Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

maaşallah sübhnallah benbu boncuk behlüümü yerim yerim kız oflum nasılda uslu duruyolar hee dersinki fitira atıyoruz bebelere Allahım nazarlardan korusun oflum ben sana birşey diyimmi kesin nazara geliyo bu çocuk demedi deme nazarlık takıyomusun sen kuzuma sürekli okuu kuzuma

nazarlık ıyı değilmş kuzum dınımzde oyle seyler huradfeymş. okuorum tbi nazar ck vr dıyo okuynlarda.
galiba gozunun capagı o yuzden gcmıyoo :(
uyandı AHANDA cok uyudu butun işler duruyo byaaa

bu aRADA BEZI GETRDI KOCAM ÇK GUZEL KOKUYO İŞEDİĞİNDE FLAN POPOSU KREMLİ OLUYO BGNDM BEN VALLA

nazarlık ıyı değilmş kuzum dınımzde oyle seyler huradfeymş. okuorum tbi nazar ck vr dıyo okuynlarda.
galiba gozunun capagı o yuzden gcmıyoo :(
uyandı AHANDA cok uyudu butun işler duruyo byaaa
hee değilmiymiş bende takmıyorumda doğumda ebe takmıştı kendi üstünden çıkarıpdao duruyo öyle battaneyesinde vallaha benimkide ağlıyo sallıyorum beğişinde gliyorum yazıyorum ayrıca benim ilerde duruyo:27::27::27:
bu aRADA BEZI GETRDI KOCAM ÇK GUZEL KOKUYO İŞEDİĞİNDE FLAN POPOSU KREMLİ OLUYO BGNDM BEN VALLA

vallahamı bende alayım eneyim bakalım oflum adı nee de bakem bu arada uyanan kadar bende resimlerie ekltyim

hee değilmiymiş bende takmıyorumda doğumda ebe takmıştı kendi üstünden çıkarıpdao duruyo öyle battaneyesinde vallaha benimkide ağlıyo sallıyorum beğişinde gliyorum yazıyorum ayrıca benim ilerde duruyo:27::27::27:

Vallahamı bende alayım eneyim bakalım oflum adı nee de bakem bu arada uyanan kadar bende resimlerie ekltyim

bimde bıtane bez var adı jenny&willy begendm vala devammm buna 13 mu nymş eşim öle deddi

masallah kız tosuncuk bu :)) al dene kuzum bn prima kullanrken çok gecerdi kakası bnda gecmedi nelere verıyoz para 13 lıra neki

yok kız o kadar değil yakından çekince tosun gözüküyo normal çekince normal çıkıyop ama ecücükde tosun maaşallah oğluşuma evet balım nereye gitmiyoki pişik falan yapmasında tek hiç sıkıntı değil

yok kız o kadar değil yakından çekince tosun gözüküyo normal çekince normal çıkıyop ama ecücükde tosun maaşallah oğluşuma evet balım nereye gitmiyoki pişik falan yapmasında tek hiç sıkıntı değil

ben dun akşamdan beri kullanıyorum bişey yapmadı.
4-5 tane kullandm

ben dun akşamdan beri kullanıyorum bişey yapmadı.
4-5 tane kullandm

hee tmm oflum didim eşime tmm alırım dedi geltirsin bakalım çok merak ettim bende bimin ürünleri kötü olmaz genelde zati ama bakcez görcez bu arada melisam nereye gitti ki:26:

bende çıkıyorum kızlar durmuyo artık iyice dellendi bakayım ilgleneyim azıık akşama maçlar var eşime satar gelriim ilk maça olmasada diğer maça kesin gelirim yani inş öpüldünüzzz

aha geldim yoksunuz

elifim albümü özel yap resimleri kaldırmada biz de görelim paşayı:3:

hee tmm oflum didim eşime tmm alırım dedi geltirsin bakalım çok merak ettim bende bimin ürünleri kötü olmaz genelde zati ama bakcez görcez bu arada melisam nereye gitti ki:26:

canım sabah elektrikler gitti evi tparladım sonra geldi hemen supıurup dısarı cıktım ayakkabı bakmaya biraz dolanıp dondum canım. gelincede yorulmusum gelecektim pc ye ya ayaklarımı uzattım dinlendirdim. sısmeye basladı sanırsam corapların lastikleri oturmaya basladı artık bilegime.:31::31:

oflum oglunun son resımlerine bayıldım bayıldım kıs nasıl yaptın bu kadar guzel bebegi maassallah 41 kere:nazar::nazar::nazar:

sağol kuzum ama kaldırdım hemen çatlayacak gibi ağlamaya başladı oğlan çok nazara geliyo gözlerden dolayı :))
darısı sana olsun senınkı de boyle sarısın meviş olsun

Selmm kızlar bn geldm bugün cadı hiç ıyumadı öldüm yorgunluktan eşin kalktı verdim kucağına bakıyor ölüyorum yorgunluktan

gunaydın kıslarrrrrrrrr bugun oglen 2 de doktor kontrolum var bakalım benım mınnos kac kılo oldu ne alemde 8 ayım bitti ya kaldı 4 hafta sadece:18::18::18
ama kavusmak içinde uzun bi sure dogum için kısa:9::9:
alezi biberonu yaşancı memesi kaldı alınacak onlarıda alaydım cantayı hazırlayım artık diyorum. tabi bezde almam lazım. bimin bezi güzelmı kıslar basta prima kullanıyım sonra gecerim bende guzelse pişik yapmıyosa harbi bezler dehset pahalı ya ıkı mıcıyo cop oluyo yazık günah ya ama iki yılda devamlı kullanılacak yapacak bişi yok yanı:1::1:

günaydın ben geldim kızlar hiç iyi değiim dün o kadar kötü oldumki nerdeyse sinir kırızi geçirdim emmiyo diye öle çok ağladımki artık kendimden geçmişim ne oluyoda bu sıpa emmiyor aklım almıyo deli gibi meme arıyo saldırıyo ellerine aç biliyorum ama memeyi ağzına verince yaa kafayı geri çekiyo yada önce bir saldırıp sonra yüzüme bakıp çekiyo itiyo çok kötü birşey Allahım kimsenin başına vermesin çok zor kendimi çok kötü hissediyorum inş bırakmaz geçici biir dönemdir:14::14::14::14:

sağol kuzum ama kaldırdım hemen çatlayacak gibi ağlamaya başladı oğlan çok nazara geliyo gözlerden dolayı :))
darısı sana olsun senınkı de boyle sarısın meviş olsun

insallah canım ya acık tenli olmasını cok istiyorum tabi once saglıklı olsunda benım kucuk prensesimmmmmmm:16::16:
canım koyma sende ya emır catlıcak gibi oluyosa yazık gunah halbukı mavıslerin nazarı deger derler ya emırede nazar gelityo demek ki yerim ben onu yer. bu arada resimlerde yalancı memeliydi ilkten verdinmi sen kuzu.

Back
X