Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melisam ilk 6 ay ütülemeni tavsiye ederim canım kalıntı falan olursa zararlı eldivenlerini ağzına alıyo esela ütü mmikrobunu kırar ben hala ütülüyorum ne olursa olsun eşimde zaten bir gün giyer 2. gün desen yok çok çamaşırım çıkıyo vede ütü tabi![]()
6 ay ütüle melisam sonra ütülemesende olur ben hala ütülüyorum elimde derman olunca iç çamaşırlarımıza kadar ütülerim bennnnnnn![]()
Nasılsıniz can lar![]()
Hamilelik yolunda beni de aranıza alın kızlar ;( belirtiler yada kolay hamile kalma yolu![]()
tamömam ya bi yandan sen bi yandan moonum tamma ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn usendigimden utulemem diyodum utulucem 6 ay tamamben geldimmmmmmmmmmmm melisam eldivenler sıcak takılmaz ama ben çiziyo diye takıyorum hala gözünün içini kıpkırmızı etti sıps ama diğer kıyafetleri ütüle bacım ne kadar durularsa duruklasın tabi yişnede sen bilirsin kuzum sen niden erken kalkıyon bacıom çok arıycaksın bu günleri çoookkkkkkkkkkkkkkkk![]()
tamömam ya bi yandan sen bi yandan moonum tamma ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn usendigimden utulemem diyodum utulucem 6 ay tamam
Ya saka bi yana biliyorum utulemem gerektiginide işte gözüm korktu kıs hangi işe nasıl yetişecem son rahat ayım ya. Gerci bi an içinde gelsinde istiyorum cabuk gecsin zaman .
Ya kac gündür 9 da uyanıyorum kendiligimden ama cok sıkısık halde. Gece kalkmıyorum tuvalete. Ancak dayanıyorum sanırım halbukim yatsam 10 a 11 e kadar. Bebecik gelince zati sabahın korunde kalkcam.![]()
hehehyttttt nasıl buldum senı amma![]()
hee şöle yola gel ecücük küçük sözü dinlemelidsam artık yetebildiğin kadar yapabildiğin kadar yaparsın balım benim ben gecede 10 kere kaslkerdım vallaha kabus gbiydi giderdim çıkarkende su şiçer yatardım
gerçi hala gece çok kakıyorum çok su içtiğimden
alişim nasıl elif uykuları gazı duzeldi sanırım daha rahat gibisin bi kac gündüğr.
Kuzum yalancı memeye alıstırdınmı sen . Bide ne dicem battanıyeylemı yatıyo yorganmı.