Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ppatyam nasıl acaba oğluşu nasıl bir haber gelseydiii kevserim kızın nasıl emiyomu minnoşum melisam 2 haftan kaldı hee hayırlıyla sende alıcaksın meleğini kucağına hazırlıklar tamammı peki yaa asemb nerlerde iyice boşladı hee girsede slm verse derizki iyi ama kimse olmadığında kalmıyo sewdam zaten gelmio aylardur fındığımda bir var bir yok tamam hepimizin sorumluluğu ağır ama bakın moonum ve kevserim günlük girip en azından varlıklarını gösteriyo yerim ben onları neysemm acüğk sitem ettim tamamen gelmeyen arkadaşlarımıza ohhhh:17::17::1::1::ssz:melisamı dmedim çünkü o gezsede gemesede buranın her daim gülüllerşnden bişrsi zaten 3lü güller moon kevser melisam oflumda geliyodu ama kaç gündür yok kızlr bebiş topiğinde gördünüzmü en son başı ağrıyodu çıktı daha gelmemiş inş iyidir

Son düzenleme:
Elifim insallah duzelcek kilo alimi Azsa alisin 4 aydada ek gidaya baslatiliyor dr soyler zaten benim arkadaşında kızı 2 ay emdi birakti bir şekilde büyüyor lar kiz 10 aylık oldu bile sen kendine iyi bak emdigi kadar emsin kasiklda olsa alsın bisi olmaz

Evet oflu yok cnm bir kaç gün dur

elifim canım oglun baya zorluyo seni heee
ee birazcık büyüyüne kendini anlayana kadar zor olur
Seninde sınavın bu olsun canım Allah saglık versin

her bebek aynı değil işte bizimde başımıza neler gelcek bilmiyorum bakalım...

benim oglum 3 gündür cok heraketli resmen inşşat calışmaları var içimde :)

herkes topçu olcak der ya ben diyorum benimki inşaatçı olcak :1:

2 gündür bende baya bir zorlanıyorum artık
heryerim agrıyooo

daha da 7-8 haftam var

ay sonu izne cıkmayı düşünüyorum 37. haftaya kadar dayanamıcam ben
biraz evde keyif yapayım diyorum
sizin görünce birden işten cık bebek bakma olaylarına gir olmasın iyice kendimi yormiyim...

bizim oglumun odası da geldi yerleştirdik cok sükür ufak tefek eksikler kaldı

bi odamız boya yapılcak halılar yıkatılacak o kadar şimdilik ...

bugün de evdeyim işe gitmedim öyle oyalanıyorum evdebirazdan gene yatarım keyfim yok...

cumanız mübarek olsun Allah huzur versin arkadaşlarımmm
:16:

selam kızlar telden girdiğimden yazamadım yazsam da takp edemedim.
emir hala kaka yapmadı 6. gün bugün.
bu arada eşimin işleri kötü gidiyor.
diğer arkadaşlarımın olduğu topikte tefriciyye başladık eşim için.
inşallah her şey düzelir ALLAHIN IZNIYLE

Oflum rabbim bol kazanclar versin esine feraha çıkarsın insallah oflum minik sabun parcasi kopar kurdan kadar incelt totosu uya bencer cok gun gecmis

Essuecim dinlen enerjiye ihtiyacin olcak imkan varsa tatile çıkın bence:16:

