Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

geldik moonum evimize havalaar soğuyor zaten yavaş yavaş son gezmelerimiz kışın bakalım napıcaz evde sen nasılsın bakem iyi misin

cnm bizde iyiyz diş çıkarmaya devam mızırdama devam ,doğum günü hazırlılarımız var bu gün kaynanamları çağırdım sarma yapıcak oda çiğ köfteyi k.peder yapıcak bende börekleriyapıcam pasta zaten pastaneden süsleride hallettikmi tamam dır:))) oğlum büyüdü maşalllah teyzeleriiiii

iyi uykularrrrrrrrrrrrrrr

oh kevserim gez kuzum vallaha daha gezemiyceksin kış geliyo
canım benimde o haftalarda kasılmalarım olurdu böyle taş gibi olurdu bir bölge doktora sorduğumda artık vücut yavaştan doğuma hazırlıyo kendini olur dedi sen bebeğin oynamalrını takip et çok sancın olmadığı sürece korkma zaten Allah korusun hani doğum olsa anlıyosun rahatça ayırabiliyosun sancıyı kasılmalar olur artık sona yaklaşmıssın Allahın iznyle hayılrı doğum nasip olsun inşbu satten sonra haftada yada nst sancı falan yoksa 2 haftada çağırırlar ama genlede haftada olur sen nst giereken falan öncesinde çikolata ye bebeğin oynasın ki daha rahat olsun
melisam Allah yardımcın olsun kuzum gaz hakikaten zor çok şükür ben atlattım ilacıda kestim gece yatmadan veridim ama vermiyorum farkı yok çünkü ama diyorum yaa sen ne akdar alıştırmak istemsende bazen tersi olabiliyo malesef ne oludğunu anlamdığımızda ağladıklaronda mecbur kalıyoruz bak ben aliyi ayğa alıştırıdm emme mevzusundan dolayı şimdi yatağa alıştırmaya çalışıyorum ama eşşek koyupda geri dönerken uaynıyoçok zorluyo beni 7 ay oldu artık düzenli olsun diyorum ama yok isteyerekmi alıştırdım yok biberon almaz emzik almaz beni her yerde her şekilde sıkıntıya sokar üstünü bile o istemedikçe değiştremiyorum yırtınıyo kendi huylarını istedklerini çok iyi yaptırıyolar bak şuan sallıyorum üzeirne battaniyesini örteyim dedim uykudan uyandı tepikledi örtmicekmişim Allah sabır versin bende bazen delleniyorum ama öyle böyle değil azğımdan kötü şeyler çıkyo bir parça boyuyla her bir haltı biliyo arkadaş nasıl edem de düzene sokayım bilemiyorum ödüm şeyime karışıyo uyanıcak diye bir b.. yapamıyorum ama nasibimde 2. varsa büyük konuşmıyım rabbim hayırlısını nasip etsin istemiyorum ama varsada eğer töbe bunda yaptığım hatakları yapmıycam her ağladığında hemen koşmak sallamak gibi alışsın kedndş başına durmayı ne bileyim sanki ağlamayla ne olcaksa eşimle salon dışındaysak ağladığında birbirimize çarpa çarpa koşarda gleirdik neymiş çocuk ağlamış pehhhyeterki bir bebğin gaz kaka sorunu olmasın vallaha o zaman düzene sokmak gerçktwn çok kolay
moonum ömden resim atmayı tarif edebilenmi kuzum bilmiyorumda hemen atarım olmadı albüm yaparım bakarsın kuzum asemb hanım ortalrda yok faceden gördüm resimlerini damadımın yaşgününü kutlamışlar falan mesaj attım teklif gönderdim ama ses yok görmedimi gördümü bilmiyorum:26::26::26::26::26:

aynen kevserim büyükler öylee hem alırlar hemde alıştırdın derler hakkaten anlmak zor ne karışsınlar nede yardım etsinler vallaha boğulacaksada kendi pisliğimizde boğuşruz yaşayacaksakda kendimize göre yaşarız anasını satayım

günaydın kızlar nasılsınız ben 7 de kalktım bugün ali sağolsun eşşekim benim ağlayark kalktı ne derdi varsa anlmıyorumda kalktık eşim gitt bende biraz iş yaptım devamıda ali uyanınca ne tuhaf demi herkes uyutr çocuğuunu işe bakar ne yaparsa uyurken yapar bende uyurken yapamam uyanıkken buçocuk tüketti beni tükendim tükendimmmmm tükenmişlik sendromu bu olsa gerek

kızlar bu eşşekim alişim varyaa sonaer sarıkabadayı kutsal toprak murat dalkılcın bi hayli şarkısını dinlemeden uyumuyo her uyumasında onlar açık yüksek sesle uyanır gibi olsa hemen açıyorum tekarar uykuya geçiyo o uyurken bile ben tv izleyemiyorum müzüik eşliğinde uyuyo ben telime yükliyimde onalrı açarım odasına atarım orda yatar belki işe yayar he ne dersiniz:26::26::26:

Son düzenleme:
günaydınnnn elifimm demekk alişim kutsal toprakda uyuyor ha bizim ki de arafat dağını dinleyerek uyuyor

günaydınnnn elifimm demekk alişim kutsal toprakda uyuyor ha bizim ki de arafat dağını dinleyerek uyuyor

günaydın kevserim vallaha öylee anacım nasılda anlıyosa murat dalkılıç çıkınca uyusa bile uaynıp klendini ayaklarımdan atıyo tv ye dönüyo sıpa lar yaa

günaydın kevserim vallaha öylee anacım nasılda anlıyosa murat dalkılıç çıkınca uyusa bile uaynıp klendini ayaklarımdan atıyo tv ye dönüyo sıpa lar yaa
cnm bizim cadı uyanık yazamıyorum o yüzden pc açıık mama falan yapıcam gelirim gene bacım k.bakma

Slm kızlar ben 5 haftalık hamileyim ilk bebeğim olacak ins bilenlere bisi sormak istiyorum kasığımda cizirti gibi bir ağrı var vede ayaklarım buz gibi ben normalde pek üşümem merak ettim sizlerde de oluyor mu boyle

Slm kızlar ben 5 haftalık hamileyim ilk bebeğim olacak ins bilenlere bisi sormak istiyorum kasığımda cizirti gibi bir ağrı var vede ayaklarım buz gibi ben normalde pek üşümem merak ettim sizlerde de oluyor mu boyle
allah kucalğına almayı nasip etsin evet bendede oluyordu normal , artık çorap giy ayaklarına havalar serinledi cnm

Amin canim Cok sagol :) allah herkese nasip etsin cok guzel bi duyguymus :)

evet rabbim herkese nasip etsin büyüdükçe daha güzelleşiyor herşey :)kafana takılanları burdan sor cnm arkadaşlarda yardımcı olur hemen cvp yazılmasada yazarlar

Kevserciğim mesaj kutun dolu yine boşaltır mısın canım?
slm canım hiç denk gelemdik nasılsın kevserim yokmu gelirim demiştide
A.SLM hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim ayaklarım üşümezdi ama ağrılar olurdu kanman olmadığı sürece korkma
allah kucalğına almayı nasip etsin evet bendede oluyordu normal , artık çorap giy ayaklarına havalar serinledi cnm

moonum nasılsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…