geldik moonum evimize havalaar soğuyor zaten yavaş yavaş son gezmelerimiz kışın bakalım napıcaz evde sen nasılsın bakem iyi misin
oh kevserim gez kuzum vallaha daha gezemiyceksin kış geliyoMerhaba kızlar biz şuan ümraniyedeyiZ herşey yolunda cok şükür kızıma salıncak uaptık sallıyoruz herşey yolunda yakartop oynadık dün gece 1 de siz neler yapıyonuz bakalım eşimin twlden giriyorum zor yazıyorum
canım benimde o haftalarda kasılmalarım olurdu böyle taş gibi olurdu bir bölge doktora sorduğumda artık vücut yavaştan doğuma hazırlıyo kendini olur dedi sen bebeğin oynamalrını takip et çok sancın olmadığı sürece korkma zaten Allah korusun hani doğum olsa anlıyosun rahatça ayırabiliyosun sancıyı kasılmalar olur artık sona yaklaşmıssın Allahın iznyle hayılrı doğum nasip olsun inşbu satten sonra haftada yada nst sancı falan yoksa 2 haftada çağırırlar ama genlede haftada olur sen nst giereken falan öncesinde çikolata ye bebeğin oynasın ki daha rahat olsunsaol canım amın ınsallah..... bır hafta sonra gel dedı sımdı fark edıyorum da karın bolgesınde kasılma gerılme ıkı gohsumun arasında agrı cok oluyo .aradan 3 hafta gectı gıdemedım esım ozel dıye tuturunca kendı doktorum kaldı oyle son aylarım sonucta ne yapsamm
melisam Allah yardımcın olsun kuzum gaz hakikaten zor çok şükür ben atlattım ilacıda kestim gece yatmadan veridim ama vermiyorum farkı yok çünkü ama diyorum yaa sen ne akdar alıştırmak istemsende bazen tersi olabiliyo malesef ne oludğunu anlamdığımızda ağladıklaronda mecbur kalıyoruz bak ben aliyi ayğa alıştırıdm emme mevzusundan dolayı şimdi yatağa alıştırmaya çalışıyorum ama eşşek koyupda geri dönerken uaynıyoçok zorluyo beni 7 ay oldu artık düzenli olsun diyorum ama yok isteyerekmi alıştırdım yok biberon almaz emzik almaz beni her yerde her şekilde sıkıntıya sokar üstünü bile o istemedikçe değiştremiyorum yırtınıyo kendi huylarını istedklerini çok iyi yaptırıyolar bak şuan sallıyorum üzeirne battaniyesini örteyim dedim uykudan uyandı tepikledi örtmicekmişim Allah sabır versin bende bazen delleniyorum ama öyle böyle değil azğımdan kötü şeyler çıkyo bir parça boyuyla her bir haltı biliyo arkadaş nasıl edem de düzene sokayım bilemiyorum ödüm şeyime karışıyo uyanıcak diye bir b.. yapamıyorum ama nasibimde 2. varsa büyük konuşmıyım rabbim hayırlısını nasip etsin istemiyorum ama varsada eğer töbe bunda yaptığım hatakları yapmıycam her ağladığında hemen koşmak sallamak gibi alışsın kedndş başına durmayı ne bileyim sanki ağlamayla ne olcaksa eşimle salon dışındaysak ağladığında birbirimize çarpa çarpa koşarda gleirdik neymiş çocuk ağlamış pehhhBu aralar hergun kaynanam iniyi yardima oykuye bakmaya tenizlik yapmaya iyi ywpiyida daral ggeldi be ya
Of su cocuk bi duzeleydi yapatanliz bakardim iki kusiyle zor oluyi zati gazdan kaynaklı habire kucaga meyilli benim kis evde basbada olunca ben cok almıyorum anakucagiymis oyuncwklaroymis emzirme yastığı nda yuzukoyun olara k yatırıp oyaliyorum en son nda uyar dim yapma bu kadar kucaga alma diye
Neyse bugun zir bi gundu hastaneden geldim nce muzmizlandi benimki de dan 9 q kadar fenaydi gazi tuttu sırtüstü tatmwk hic ustemedi hareket yaptırıp gazını cikartqmadim olece tatirdim yuzukoyun Bakalorya m gece cosacqkmi
Etimesgut kizdim takmış ywtagina uyanık koyalm kendi uyuşun diye tutturuyo iki gec ole uyudu emsikle sonra nea yuzukoyun çevirdik bgun ywpmsk ustemedi iyku hanimvdimde inat etti zorlw ole yatirmayw çalışıyo ağlayıp durdu ik uc kere vr ben uyutuyum dedin m yok vermiyor eonundw ni bagurdim bu çocuğun gaz problemi bitmeren bu taktik uygulanmicak diye