:31:kızlar gelmeiyorum ben artık gerçkten hiç fırsatım olmuyo hiç durmuyo çok yoruluyorum birde bugünde rahatsız gibi beni pek sarmıyo durumu doktora gidicez yinee bu sefer başka bir yere bakalım tabi eşim gelebilrse karakol taşınıyo onunla uğraşıyolar sinirlerim çok bozuk zaten birde çevremden konuşup beni deli ediyolar biraz önce halam aradı dedi ne yapıyosun mama yediriyorum dedim kızdı hayııırrrrrrrrr sakın o daha kaç aylık en az 2.5 sene emziriceksin giiblerden konuştu dedim hala ben istemezmiyim emmesini ama emmyior kaşıkla yediriyodum 2 gündür onuda almak istmeiyo mamayı daha iştahlı yiyo sonunçta sağarak sütümde yetmiuo bir yerden sorma mama mecbur vericem hayoır verme çok kızarım bak diyo bir daha duymuyım bırak ağlasın ağlasın yorgun düşşün memeye dalsın iyide dedim kaç saat göz göre göre nasıl ağlatıyım çocuğumu ağlasın bırak birşey olmaz memedenmi keiseksin diyo daha o nee mama yedirilirmi o ne aptamil işte.

Elifim canım arkadaşım ben doğum yaptım.oğlum oldu çok şükür.çok mutluyum tabiki.ama evdeyiz şuan bugün 4.günümz .ağlamaktan perişan oldum.oğlum emmiyo.sürekli ağlıyo geceleri.mememin ucu yoktu emiyodu hastanede süt yoktu.biberonla mama ver dedi dr verdik 3 gün.eve geldik delirdi oğluşum ağlıyo ağlıyo.biberon versemde ağlıyo.ameliyat oldum hiç yatak yüzü görmedim.bunca gündür her gece 2 saat bile uyumadığımı söyleyebiirim.sanki gaz sancısı çekiyo oğlum.yapmadığım şey kalmadı.şuncacık gün oldu okadar yoruldum ki.lohusa depresyonuna mı girdim nedir içime sıkıntı çöktü.ağlamama engel olamıyorum elif bana bi akıl ver diceem seninde dertlerin devam ediyomuş.offfffffffffff

canım seni üzmek istemem ama 6 gün uzun bir süre dr a götür.belkilavman falan gerekir.Allah korusun bağırsak tıkanması vs olur.

görmeyen ve merak edenler için tekrar yazıyorum kızlar doğum yaptım evladım çok tatlı.ağrılar sızılar devam... yazdığımı okursanız önerilerinzi bekliyrum neden bukadar çöktüm duygusal olarak.eşimide ailemide kendiide üzüyorum sürekli ağlıyorum 3 gündür.uzun yazamıycam yanlız değilim öpüyorum

görmeyen ve merak edenler için tekrar yazıyorum kızlar doğum yaptım evladım çok tatlı.ağrılar sızılar devam... yazdığımı okursanız önerilerinzi bekliyrum neden bukadar çöktüm duygusal olarak.eşimide ailemide kendiide üzüyorum sürekli ağlıyorum 3 gündür.uzun yazamıycam yanlız değilim öpüyorum

gozun aydın canım ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN.
oluyo canım oyle seyler lohusa psıkolojısı boyle bişey geciyo canım merk etme.

bu arada emıre sabun attım azıcık kıcına sonra yaptı sağol mooncumm

Elifim insallah duzelcek kilo alimi Azsa alisin 4 aydada ek gidaya baslatiliyor dr soyler zaten benim arkadaşında kızı 2 ay emdi birakti bir şekilde büyüyor lar kiz 10 aylık oldu bile sen kendine iyi bak emdigi kadar emsin kasiklda olsa alsın bisi olmaz

Evet oflu yok cnm bir kaç gün dur
moonum killosu normal hastaneye gittiğimizde devlete 7200 çıktı ama üstü kalındı kapşonlu vardı ve bezi doluydu bundan ne kadar çıkarmalıyız bilemedim sonra sağlık ocağında 7kg çıktı ordada bezi dışında üstü aynıydı kalındı özel hastene birinde 6900 çıktı en son gitiğimizdede 6880 anlamdımki kaybı varmnı almasını gerekenimi almadı aynımı bilmeiyorum ama çok takılmıyım diyorum kiloya dediğin gibi bir şekilde büyüuolar zaten mamayı veriyorum şimdilik 1-2 hafta daha böle idare eddeyim diyorum yine doktora gideriz olmadı neerle başlıyacağıma karar veirriz yapıcak birşey yok isterdimki 1 yaşına kadar emsin 6 ayına kadar sadece anne sütü olsun ama malesef:50::50::50:
elifim canım oglun baya zorluyo seni heee
ee birazcık büyüyüne kendini anlayana kadar zor olur
Seninde sınavın bu olsun canım Allah saglık versin

her bebek aynı değil işte bizimde başımıza neler gelcek bilmiyorum bakalım...

