Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

OBn geldmm kızlar işlerim bitti çok şükür cadı kıZım uyanık onla. Oynuyoruz

Son düzenleme:
canım hoşgeldiin uzulme son haftalarda oyle oluyo benımde oyleydi.
genelde 37den sonra nstye bağlıyolar bi şikayetın yoksa tabi.
bnde 120lik kullanıyorum mama cam şişeyle verilir canım su plastikle.
cam sağlıktır unutma :)

yok uzulmedimde onceki muayenelerde kılosu boyu onden gidiyodu simdi bi hafta gerisden deyince sasırdım yanı. en son 1.500 du 2350 olmus yanı iyide almıs bence ya 2500mu olması gerekiyodu ne acep. :26::26:
o zaman dogru biberonu almısım bilmeyerek :1::1:

olemı dıyosun esime dedim o da sıgarayı azalt ıyıce dedi benı sucladı essolusu. ama son zamanlar sapıytmıstım fazla içmeye baslamıstım daha az içerim gun asırı yumurta yıyodum onu hergune cıkartıyım diyorum baska bebege ne kılo aldırırdı muz baska ne onları yıyımde haftaya kadar duzelmıs olsun kılosu yoksam koca iyice sigara konusunda zora sokacak benı.
normalde catı yapmıyolarmı kıs tek parmakla bakacam baktın kasıyosun bırakacam hemen dedi catı muayenesi için. ,
sen yaptırmamısmıydında ne zararı olcekkı kıs.
bııberonu kaca aldın 1 e mı yanındakı rakam cıkmamıs. sıpacık alırda insallah bunu plast,ikleri 16 ya 19 a vardı gittim daha pahalısını aldım deyse barim:9::9:

sigara mı ıcıyosun?
hiç yakıstıramadım ben hamileyken sıgara ıcenlerı anlamıyorum.
görümcende kızına hamileyken ıctı sıgaraları
kızı doğduğundan bikaç gun sonra yoğun bakıma aldılar kızı.
:20::19::19::19::19:

sigara mı ıcıyosun?
hiç yakıstıramadım ben hamileyken sıgara ıcenlerı anlamıyorum.
görümcende kızına hamileyken ıctı sıgaraları
kızı doğduğundan bikaç gun sonra yoğun bakıma aldılar kızı.
:20::19::19::19::19:

ya oflum ya noıye bole seyler dıyosun korkutuyosun benı ya.
içiyom vallahı bırakamadım kuzum ya once 3 içiyodum simdi 6 yı buluyo geri azaltıyım bari:17::17:

Normal canım bm normal bizim cadıda aynısını yapıyor
hee anladm kevserim bittimi işlerin hoşgeldin
inşallah yapılır diyelim o zaman.
ya senın usak sureklı sallanmak ıstıyosa hamak beşikler varya ben aldım ya hanı ıstersen onlardan alabilirsin.
bak ben oyun halısı işime yaramıyo diyodum ama maşallah keydı yerınde olunca yarım saat kendı oyalanıyo oynuyo oyuncaklarla.
bazende hamakta sallıyorum bakınıyo.
uyutmak ıcın bazen ayagımda sallıyorum bazen hamakta gunduzlerı hamağı kullanıyorum azıcık kıpırdayınca sallıyıverıyom oluyo bıtıyo..
yanı kolaylık sağlıyorum kendıme verdiğim paralara acımıyorum bu konuda kendımı rahat etırıyom sonucta :27::27::27::27::27::24::24::24:
kuzum gündüzleri ayakta sallanıcak kesin yani hamak mamak bunu bağlamaz anacım babasıda sallıyo ayağında yok uymuyo derdi ben bana gelince her türlü uyuyo ayrılmıyo koynumdan alıştırdımda sıpayı babaya bırakıyorum durmuyo sabah 2 bardak aklmıştı akşamdan yıkyırum eşim gitmeden bakınıyo kucağında bana bakmaıdm diye döndüm annem deidm bir dudak büküp ağladı aldım kucağıma içini çeiyo kafaı gömüpde benimkide anakucağında iyi duruyo birde beşiğindeki dönenceyle ama bir yere kadar oflum hamak nasıl birşeyki kçük değilmi ne kdar kullanılablir kaç ayınakadar
olemı dıyosun esime dedim o da sıgarayı azalt ıyıce dedi benı sucladı essolusu. ama son zamanlar sapıytmıstım fazla içmeye baslamıstım daha az içerim gun asırı yumurta yıyodum onu hergune cıkartıyım diyorum baska bebege ne kılo aldırırdı muz baska ne onları yıyımde haftaya kadar duzelmıs olsun kılosu yoksam koca iyice sigara konusunda zora sokacak benı.
normalde catı yapmıyolarmı kıs tek parmakla bakacam baktın kasıyosun bırakacam hemen dedi catı muayenesi için. ,
sen yaptırmamısmıydında ne zararı olcekkı kıs.
bııberonu kaca aldın 1 e mı yanındakı rakam cıkmamıs. sıpacık alırda insallah bunu plast,ikleri 16 ya 19 a vardı gittim daha pahalısını aldım deyse barim:9::9:

