10haftanın icindeyim.bebegimin oldugu yer rahim ustunde gerginlik ve agrı var dokununca bile acıyor gobek deligim geriliyor bu durumu yasayan varmı sabah aksam bunu yasıyorum..kendi doktorum gaz dedi ama galiba baska dr.a gozukucem
moonum hoşgeldin nasıl geçti tatiliniz paşam nasıldı bakalım kaçtane diliniz çıktı ilk dişleri çıkarken ne belirtileriniz oldu alide huysuz bir kaç haftadır baya bir sıkıntı ediyo ağzı ateş gibi sürekli :26::26::26::26:melisacım geçmiş olsun kızına inşallah çabuk atlatır
elifim bebişlerde gelemiyrouz hoş biz gezente olduk evde duramıyoruz paşa sıkılıyorçok mızıklıyor çıkmazsak. dişlerden gelenler olcak sanırım bu ara mızmız memnun etmek zor aliş nasıl umarım iyidir
hepinizi öptük
hayırlı olsun bebeğin canım bende öyle bir sorun yaşamadım diye hatırlıyorum ama ağrılar rahim genişledikçe olur gerilmeler falan o nedendendir korkma kanaman olmadığı sürece ağrıalrın normal gazda olur tabi ama bence daha çok rahim genişliyor dahada genişliycek alışmalısın sen ağır iş yapma ddikkat et kendine kanaman olmasın yeterki sıkıntı değil canım10haftanın icindeyim.bebegimin oldugu yer rahim ustunde gerginlik ve agrı var dokununca bile acıyor gobek deligim geriliyor bu durumu yasayan varmı sabah aksam bunu yasıyorum..kendi doktorum gaz dedi ama galiba baska dr.a gozukucem
gunaydın kıslar nasılsınız oyku sanırım daha ıyı buygun vermıyorum ilaçlarını gaz ilaçlarını vercem bitek neo bitmek uzere oburkıde bıtınce almıcam bi denicem bakalım ne durumda gaz olayı azakldımı ılac verdigim için anlamıyorum umarım hemen gecerde rahatlar kuzucuk yerim ben onnuuuuuuuuuuuu
saolasın moonum grezin vallahı en güzeli ne kos kös ev beklicez bende dun güzel bi yuruyus sonrası esim ve oykluylke bi kafeye girdik girer girmez uyandı tabı ama aldım onu arabasından dık bi sekiilde etrafı izlettim cok hosuna gitti sonra kalkarken arabasına koydum neyseki arıza cıkarmadıdemek bunu yapmam gerekiyomus hep arabada catlıyo bebecik cıngar koparıyo
elifim ne bekliyon kı kuzum bende giriyorum işim gücüm yoksa bekliyorum yoksa selam verip cıkmak zorunda kalıyorum güğn içinde ara ara gelipo bakıyorum iri varsa yazıyorum yoksa cıkıyorum kuzum. bekleyim sinirlenme bosuna mınnosum
Canim ama asiru civik ossuruguyla cijariyi pirrrrr diye)
Ishal olmus olmutomu ole ben zqti kati beklemiyotumda ne bilim iki kere normal hee
Oglusunun totosu nqsil oldu canim pansumsna dvammi bitti gectimi eln nadil oldu csnim cok nadir geliyorsun yaa özlüyoruz seni bakk
Ben de gazi devammi gecmedimi daha
Pspwtyam oglun kac sylik oldu kilosu boyu kac canim sanki oykuden iki hafta buyuktu gibi olemi 6 haziran doğumlu oyku
iyi akşamlarkızlarrrrrrrrrr
kızlar anlatamadım bir türlü geldik geleli evde durmuyoruz dursakta sıpadan vakit kalmıyor.bir sürü iş var.tatilimiz iyiydi oğluşum deniz dalga olduğu için çok korktu denize girmedi havuza girdi çok sevdi çıkmak istemedi diyebilirim:)otelde olduğumuz için bir haftabulaşık yemek temizlik derdim olmadı allaha şükür o yönden iyi bir tatil yaptım dönüşte izmire annemlere uğradık 1 haftada orda kaldık güzeldi kendi arabamızla gittik oğlum usludurdu sayılır 8 saatlik yolda maşallahı vardı.sanırım 7ci dişigelicek buara gene mız mız ve ağzının içi alev gibiyanıyor rabbim kolaylıkverrsin kuzularımıza,benim paşa bu ara hep yürümek istiyor kollarından tutup yürütüyoruz durunca ağlıyor sanırım kasım gibi yürür gene belli olmaz tabi
maaşallah paşama papatyama kilosuda boyuda çok iyi kuzumun devammı hala nereye kadar peki çocuk nasıl dayanıyo senin koln daha iyimiş çok şükür gelince haber et emi :26::26::26:normali öyle şekerım sorun yok:) totoşta yine iltihap var.yarın randevum var yine bakalım...kolum az daha iyi.az geliyorum ama melisam benım oğlan gece uyumuyo sabah geç kalkıyo.bi boş kalamadım ki o dert bu dert...inşallah bi düzene girsin hayatım daha sık görüşcez.benım oğlan 3700 doğdu boyuda 53cmdi.şimdi 6.5 kilo ama ben mamada verdım ya ondan hızlı kilo aldı.artık vermiyorum.boyuda 60 cm.20 mayısta doğdu oğluşum.erkek bebek daha iri oluyo.