benim oglum 3 gündür cok heraketli resmen inşşat calışmaları var içimde :)

herkes topçu olcak der ya ben diyorum benimki inşaatçı olcak :1:

2 gündür bende baya bir zorlanıyorum artık
heryerim agrıyooo

daha da 7-8 haftam var

ay sonu izne cıkmayı düşünüyorum 37. haftaya kadar dayanamıcam ben
biraz evde keyif yapayım diyorum
sizin görünce birden işten cık bebek bakma olaylarına gir olmasın iyice kendimi yormiyim...

bizim oglumun odası da geldi yerleştirdik cok sükür ufak tefek eksikler kaldı

bi odamız boya yapılcak halılar yıkatılacak o kadar şimdilik ...

bugün de evdeyim işe gitmedim öyle oyalanıyorum evdebirazdan gene yatarım keyfim yok...

cumanız mübarek olsun Allah huzur versin arkadaşlarımmm
:16:
ooo elisim gelmiş kızz nerelrdesin sen vallaha çok oldu gelmeyeli sorma canım zorluklar çekiyoruz ama şüürler olsun canımız sağ diyorum ve moraliimi yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü sütümde azaldı inş geçer gider bu dönemler seninde birşey kalmadı bee daha dün hmileyim diye geldin nasıl geçiyo günler geçen gün ömürden valaha elisim herşeyiniz tamam maaşallah artık bencede izne ayrıl vee biraz dinlen sonrası çok ama çok yorucu olucak siz şimdi diyusnuzdur kafanızda yok böyle yaparız yok şöyle bir olsun anlıycaksınız ki ben benim oğlum çok uslu gazından başkla bir sıkıntısı yok diyodum ama bak şlimdi neler çıktı emmesi huysuz olmaıs için çok üyük etken mesele 1 dk memeyi alsın emsn anında snaki doymuş gibi sakinleşiyo hakkıızda hayırlısı canım ne diyeiblirimki:26
oflum canım benim paşam kabızmı olmuş 6 gün çok uzun süre sen neo baby kullanmıyomusun benim onu kullanmaya başlayalı kakasını yapyor sıkıntısz canım rabbim eşinin işini rast götrüsünhayırlı bol kazanç nasip etsin üzülme inş yoluna girer herşey canım benim Allahım yardımcınız olsun inş:26::26:

:31:kızlar gelmeiyorum ben artık gerçkten hiç fırsatım olmuyo hiç durmuyo çok yoruluyorum birde bugünde rahatsız gibi beni pek sarmıyo durumu doktora gidicez yinee bu sefer başka bir yere bakalım tabi eşim gelebilrse karakol taşınıyo onunla uğraşıyolar sinirlerim çok bozuk zaten birde çevremden konuşup beni deli ediyolar biraz önce halam aradı dedi ne yapıyosun mama yediriyorum dedim kızdı hayııırrrrrrrrr sakın o daha kaç aylık en az 2.5 sene emziriceksin giiblerden konuştu dedim hala ben istemezmiyim emmesini ama emmyior kaşıkla yediriyodum 2 gündür onuda almak istmeiyo mamayı daha iştahlı yiyo sonunçta sağarak sütümde yetmiuo bir yerden sorma mama mecbur vericem hayoır verme çok kızarım bak diyo bir daha duymuyım bırak ağlasın ağlasın yorgun düşşün memeye dalsın iyide dedim kaç saat göz göre göre nasıl ağlatıyım çocuğumu ağlasın bırak birşey olmaz memedenmi keiseksin diyo daha o nee mama yedirilirmi o ne aptamil işte.