Zwtrn göz u bulanık goroyo hazır çok kmamis dahajbide zaten zorluyor yaa
Bu arada 5800 olmus rota wdisni ağızdan ve di pahalı asiymie oda be
Gözü ne Merceği büyütme k ifn damla damlatti iyi ni sorunu yokmmus allahtan
Grlirkrn aktardwn rezene anason ki myon yaptirdm gaz ve uyku için ben icecem umarım ise yarar
moonum ömden resim atmayı tarif edebilenmi kuzum bilmiyorumda hemen atarım olmadı albüm yaparım bakarsın kuzum asemb hanım ortalrda yok faceden gördüm resimlerini damadımın yaşgününü kutlamışlar falan mesaj attım teklif gönderdim ama ses yok görmedimi gördümü bilmiyorum:26::26::26::26::26:merhabalar yatmadan önce bir bakayım dedim
melisam ben rota vurdurmadım ve benim birçok arkadaşım ve hemşire ablamda vurdurmadı çocuklarına.bir arkadaşımda rota vurdurduğu halde bebiş rota oldu onuda duyunca hiç yaptırmadım. kabız olabilir birkaç gün bebişin maşallah kızçene kilosu normal cnm. önemli olan sağlıklı olsnunlar kilo boy mühim değil .ben senin kızı görmedim bana öm atta bakıverem gali:))
elifim sende son halini atsana yavruşun.
kevsercim gez bol bol havalar soğucak 15-20güne .
asemb nerde ya sırra kalem basdı çıtır anne
melisam allah yardımcın olsun çok zor bizim işimizya allah hepimizin yardımcısı olsun ne iş bitiyor ne de güçç
büyükler anlamıyo ki cnm alma dersin kucaklarıa yanlış anlarlar genede bildiklerini yaparlar sonra da bu ocuğu kucağa alıştırmışsınız derler
gözünde sorun olmamasına sevdnm bacım
kilosuna da hereşyine maşallah öykümün
bizde bu akşam geldik eve gelir gelmez hemen bavulları boşaltım allahtan kızım arabada ağlamadı herşey çok güzel geçti eğlendik güldük geldik şimdide kızımı uyutuyorumm
Eki Görüntüle 794960 iyi uykularrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnn elifimm demekk alişim kutsal toprakda uyuyor ha bizim ki de arafat dağını dinleyerek uyuyor
günaydın kevserim vallaha öylee anacım nasılda anlıyosa murat dalkılıç çıkınca uyusa bile uaynıp klendini ayaklarımdan atıyo tv ye dönüyo sıpa lar yaa
cnm bizim cadı uyanık yazamıyorum o yüzden pc açıık mama falan yapıcam gelirim gene bacım k.bakma
allah kucalğına almayı nasip etsin evet bendede oluyordu normal , artık çorap giy ayaklarına havalar serinledi cnmSlm kızlar ben 5 haftalık hamileyim ilk bebeğim olacak ins bilenlere bisi sormak istiyorum kasığımda cizirti gibi bir ağrı var vede ayaklarım buz gibi ben normalde pek üşümem merak ettim sizlerde de oluyor mu boyle
allah kucalğına almayı nasip etsin evet bendede oluyordu normal , artık çorap giy ayaklarına havalar serinledi cnm
Amin canim Cok sagol :) allah herkese nasip etsin cok guzel bi duyguymus :)
slm canım hiç denk gelemdik nasılsın kevserim yokmu gelirim demiştideKevserciğim mesaj kutun dolu yine boşaltır mısın canım?
A.SLM hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim ayaklarım üşümezdi ama ağrılar olurdu kanman olmadığı sürece korkmaSlm kızlar ben 5 haftalık hamileyim ilk bebeğim olacak ins bilenlere bisi sormak istiyorum kasığımda cizirti gibi bir ağrı var vede ayaklarım buz gibi ben normalde pek üşümem merak ettim sizlerde de oluyor mu boyle
allah kucalğına almayı nasip etsin evet bendede oluyordu normal , artık çorap giy ayaklarına havalar serinledi cnm
elifim geldmm bcm yemekkeri fln koyduğum ocağa şimdide kızımı emziriyorum sen neyddyn bakemkimseler gelmemiş melisam nerdesin uleynnnnnnn oflumdanda hala ses yok
elifim geldmm bcm yemekkeri fln koyduğum ocağa şimdide kızımı emziriyorum sen neyddyn bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?