hoşgeld,n,z moonum ohh güzl bir tatil geçirm,şş,n,z paşamda durmuş zati özel araba olunca sıkıntı olmuyo durmadı çek kenara dinlen hava al ama diğer türlü zor hele uçakda ne çektik biz maaşallah 7. dişi çıkyo hee paşamın alininde ağzı ateş gibi ama hala çıkmadı ne zaman çıkarki mooonum yaa Allah yardımcıları olsun kuzularımızıniyi akşamlarkızlarrrrrrrrrr
kızlar anlatamadım bir türlü geldik geleli evde durmuyoruz dursakta sıpadan vakit kalmıyor.bir sürü iş var.tatilimiz iyiydi oğluşum deniz dalga olduğu için çok korktu denize girmedi havuza girdi çok sevdi çıkmak istemedi diyebilirim:)otelde olduğumuz için bir haftabulaşık yemek temizlik derdim olmadı allaha şükür o yönden iyi bir tatil yaptım dönüşte izmire annemlere uğradık 1 haftada orda kaldık güzeldi kendi arabamızla gittik oğlum usludurdu sayılır 8 saatlik yolda maşallahı vardı.sanırım 7ci dişigelicek buara gene mız mız ve ağzının içi alev gibiyanıyor rabbim kolaylıkverrsin kuzularımıza,benim paşa bu ara hep yürümek istiyor kollarından tutup yürütüyoruz durunca ağlıyor sanırım kasım gibi yürür gene belli olmaz tabi
elifim bende adet oldum bu arada gözümüz aydın11 aylık oldu sıpaancak geldi
maaşallah paşama papatyama kilosuda boyuda çok iyi kuzumun devammı hala nereye kadar peki çocuk nasıl dayanıyo senin koln daha iyimiş çok şükür gelince haber et emi :26::26::26:
hoşgeld,n,z moonum ohh güzl bir tatil geçirm,şş,n,z paşamda durmuş zati özel araba olunca sıkıntı olmuyo durmadı çek kenara dinlen hava al ama diğer türlü zor hele uçakda ne çektik biz maaşallah 7. dişi çıkyo hee paşamın alininde ağzı ateş gibi ama hala çıkmadı ne zaman çıkarki mooonum yaa Allah yardımcıları olsun kuzularımızın
wooo 11 ay he benim 7 ama şöle bir durumum var moonum pede hiç gelmiyo sadece tuvalete normalmi eskiden o-ped dayandıramazdım ki:26::26:
HOŞBULDUM CNM evet cnm dişlerimiz çıkıyor hızla maşallah.ilk dişini 9 ayda çıkardı benimki 1 hafta ateş oldu, ishal oldu işte ozmana kilo kaybıdaoluyor sadece emdi ve su içti haladaiştahı eskisi gibideğil anca rahatladı derkenyeniden başlıcak cnm 3 aydır aynıkiloda o yüzden ilkbaşlarda süper gidiyordu ama diş çıkarmaya başlayınca sıkıntılıoluyorsağlıkları yerinde bunadaşükür... cnm benimde 5 gün oldu ama az az oluyordu eskiden ped dolardı ilk ay diye sanırım düzene gircek inşallah
allah allah nıye gecmediki iltihapnormali öyle şekerım sorun yok:) totoşta yine iltihap var.yarın randevum var yine bakalım...kolum az daha iyi.az geliyorum ama melisam benım oğlan gece uyumuyo sabah geç kalkıyo.bi boş kalamadım ki o dert bu dert...inşallah bi düzene girsin hayatım daha sık görüşcez.benım oğlan 3700 doğdu boyuda 53cmdi.şimdi 6.5 kilo ama ben mamada verdım ya ondan hızlı kilo aldı.artık vermiyorum.boyuda 60 cm.20 mayısta doğdu oğluşum.erkek bebek daha iri oluyo.
ayısıgım oh sefan olsun ne güzelde tatıl yapmıssın kuzucum tabi uslu bi beben olursa herseyden zevk alınır. benım gibi gazman bi kızımn olursada 3 saatlık dısarı gezmelerinde burnundan getirir bu arada bu olay bugun oluyo sıoaya giysiler aldım 0-3 aylıklar olmuyo artık 3-6 ya geciyoruz.iyi akşamlarkızlarrrrrrrrrr
dsaha nıye aylara yaslara insallahhhhhhhhhhhhhhhhkızlar nasılısnız bugün alişim 7. ayına girdi 8 den gün aldık yarı yaşını geçti oğluşum dün gece deli etti beni akşam markete doğru gittik gezdik geldik yolda uyudu dahada uyumak bilmedi geve 2 doğru uyudu sallıyorum yok bırakıyroum yok gezidriyorum yok en sonunda dişlerimi sıktımki ağrıdı resmen bağırdım eşim kalktı geldi baya bir ağladım bu ada olacajda ben görecem tamamen huyu değişti başka birşey olddu resmen dövesim geliyo o boyutttayım
sen nerdesin asıl kuzu gez egleen ohhhhhhhhhhh mıs gibi kıs gelince gezmeler azalcak son sıcakların tadını cıkarmak lazım ama demibacılarar nerdesinizz yaww
ben iki günden beri gezmedeyim dün akşam da sahile gittik anamlar teyzemin eşi falan eşimde geldi yemek yedik sahilde klimi serdik oh güzel geçti kızım üzmedi beni eşim kızım ben kızkardeşim gezdik..teyzemin kızı gitti ankaraya şimdi evdeyiz eşimin 3 gün tatili var ümraniyede dayımlar var anamalarla oraya gidicez hani gün olduğu belli değill..