Elifim canım arkadaşım ben doğum yaptım.oğlum oldu çok şükür.çok mutluyum tabiki.ama evdeyiz şuan bugün 4.günümz .ağlamaktan perişan oldum.oğlum emmiyo.sürekli ağlıyo geceleri.mememin ucu yoktu emiyodu hastanede süt yoktu.biberonla mama ver dedi dr verdik 3 gün.eve geldik delirdi oğluşum ağlıyo ağlıyo.biberon versemde ağlıyo.ameliyat oldum hiç yatak yüzü görmedim.bunca gündür her gece 2 saat bile uyumadığımı söyleyebiirim.sanki gaz sancısı çekiyo oğlum.yapmadığım şey kalmadı.şuncacık gün oldu okadar yoruldum ki.lohusa depresyonuna mı girdim nedir içime sıkıntı çöktü.ağlamama engel olamıyorum elif bana bi akıl ver diceem seninde dertlerin devam ediyomuş.offfffffffffff

papatyam canım benim gözümüz aydın olsun kaç gündür aklım sende kuzum çok şükür almışşın paşamı kucağına Allahım analı babalı büytsün hayrılı evlatetsin inş canım benim sakın endine bunu yapma lohuslaık dönemi cidden çok zor heleki bakanın yokda yalnızsan yoruluyosan hepten zor kimsler yokmu yanında sen birde ameliyatlısın Allah yardımcın olsun emmesi normaldir canım ilk bir hafta olmaz sütün emmesi lazımki gelsin ne kadar emerse o kadar erken gelir sütün hiç emmesi için zorla ki dediğin gibi ucu olmadığından emmez bir şekilde emmesi laımki hem ucu çıksın hemde süt bol olsun gazı olur benimkide eve geldiğimiz ilk gün gazdan ağladı sen ayaklaırnı sıcak tut gerçi bu sıcakda zor ama ne olursa olsun çorapsız gezme gaz ilacı diyicem ama benim kulandığım yeni doğana kullanılıyomu bilemiyorum ma o zamanlar kullandıklarım zinco ve metsildi papatyam sonra nurse harveys kullandım şimdiyse neo baby kullanıyorum ve çok çok mennumu ama dedğim gibi kullanılırmı bilmiyorum canım benim yatmaman iyi eğil papatyam sende ben gibi yapma yatamamak en kötü etken bu haline birisi olsa yanında snei dinlendirse böyle gidersn sende 40 akdar çıkamzsın bu bunalımdan canım benim ağlama kuzum benim bak böyşle stresli oldukça sütünde gelmz oyy kıyamam şimdi beni ağlattın yeminle yaaa bende yaşadığım iin çok iyi anlıyorum snei Allahım yarıdmcın olsun papatyam ne zaman istersen birşey sormak falan sıkıntı olursa gel haber et illaki sana yardımızız olur kuzum rabbiime emanet olun :14::14::14::14::14::14::14:

gunaydın bayanlar nasılsınız nevar ne yok kıslar. ben dün son utuleride yaptım halıları yıkamaya verdirdim pazarteside kadın gelcek evi temizlemeye sonrada temız evimde mınnosumu beklicem allahın iznıyle.
kıslar dün doktora gittim benım sıpacık bu hafta hiç kılo almamıs anlamadım gitti biraz moralım bozuldu ya hala 2.500 boyu uzuyo anca 48 50 cm ı bulmus o kadar da proteın agırlıklı beslenıyorum niye kılo almadıysa işnsallah iki haftada toparlanırda cok zayıf dogmaz mınnosum ya.:16::16:

canım ya gozun aydın oncelikle . dırek emmeme sorunuyla karsılastıgın için cok üzüldün tabi. ama bence memeyi zorla be gülüm doktorda nıye hemen mama verdirtmişki zaten bi kac gün agız denenn sıcvı gelmıyomu mamayı keste memeyi szorla bence papatyam alısır yakında emer.

