- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
sorun degl canm zahmet verdm yaaa
estağfurullah oflum yalnız silmesi nasıl vbiliyomusun bunun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun degl canm zahmet verdm yaaa
yok kuzum pompoayla biberonu takıyorum çekiyorum elle de kolay aslında bana göre ama sen aldınmı pompa
estağfurullah oflum yalnız silmesi nasıl vbiliyomusun bunun
yok almadım ben sendede pompa yok zammediyodum ya
nasıl ponpan canım elektrıklı olanlardan mı resmı varmı markası falan.
canm bn goremıyom resmı yaptgna emın mısın.
sışmesıde album duzenle var orda album sil dıyo
tmm oflum yaptım melisam nasılsın kuzum nasıl gidiyo bugün ilgilenemedim senle kusuruma bakma canım benim rsim çkeyim derken yazamadım![]()
Geldim kizlar cadi kizim uyandi altini falan degistirdm simdi kendi kendine oynuyo birazdan kesin sikilacak
çektim koydum melisam bakabilirsin şimcik evet seninkinde resimlerini görücez artık bekliycezki melisam gelsin hihoyttiyiyim be gülüm. olsun canım onemli degil isin var senın cek resmı alişinle ilgilen banada sıra geliyo beklerim ben![]()
Geldim kizlar cadi kizim uyandi altini falan degistirdm simdi kendi kendine oynuyo birazdan kesin sikilacak
Eki Görüntüle 704148 melsiam bundan benimki
kıs elif ilerde alişe dememmı ben pıpısını tum kk uyeleri gordugugunu hehehyettttttttttttttt
delikanlı adama bu yapılırmı hec
albumu sımdimi yaptın cano birazda resim koyda kalsın barim kıs.![]()
melsiam y,ğ,t,n malı ortada olurmuş bende attım ne lmuş hemencik tehdit ediyon oğlumu ahanda sana küstü hııtmm koyarım ama akşama ancak melisam önce bir araya toplamam gerek büyük olanalrı küçültmem gerek ben haber veririm koyunca olurmu canım benim
melisam markasını unuttum dur bakıp söyleirm bunu netten koydum acıtmıyo kuzum bunkların 7 tl lik olanı var o sağıp atmak için sütü biberon tarafı yok onlar inanılmaz acıtıyo benimkinni yara yaptı kanattı resmen denemk için almıştık ama bu çok güzel acıtmıyo hiç eczaneden aldımcanım ne marka bu eczanedenmı aldın bide memenı acıtmıyomu kimi diyo cok sert oluyo yara yapıyo diye. sende ole bişi olmadı demı kuzum. rahatsa bende alayım ondan.
tamam kuzum grdum KALDIR HEMEN :)
Elıfım bnmkıne bnzıyoda yanı oğlumunkıne ama bna sunnetlık yerı lazımdı hanı o derıyı yukarı çekınce