Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Geldim kizlar cadi kizim uyandi altini falan degistirdm simdi kendi kendine oynuyo birazdan kesin sikilacak

$images.webpmelsiam bundan benimki

kıs elif ilerde alişe dememmı ben pıpısını tum kk uyeleri gordugugunu hehehyettttttttttttttt:60::60::60::60:
delikanlı adama bu yapılırmı hec:1::1::1:
albumu sımdimi yaptın cano birazda resim koyda kalsın barim kıs.:16::16:

iyiyim be gülüm. olsun canım onemli degil isin var senın cek resmı alişinle ilgilen banada sıra geliyo beklerim ben:1::1:
çektim koydum melisam bakabilirsin şimcik evet seninkinde resimlerini görücez artık bekliycezki melisam gelsin hihoytt:51:
Geldim kizlar cadi kizim uyandi altini falan degistirdm simdi kendi kendine oynuyo birazdan kesin sikilacak

hoşgeldin kevserim benimkide ayakalrımda şuan sallıyorum off nedir çektiğimiz vallaha yaa bıcırıklar:27:

kıs elif ilerde alişe dememmı ben pıpısını tum kk uyeleri gordugugunu hehehyettttttttttttttt:60::60::60::60:
delikanlı adama bu yapılırmı hec:1::1::1:
albumu sımdimi yaptın cano birazda resim koyda kalsın barim kıs.:16::16:

melsiam y,ğ,t,n malı ortada olurmuş bende attım ne lmuş hemencik tehdit ediyon oğlumu ahanda sana küstü hıı:19::19::19:tmm koyarım ama akşama ancak melisam önce bir araya toplamam gerek büyük olanalrı küçültmem gerek ben haber veririm koyunca olurmu canım benim

melsiam y,ğ,t,n malı ortada olurmuş bende attım ne lmuş hemencik tehdit ediyon oğlumu ahanda sana küstü hıı:19::19::19:tmm koyarım ama akşama ancak melisam önce bir araya toplamam gerek büyük olanalrı küçültmem gerek ben haber veririm koyunca olurmu canım benim

olur tabı gulummmmmmmmmmmmm:38::38:

Elıfım bnmkıne bnzıyoda yanı oğlumunkıne ama bna sunnetlık yerı lazımdı hanı o derıyı yukarı çekınce

canım ne marka bu eczanedenmı aldın bide memenı acıtmıyomu kimi diyo cok sert oluyo yara yapıyo diye. sende ole bişi olmadı demı kuzum. rahatsa bende alayım ondan.
melisam markasını unuttum dur bakıp söyleirm bunu netten koydum acıtmıyo kuzum bunkların 7 tl lik olanı var o sağıp atmak için sütü biberon tarafı yok onlar inanılmaz acıtıyo benimkinni yara yaptı kanattı resmen denemk için almıştık ama bu çok güzel acıtmıyo hiç eczaneden aldım
tamam kuzum grdum KALDIR HEMEN :)

kaldırdım oflum nasıl fasrk varmı açıokmı kapalımı dersin yani resimde bellimi bilmiyorum ama açık baya burdan bakınca :26:

Elıfım bnmkıne bnzıyoda yanı oğlumunkıne ama bna sunnetlık yerı lazımdı hanı o derıyı yukarı çekınce

o zaman oflum ben akşam dijiden çekeyim eşm gelsinde neden olmuyo diye baksın koyarım yine olurmu balım

Back
X