elifim sen nasılsın kuzucuk aliş nasıl yıne uzuyomu senı essek sıpacık ıssırırım onun gotunu basını yeter gayrı emsin iste dogru dusgun heeeeeeeeeeeeeeee :47::47:
kıyanmam nben ona ya kıs kılosu bence iyi ole zayıf degilki bi sekildede gurultıyle falan emıyosa onada sukur kuzum ya sen doymadıkca mamada ver en azından yatarken tutuar bebişini. biberona alısmadımı daha kuzu. bakalım benım canavarda iki hafta sonra neler cektricek bana
bu topige nazarmı degdi, ya anlamadım herbirinizin bebişleri problemli annelerinı uzuyo benımde gözüm acayip korkmaya basladı kiminde gaz problemı kımının götüyle derdi kımınınde bogaz problemı offffffffffffffffffffffff ben bi halt yedim ya hakkımızda hayırlısı. ama ynede hemen gecsin su iki hafta dıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa cok merak ediyorum melegimi bakalım netcek bana.:1::1:

tatlım yavrunu sağlık sıhhat ve mutlulukla büyüt inşallah. cnm o psikoloji herkeste oluyor benim 40 güne yakın sürdü kendi kapatma odaya mutlaka yattığın odaya tv al izle müzik dinle yanında biri varsa bebişe bakabilcek uyu papatya, melisa çayı iç sinirlerini düzeltir.bol su iç meme için uç kullanabilirsin rahat emsin diye şimdi bebişin gazı çok olur karnına masaj yap cnm dicem o göbek kordonu düşmemiştir onu yapamazsın. sen rahat olki bebek te rahat olsun hissediyorlar senin stresin ona yansır yanındayken yüzüstü yatır oda gazın çıkmasına yardımcı olur ama burnu kapanmasın dikkat et .bol bol odanı havalandır hava girsin gerçekten bunlar çok etkiliyor insanı. he birde sen rezene çayı iç bol bol senden bebişe gider rahatlatır bebeği .gaz yapıcı şeyler yeme soğuk su falan içme cnm allah kolaylık versin ağlama iyi değil dua et allaha la havle çok söyle oldumu cnm kolay gelsin :54:
gozun aydın canım ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN.
oluyo canım oyle seyler lohusa psıkolojısı boyle bişey geciyo canım merk etme.

bu arada emıre sabun attım azıcık kıcına sonra yaptı sağol mooncumm
bişey değil cnm çok sık yapma ama oldumu iste birkaç gün yapmazsa yap zeytinyağı sabun vs bunlar çok uygularsan tembellik yapar arada yaparsın işe yarıyor zaten lavmanın ham maddeside sabundan oluyor. hemen pisik kremi de sür totuşa pişmesin yapınca
gunaydın bayanlar nasılsınız nevar ne yok kıslar. ben dün son utuleride yaptım halıları yıkamaya verdirdim pazarteside kadın gelcek evi temizlemeye sonrada temız evimde mınnosumu beklicem allahın iznıyle.
kıslar dün doktora gittim benım sıpacık bu hafta hiç kılo almamıs anlamadım gitti biraz moralım bozuldu ya hala 2.500 boyu uzuyo anca 48 50 cm ı bulmus o kadar da proteın agırlıklı beslenıyorum niye kılo almadıysa işnsallah iki haftada toparlanırda cok zayıf dogmaz mınnosum ya.:16::16:

günaydın cnm ultrasona çok takılma tatlım daha kiloluda olabilir daha kısada olabilir değişir ölçüsü .2500 geçtiyse hiç bişi olmaz korkma alır 200-250 daha 2800-2850 civarı olur sesin bebiş. sağlık la gelsin minnoş isim ne düşündünüz. canım.yumurta ye bol bol:))) bulgur pilavı ye şimdiden süt için rezene içmeyebaşla hergün bir fincan.