siz neler yapıyonuz bakemm melisamm moonum oflum asebm papatyammm elifim
sağolasın teyzesi inş nice mutlu sağlıklı aylara yaşlara olsun kuzucuklar bazen çok iyi uyuyo melisa yani yatınca iyide yatana kadar uğraştırıyo uyuyunca emmeye kalkıyo yada gazı geliyosa beşiğin sağından soluna pat solundan sağına hızla pat diye dönüp çıkarıyoda rahatlayıp uyuyo tekrarallah allah nıye gecmediki iltihap
tuh ya umarım hemen iyileşir kuzucum yeter senıde cok uzdu bu durum
demek senın velet geceleri uyumuyo yhe benım velette gundur yarım saatten fazla uyyumaz gecede bayılır ama
gunduz az uyutsan canım belki hala gıunduzle gece farkına varamadı seste uyuyosa mesela gece uyuturken muzik eşliginde bi dene bakalım belki ise yarar kuzucugum. gaz ılaclarına devammı benımkıler bugun bitmisti ya bıkac saat zor dayandı oykucuk sap diye bi ilaç aldım bide onu deneyim bakalım ise yarıcakmı diye
kılosu boyu maassalh kuzuma cok iyi papatyam
benımkı senınkınden bi kılo eksik dogdu ne yazıkkı
ayın 13 unde gittigimde 5300 du bakalım 6 sında uc aylık oluyo kac kılo oldu 6 yı bulmamıstır sanırım boyu senınkınden uzun ama 62 idi ne oldu bilmem uzun gidiyo sıpacık.
koluna sevindim canım daha sık gelmeye calıs ozletme kendini
ayısıgım oh sefan olsun ne güzelde tatıl yapmıssın kuzucum tabi uslu bi beben olursa herseyden zevk alınır. benım gibi gazman bi kızımn olursada 3 saatlık dısarı gezmelerinde burnundan getirir bu arada bu olay bugun oluyo sıoaya giysiler aldım 0-3 aylıklar olmuyo artık 3-6 ya geciyoruz.
dsaha nıye aylara yaslara insallahhhhhhhhhhhhhhhh
essek aliş o damı gece uyuması zorlasmaya basladı ne ben gunduz uyumadıgı için 8 de bilemedin 7.30 da uyutuyorum ıyı oluyo erken uyuması azcık kafa dinliyom 12 saat mesaiden sonra hatta 13 bazen 14 saat
sen nerdesin asıl kuzu gez egleen ohhhhhhhhhhh mıs gibi kıs gelince gezmeler azalcak son sıcakların tadını cıkarmak lazım ama demi
melisam havalar soğudu bence iyi yapıyosun bende alttan uzun üsten kısa giydiryorum ama kollu yarım kollu işte üstü açık yatıyo kesinlikle örtemiyorum hemen uyanıyo atıyo briden soğudu havalr gündüz neysede gece daha kötü uyanmadıkalrı sürece hiç haberim olmuyo mesela aliden sende öylemisin birde terleyip terlemediğine bak terlerse üzerinde soğursa daha kötü olur onada dikkat et kuzucumkıslar bu arada ben son bı kac gundur uzun kollu giyditriyorum oykuye içinede kolsuz yada kısa kollu badi abartıyomuyum dersiniz tek katmı yapsam ne iyitydfi ya bı dogdugunda 20 günlük olana kadar cift kat giydirdim ondan sonra basladım tek kat kıyafetleri gitydsirmeye. bıraz usutmustu ya o gunden beri uzun giydiriyorum ama bugunde hava cok sıcaktı bebem uzun kolluyla ole dolandı ya.
cok sıcaga alıstırmak istemöıyrum
kafam karıstı napsam acep kısa kollulara gerimı donsem.
gunaydınlar nasılsınız efenım yıne 7.30da kalktık su soguk havada erkenden kalkıyoruz ya mıs gibi yastmak varken. ,
elifim nerde kaldın geklirdin sen bu saate kadar:26:
gunaydınlar nasılsınız efenım yıne 7.30da kalktık su soguk havada erkenden kalkıyoruz ya mıs gibi yastmak varken. ,
elifim nerde kaldın geklirdin sen bu saate kadar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?