neyse ben çıkayım eşim evde yatıyo kahvaltı hazırlııym o kalkmadan sevdikleirnden yapayım akşama gidecek gece yalnızım yine öpüldünüzzzzzzzzz
ohh kevserim keyfiniz yerinde maaşallah gezin tozun balım minnoşumda iyi duruyo ne güzel iştebacılarar nerdesinizz yaww
ben iki günden beri gezmedeyim dün akşam da sahile gittik anamlar teyzemin eşi falan eşimde geldi yemek yedik sahilde klimi serdik oh güzel geçti kızım üzmedi beni eşim kızım ben kızkardeşim gezdik..teyzemin kızı gitti ankaraya şimdi evdeyiz eşimin 3 gün tatili var ümraniyede dayımlar var anamalarla oraya gidicez hani gün olduğu belli değill..
siz neler yapıyonuz bakemm melisamm moonum oflum asebm papatyammm elifim
elifcim ya çok yoryolar dimi bende bu sabah bağırdım artık...ne yapsam olmuyo,ağlar durur.uykusu var uyumuyo.aç emmek istemiyo.1 çekiyo bi bırakıyo.bağırdım artık.siniri bozuluyor insanın.eşimde ters ters bakıyo.ancak bakarsın öyle sen 15 dk dayanamıyosun bakmaya ben 24 saat uğraşıyorum dedim.olsun bukadarda dedim.işe giderken öpmek istedi.daraldım ben iyice öpme istemiyorum dedim bozuldu ama banane.kölemiyiz ya,sıkma canını oluyo arada öyle.Allah yardımcımız olsun.
selam canlar
ister istemez kızıyoruz bücürlere ne yapalım elimide değil sabrımız taşıyor taşmasa iyidedilimizde ne yapalım
bizde 13 eylül oğluşumun doğum günü hazırlıklara başladık sayılır bu gün yer tutuk çok güzel bir cafe çay bahçesi kına gecesi ve düğün de yapılan bir yer 30 kişiye yakın olucaz,pasta börek kuru pasta çig köfte içecekler olucak doğum günü pastasına oğluşumun resmini koydurcam bakalım heyacanlıyım oğlum büyüdü maşallah rabbim tüm yavrularımızı esirgesin inşallah güzel geçer
ben 33 haftalık hamıleyım nst yaptılar ıkı hafta once sımdı pazartesı yıne gıtcem acaba nst den sonra ne yapıyorlar bılen bırı var mı hamıle olan dogum yapan arkadaslar
Slm kizlar nasılsınız twmizlik yaptim tabi yarim saatte ne kadar yapilirsa
Birazfan doktora gidecegiz oykunun rotası goz muauenesi ve uc aylik muayne icin gelince uyursa ugratim
Canim nst sanci cikmadiysa sikinti yok bundan sonra surekli bakarlar sancilara egerki sanci cikarsa takipte olurlar hersey yolundaysa noal eve donuyosun herhangi bir sikintin kasilman falan varmi hayirli olsun bebegin allahim saglikla kucagIna almayi nasip etsin
melisam allah yardımcın olsun çok zor bizim işimizya allah hepimizin yardımcısı olsun ne iş bitiyor ne de güççBu aralar hergun kaynanam iniyi yardima oykuye bakmaya tenizlik yapmaya iyi ywpiyida daral ggeldi be ya
Of su cocuk bi duzeleydi yapatanliz bakardim iki kusiyle zor oluyi zati gazdan kaynaklı habire kucaga meyilli benim kis evde basbada olunca ben cok almıyorum anakucagiymis oyuncwklaroymis emzirme yastığı nda yuzukoyun olara k yatırıp oyaliyorum en son nda uyar dim yapma bu kadar kucaga alma diye
Neyse bugun zir bi gundu hastaneden geldim nce muzmizlandi benimki de dan 9 q kadar fenaydi gazi tuttu sırtüstü tatmwk hic ustemedi hareket yaptırıp gazını cikartqmadim olece tatirdim yuzukoyun Bakalorya m gece cosacqkmi
Etimesgut kizdim takmış ywtagina uyanık koyalm kendi uyuşun diye tutturuyo iki gec ole uyudu emsikle sonra nea yuzukoyun çevirdik bgun ywpmsk ustemedi iyku hanimvdimde inat etti zorlw ole yatirmayw çalışıyo ağlayıp durdu ik uc kere vr ben uyutuyum dedin m yok vermiyor eonundw ni bagurdim bu çocuğun gaz problemi bitmeren bu taktik uygulanmicak diye
Zwtrn göz u bulanık goroyo hazır çok kmamis dahajbide zaten zorluyor yaa
Bu arada 5800 olmus rota wdisni ağızdan ve di pahalı asiymie oda be
Gözü ne Merceği büyütme k ifn damla damlatti iyi ni sorunu yokmmus allahtan
Grlirkrn aktardwn rezene anason ki myon yaptirdm gaz ve uyku için ben icecem umarım ise yarar
geldik moonum evimize havalaar soğuyor zaten yavaş yavaş son gezmelerimiz kışın bakalım napıcaz evde sen nasılsın bakem iyi misinmerhabalar yatmadan önce bir bakayım dedim
melisam ben rota vurdurmadım ve benim birçok arkadaşım ve hemşire ablamda vurdurmadı çocuklarına.bir arkadaşımda rota vurdurduğu halde bebiş rota oldu onuda duyunca hiç yaptırmadım. kabız olabilir birkaç gün bebişin maşallah kızçene kilosu normal cnm. önemli olan sağlıklı olsnunlar kilo boy mühim değil .ben senin kızı görmedim bana öm atta bakıverem gali:))
elifim sende son halini atsana yavruşun.
kevsercim gez bol bol havalar soğucak 15-20güne .
asemb nerde ya sırra kalem basdı çıtır anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?