tatlım yavrunu sağlık sıhhat ve mutlulukla büyüt inşallah. cnm o psikoloji herkeste oluyor benim 40 güne yakın sürdü kendi kapatma odaya mutlaka yattığın odaya tv al izle müzik dinle yanında biri varsa bebişe bakabilcek uyu papatya, melisa çayı iç sinirlerini düzeltir.bol su iç meme için uç kullanabilirsin rahat emsin diye şimdi bebişin gazı çok olur karnına masaj yap cnm dicem o göbek kordonu düşmemiştir onu yapamazsın. sen rahat olki bebek te rahat olsun hissediyorlar senin stresin ona yansır yanındayken yüzüstü yatır oda gazın çıkmasına yardımcı olur ama burnu kapanmasın dikkat et .bol bol odanı havalandır hava girsin gerçekten bunlar çok etkiliyor insanı. he birde sen rezene çayı iç bol bol senden bebişe gider rahatlatır bebeği .gaz yapıcı şeyler yeme soğuk su falan içme cnm allah kolaylık versin ağlama iyi değil dua et allaha la havle çok söyle oldumu cnm kolay gelsin :54:

bişey değil cnm çok sık yapma ama oldumu iste birkaç gün yapmazsa yap zeytinyağı sabun vs bunlar çok uygularsan tembellik yapar arada yaparsın işe yarıyor zaten lavmanın ham maddeside sabundan oluyor. hemen pisik kremi de sür totuşa pişmesin yapınca

günaydın cnm ultrasona çok takılma tatlım daha kiloluda olabilir daha kısada olabilir değişir ölçüsü .2500 geçtiyse hiç bişi olmaz korkma alır 200-250 daha 2800-2850 civarı olur sesin bebiş. sağlık la gelsin minnoş isim ne düşündünüz. canım.yumurta ye bol bol:))) bulgur pilavı ye şimdiden süt için rezene içmeyebaşla hergün bir fincan.
ya 3kıloyu bulaydı ıyıdı kılosu cok xzayıf olacak gitdirmek yıkamak ıyıce zor olur zayıf bebeyi gerci derya hanım zayıf bebek cok daha guzel emıyo diyo ya bakalım sutum gelirse tabuı. yumurta hergun bi tane yeter demı gülüm gün asırı yıyodum ya hergüne cıkarıyım. rezene hergun içiyotrum 9 aydır. ya 2800 dogarsa 300 de gıt gıder sıskınlık 2500 a iner benım tosbag. cvaım bnenım aklımda bisürü isim varda esim aha su olsun demedi daha ya askıda duruyo isim olayı.
arya derin ada ela simay maya isimlerini sevdim ben ya birinede bu süper demedi. senın aklınmda varmı onerecegin bi isim yada bu yazdıklarımdan sence hangisi en guzeli.

kıslar gelen giden yok bende cıkayım evi sileyim iki gundur lodos parkeleri cok kırletmıs ya bembeyaz toz içinde her yer.
yazdıgım isimlerden handgisi en guzeli kıslar hadi fikirlerinizi yazın ya içinden cıkamadım daha kaldı iki hafta isim yok ortada daha onereceginiz isimleride yazın tostoslar. :38::38:

ya 3kıloyu bulaydı ıyıdı kılosu cok xzayıf olacak gitdirmek yıkamak ıyıce zor olur zayıf bebeyi gerci derya hanım zayıf bebek cok daha guzel emıyo diyo ya bakalım sutum gelirse tabuı. yumurta hergun bi tane yeter demı gülüm gün asırı yıyodum ya hergüne cıkarıyım. rezene hergun içiyotrum 9 aydır. ya 2800 dogarsa 300 de gıt gıder sıskınlık 2500 a iner benım tosbag. cvaım bnenım aklımda bisürü isim varda esim aha su olsun demedi daha ya askıda duruyo isim olayı.
arya derin ada ela simay maya isimlerini sevdim ben ya birinede bu süper demedi. senın aklınmda varmı onerecegin bi isim yada bu yazdıklarımdan sence hangisi en guzeli.

