleri sarı renkte yapıyo hala.normal.benımkıde 2 kere yapıyo
günadyınnn kızlar biz yeni kalktık kızım yürüteçte pepeyi izliyor odadan odaya geziyor bende size bakam dedim evin işlerini yapmam lazım pc açık
elifiimm bacım cadıyı uyuttum kahvaltımı yaptım hemen uyandı tekrar uyutuyorummmarkadaş sıkılıyorum vallaha artık gelicem birileri varsa giricem yalnız bekle bekle kaç saattir sıkıldım insan gelir azıcık durur iki laf ederiz diye saatlerce bekliyorum vallaha siz geldiğiizde girerim artık kukuman kuşu gibi ne bu hıı
Selamlar kislar oyku usutmus herhalde grip herhal habire hapsiriyo bu iki hatta uc gun soguktu ya ilk soguk yaptigi gece usuttu sanirim usun kollu giydiriyim kac gundur surup veriyprum soguk alginligi ve valgam sokucu ojsurk yokta hapşırma fazla atesi yok ama umarim yarina iyileşir de keserim ilaçları cok kotu ishal ve huxursizluk yapıyo kiysmamyaa tamda bi gun once esim diyodicok uyi gidiyo hic hasta olmado diye bingoooo; ((
Gelemedim kac gundur sizlerde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?