- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla haklısınız merak ettirdim ama napim,habire bişey çıkıyo.adet ağrısı vs gibi yanma tarzı şeyler ağrıymış.doğum sancısı kramp gibi olurmuş.o çıkmıyo işte bende.valla kanala girmemiş ama inmiş çok aşağı dedi.çişten yana değilde,yürümek yatmak öldürüyo beni melisa.spinal anestezi yapalım dedi.benimkide 37de konuştu demek öyle oluyo.kilosuna takılma her bebk başka.geri olsa neolcak sağlıklı olsunlarda.çok heyecanlıyım valla neye benziyo nasıl olcak diye hem gerginlik korku hem heyecanım var.Allah yardımcımız olsun.bu gece çok sıkıntılı geçti.bakalım eşek bekliycekmi pazartesiyihazırlıklar sanırım tamam.kendimi hazır gibi hissetmyrum ki.bugünde kuaföre gitcem ağdaya,en sinirimi bozan o.bakalım melisam.
kevsercim nasılsın canım?
Vallahi kızıyorum artik he hic biriniz yoksunuz ne zaman gelsemyalnizim bu topigin tadimi kacti ne
Hele elif sen nerdesin yaa bende gelmem bak gelin hadi yaaa![]()
valla haklısınız merak ettirdim ama napim,habire bişey çıkıyo.adet ağrısı vs gibi yanma tarzı şeyler ağrıymış.doğum sancısı kramp gibi olurmuş.o çıkmıyo işte bende.valla kanala girmemiş ama inmiş çok aşağı dedi.çişten yana değilde,yürümek yatmak öldürüyo beni melisa.spinal anestezi yapalım dedi.benimkide 37de konuştu demek öyle oluyo.kilosuna takılma her bebk başka.geri olsa neolcak sağlıklı olsunlarda.çok heyecanlıyım valla neye benziyo nasıl olcak diye hem gerginlik korku hem heyecanım var.Allah yardımcımız olsun.bu gece çok sıkıntılı geçti.bakalım eşek bekliycekmi pazartesiyihazırlıklar sanırım tamam.kendimi hazır gibi hissetmyrum ki.bugünde kuaföre gitcem ağdaya,en sinirimi bozan o.bakalım melisam.[/
QUOTE]
Ccanim benim tosbagam da kanala gelmiş
2500 gram olmus 3 u gecerdiyo doktorum
Seninki kac kilo olmus tontisin
Sonucta ameliyat tabi hszir olunmaz canoo ama son haftalarda iyice agir geciyo cabuk gecsin gelsin bebidim diyorum ben
Gercivdaha eksikler varya evde dipbucak temizlenmesi lazim kardesimin dugunu gecsin bi kadin alcqm eksikleride bitircem.
Sen hastane çıkışı kwctane aldın cantan hazurmi canim neleri koydun yaz hele
Bende dahw ne eksiklerim var tespit edeyim
PapatyM h geldnn ana demek inmiş aşşaya anammm heyecan bastı bni cnm inşallahh hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
melisam kevserim oflum papatyam moonum merak etmişşiniz vallaha kusuruma bakmayın gerçkten nefes alamıyorum şuanda bile ağlıyo sıpa ben yazıyorum durmuyo hep beni sitiyo babyıda istemiyo ben olucam böyle derin deirn bakıyo bana kafayı göüyo göğsüme duruyo biran iş yapsam diyorum daha babsına verdiğim an ağlıyo işler eşime çocuk bana kaldı papatyam son 4 günün canım rabbim hayırlı kolay doğum naisp etsin inş sağlıkla alıckasın bebeişini artık kavuşuyorsun bizi habersiz bırakma çok geçmiş olsun neler çekmişşin balım yaaa artk kutulucaksın ağılardan kuzum melism maaşallah presesime 3kilo ideal bence sayılı günler artık flum canım benim kusuruma bakma lütfen gelme imkanım olmadı gerçekten nefes alamıyorum bu sığa yüzündenkevserim kuzum seninkidemi bırakmıyo anacım nedir bunlardan çektiğimiz
moonum derdin sen bebiş olsun görürsünüz ne kadarhaklısıunnn kuzum keşke o zamanlar bolca tadını çıkarsaymışız ah eski günler ahhhhhhhh
![]()