cnm evet derya doğru diyor benimkine derya demişti kilolu olacak ama olmadı 3 kilo ancak doğdu şiş inince.:)) ama kolay doğdu normal doğumda terch ediliyo.ben son ay çok dikkat etmiştim o yüzden kilo almayayım diye belkide o yüzden kiloda almadı kuzum. .ama sonra lçabuk topladı her ay 1 kilo civarı aldı 4 aya kadarr, sonra yarım kiloya düşüyo zaten. ufak bebek daha çabuk büyürmüş doğru yani.ela ,derin, de güzel. ben kızda şimal ismini çok beğeniyorum .:16::16::16::16:
ama benim kızım olsaydı sıla olcaktı aslı ya benim ismim ondan ötürü :)))) kısmet ikinciye artık.:16:

melisam yumurtayı 1 ye hergün ben çok severim hergün yerim kız:54:

Oflum rabbim bol kazanclar versin esine feraha çıkarsın insallah oflum minik sabun parcasi kopar kurdan kadar incelt totosu uya bencer cok gun gecmis

Essuecim dinlen enerjiye ihtiyacin olcak imkan varsa tatile çıkın bence:16:

:) evet farkettim hepinizdenn
1 gün bile evde dün dinlenmek iyi geldi bana enerjim yerinde bugün dün kötüydümmm amaaa

bakalım inşallah sıkılmam evde doguma kadar
cünkü ben hiç evde oturmaya alışık değilmmm

canım derdi veren dermanı da verir inşallah sıkıntılı dönemler dengeciyoruz zaman zaman dua bizim destekcimiz Allah kabul etsin inşallah dertleriniz büyümeden hemencik bitiverir

bi şekilde emmeye alışmalı yaa meme ucuna takılan o şeylerden aldın mı ki? bi kere çekmeye alışsa devamı gelir inşallah zorla aldırmaya calışın canım büyükler yardım eder sana

moonum killosu normal hastaneye gittiğimizde devlete 7200 çıktı ama üstü kalındı kapşonlu vardı ve bezi doluydu bundan ne kadar çıkarmalıyız bilemedim sonra sağlık ocağında 7kg çıktı ordada bezi dışında üstü aynıydı kalındı özel hastene birinde 6900 çıktı en son gitiğimizdede 6880 anlamdımki kaybı varmnı almasını gerekenimi almadı aynımı bilmeiyorum ama çok takılmıyım diyorum kiloya dediğin gibi bir şekilde büyüuolar zaten mamayı veriyorum şimdilik 1-2 hafta daha böle idare eddeyim diyorum yine doktora gideriz olmadı neerle başlıyacağıma karar veirriz yapıcak birşey yok isterdimki 1 yaşına kadar emsin 6 ayına kadar sadece anne sütü olsun ama malesef:50::50::50:

ooo elisim gelmiş kızz nerelrdesin sen vallaha çok oldu gelmeyeli sorma canım zorluklar çekiyoruz ama şüürler olsun canımız sağ diyorum ve moraliimi yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü sütümde azaldı inş geçer gider bu dönemler seninde birşey kalmadı bee daha dün hmileyim diye geldin nasıl geçiyo günler geçen gün ömürden valaha elisim herşeyiniz tamam maaşallah artık bencede izne ayrıl vee biraz dinlen sonrası çok ama çok yorucu olucak siz şimdi diyusnuzdur kafanızda yok böyle yaparız yok şöyle bir olsun anlıycaksınız ki ben benim oğlum çok uslu gazından başkla bir sıkıntısı yok diyodum ama bak şlimdi neler çıktı emmesi huysuz olmaıs için çok üyük etken mesele 1 dk memeyi alsın emsn anında snaki doymuş gibi sakinleşiyo hakkıızda hayırlısı canım ne diyeiblirimki:26