kesinlikle melisam dertlenme banada derlerdi ben takılırdım lçülere bak gamzeninde öyle oldu moonumunda bir arkadaşının yanlış çıktı tutmuyo kesinlikle beni doktor o kadar korktutu öndn gidiyo 3 hafta giderse tehliklei diye ama gittiğim her ultaronda önde gtti ama zayıf doğdu pekmez ye süt iç bol bol günde 2-3 bardak iç bak çok öneml süt kemikleirne pekmez ye yumrtanı eksik etme muz ye ceviz fındık yee tatlı ye sütlü tatlılar e ama şerbetli değil okilo süt en azından süt yani :56:

melisam biberonu 16 yazmıştım 6 sı çıkamış kızz dertlenme son haftalarda geriliyo vallaha benim 1 haftada geriledi oflum nereye gittin bacım kevserm hoşgeldin tekrardan balım

ya oflum ya noıye bole seyler dıyosun korkutuyosun benı ya.
içiyom vallahı bırakamadım kuzum ya once 3 içiyodum simdi 6 yı buluyo geri azaltıyım bari:17::17:
bunlar senınde bildiğin ama bilmemezlikten geldğdn şeyler melisam.
bana tecahül-ü arif yapma :)
RABBİM yavrunu esırgesinn..

melisam biberonu 16 yazmıştım 6 sı çıkamış kızz dertlenme son haftalarda geriliyo vallaha benim 1 haftada geriledi oflum nereye gittin bacım kevserm hoşgeldin tekrardan balım

burdayım canım gittim bulaşıklarımı yıkadım aygazımı sildim silmeye başladım sıpa uyandı :27::27:
onuında resmını çekerim kuzum :27::27:
0-24 ay arası kullanımı var yazıyodu.
yani yaklaşık 25 kg taşıma kapasitesi var diye biliyorum.
çekerim resmini.
netten almıştım

kuzum gündüzleri ayakta sallanıcak kesin yani hamak mamak bunu bağlamaz anacım babasıda sallıyo ayağında yok uymuyo derdi ben bana gelince her türlü uyuyo ayrılmıyo koynumdan alıştırdımda sıpayı babaya bırakıyorum durmuyo sabah 2 bardak aklmıştı akşamdan yıkyırum eşim gitmeden bakınıyo kucağında bana bakmaıdm diye döndüm annem deidm bir dudak büküp ağladı aldım kucağıma içini çeiyo kafaı gömüpde benimkide anakucağında iyi duruyo birde beşiğindeki dönenceyle ama bir yere kadar oflum hamak nasıl birşeyki kçük değilmi ne kdar kullanılablir kaç ayınakadar

kesinlikle melisam dertlenme banada derlerdi ben takılırdım lçülere bak gamzeninde öyle oldu moonumunda bir arkadaşının yanlış çıktı tutmuyo kesinlikle beni doktor o kadar korktutu öndn gidiyo 3 hafta giderse tehliklei diye ama gittiğim her ultaronda önde gtti ama zayıf doğdu pekmez ye süt iç bol bol günde 2-3 bardak iç bak çok öneml süt kemikleirne pekmez ye yumrtanı eksik etme muz ye ceviz fındık yee tatlı ye sütlü tatlılar e ama şerbetli değil okilo süt en azından süt yani :56:

bence çoğu zaman ayağımda sallıyorum da işim olduğu zaman kundak yapıp koyuyorum hamağa kendi uyuyo öyle :D
ama sesimi duyacak tabi eeee eee eeee eeeee sesimi duyacak :27::27:
melisam bezin resmini koydum geçmiş sayfalarda gördün mü kuzum

elifim 2-3 bardakmııııııııııııııııııııı ben bı bardagı dolu dolu içmıyom bıle.ya ben ilk üç ay bademı fındıgı insciri falan eksik etmezdımde su erik cıktı ya habire erik yenıdunya yiyom. üç ogun dısında yemıyorum yogurtu fındıgı gffalan bayagıdan ihmal etmıstım geri baslayım onlara. hele meyveyi aksamları bitek yiyorum cok nadır oglen meyve yerim. dolapta sıkmalık portakal var ole duruyo kac gundur sıkıp içsem işte ama yok bu kan ilacı benı asırı istahsız yapıyo ya. simdi bi dilim tostu zor yedim acıkmıyorumkı dogru duzgun.

tama kuzum dertlenmem ya boylu olcek ya cokda zayıf olması cirkin bişi olur zapzayıf:1::1::1:
sole ele gelsin azcık bayılıyorum alişinde ole bacakları bogum bogum ya bayılıyorum o duruma:9::9:
yigemnımınde oleydi katı giıdaya gecti zayıfladıkca zayıfladı sıpacık.
bide ne dıcekm kıs ayakta sallamaya cok alıstırdın sen baslarda hiç yatagına bırakmayı demnemedinmı o cok onemli diyo kitaplar tam dalacagı sıra yatagına bırakın kucagınızda tememlli oyumasın diyo. bakalım kıtabı bir bir uygulucam ılk dogunca kıtap fosmu cıkar artık bilemem. benım sıpa ben bılmdıgımımı okusrum der görcez bakalım:9::9::9:

$cache_500_1__i_6752831_CSS.webp

bak boyle elifmm ama bnmkı brz sornluydu aykları ıyı otrmuyodu sallandgı zmn ayklar sallanıodu kendım ayklarna bişyler koydm ypştrdm oylde oldu.

hı bumu normal bi bez gibi duruyo ya tasırmıyomu bu soımdı.
ya tasırıyo deyince alez aldınızmı bebelerinıze nerdsen alsınız bende bakacam.:27::27:

bn mmnunum parasna gre ıı deglmı snce 13 14 lira
bnm aldgm yatgn kndiliğinden vardı alezi zatn öyle dırek ytrmıyorm altna bttanye koyuyom usur dıye

bn mmnunum parasna gre ıı deglmı snce 13 14 lira
bnm aldgm yatgn kndiliğinden vardı alezi zatn öyle dırek ytrmıyorm altna bttanye koyuyom usur dıye

ben herb,işeyinı ayrı yerden aldıgım için alez vermediler kuzum. altı naylon ustu havlulu bişi alırım gari.
iyi tabi oflum yarı yarıya fark ediyo pişik yapmıyosa tasmada yapmıyosa aynı oranda saatte altını degiştiriyosan daha ne yarı yarıya kar etmıs olursun yanı bende kesin denerim. ama bi iki ay bende prıma kullanırımda cok hassas olur ya cıldı ilk dogunca belkim pişik yaparsa azcık kısım buyusun hemen denerim ondan .

ben herb,işeyinı ayrı yerden aldıgım için alez vermediler kuzum. altı naylon ustu havlulu bişi alırım gari.
iyi tabi oflum yarı yarıya fark ediyo pişik yapmıyosa tasmada yapmıyosa aynı oranda saatte altını degiştiriyosan daha ne yarı yarıya kar etmıs olursun yanı bende kesin denerim. ama bi iki ay bende prıma kullanırımda cok hassas olur ya cıldı ilk dogunca belkim pişik yaparsa azcık kısım buyusun hemen denerim ondan .

pişk ypmdı bızde tabı ilk bnde prıma kllndm buna da yenı bşladm :)

oflum sendede ultroson kılosu uymadıgı oldumu dogumunda. zaten ben bu hastanenın ultroson aletini hiç begnemiyorum net gostermıyo ya dogru duzgun goremıyorum gerci bayagıdır sedyeye varır gibi duruyo yusu karnınma donuk yıne guzel bi foto yakalıyamadı doktorum.:6::6:

Back
X