oflum canım benim paşam kabızmı olmuş 6 gün çok uzun süre sen neo baby kullanmıyomusun benim onu kullanmaya başlayalı kakasını yapyor sıkıntısz canım rabbim eşinin işini rast götrüsünhayırlı bol kazanç nasip etsin üzülme inş yoluna girer herşey canım benim Allahım yardımcınız olsun inş:26::26:
olursa gel haber et illaki sana yardımızız olur kuzum rabbiime emanet olun :14::14::14::14::14::14::14:

zaman cok cabuk geciyor elfim vallahiiiii
şurda en gec 2 ay sonra kucagımda olucak benim oglumda inşallahhh
bakalım ne mızırlıklar yapıcak bizeee
Allah hepimize sabır versin önce size tabiiiii

canım manken gibi kızın mı olucak yoksa senin :9::9::9: obaaaa
saglıklı olsun da canım kilosu az olsun
cok kilolu dogan cocuklarda da nefes problemi oluyooo
dogunca beslersin sen onuu

kıslar gelen giden yok bende cıkayım evi sileyim iki gundur lodos parkeleri cok kırletmıs ya bembeyaz toz içinde her yer.
yazdıgım isimlerden handgisi en guzeli kıslar hadi fikirlerinizi yazın ya içinden cıkamadım daha kaldı iki hafta isim yok ortada daha onereceginiz isimleride yazın tostoslar. :38::38:
ne isimler yazdın ben görmedim:))
ay aynen benim evde de uçuşuyo bişiler ama süpürmek cok zor yaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar 6 tan beri ayaktayım bu sıpam yüzünden biraz uyutum deidm bende ytayım arkadaş yarım saat içinde 4 kere emzirmeye kalktım emmiyoda isityo memeyi bir çekiyo hop uykuya dalıyo en sonunda aldım geldim salona eşim uyusun deidm bari zati dünya onalra güzel eee dötünü dikip yatıyo arkadaş :1::1:yalandan yatakta dönüp çarpıyorum uyansın diye ama cıksss uyanmadı bbende kıyamadım:47::47::27:dün dışarı gittik oğluşuma çok ama çok güzel cicler aldık ayy çok güzel durdu oğluşum ilk defa bu kdar uzun kaldık yol gittik ama dönüşüüz üüüüüüü baya bir kasırgalıydı eşim her zman kolaylıkla arabayı katlayıp açarken dün ne olduysa durakta arabayı açamadı Allahım resmen savaş verdik arabanın açılmayan neresii varsa açıldı her bir parçası elinde kaldı aklıma geldikçe gülme krizi elyo herkes eşimi izliyo eşim bağırıyo ne oldu buna diye ali kucağımda uuyuyo otubüsler geçtikçe korkuyo sıçrıyo en sonunda dolmuş geldi vee bizide almadımı durmadı eşim bir küfür bastı herkesin içinde zaten araba bin parça elinde artık taksi çevirdik bir dünya paraverdik geldik güya yemek yiyicektik dışarda daha ne yemeği yedik yiyeceğimizi siirden kendimizi:27::27::27::27:didimki tübee tüeee bir daha gelmem gelmem anacım anamız ağladı yahuu :51:neyse melisam kuzum sen dertlenme kilosu toparlanır gerçkten zayıf bebeler daha iyi toparlanırmış ki hem bence ultrason ölçüleirni ciddiye alma beide olmaz bakmışşın daha çok çıkmış ben 4 kilo beledim aman 4 geçmesinde nomal olsun dedim ee sonuç ortda moonum kuzum o didiğin emizrme takiği varyaa cıksss olmadı oyun sanıyo eşşek oğluşum kafayı gülerek sokyo memişime byle toplanıyo aykalrıyla giriyo koynumaa :1::1:papatyamdan ses yok hala elisim sorma çok çabuk geçiyo gerçkten insan tadını çıkarmalı her anının ben yapamadımstrese girdim bilmem nee olmadı sen en güzel şekilde yaşa inş cnım benim :38:

Back
X