Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

günaydın kızlar 6 tan beri ayaktayım bu sıpam yüzünden biraz uyutum deidm bende ytayım arkadaş yarım saat içinde 4 kere emzirmeye kalktım emmiyoda isityo memeyi bir çekiyo hop uykuya dalıyo en sonunda aldım geldim salona eşim uyusun deidm bari zati dünya onalra güzel eee dötünü dikip yatıyo arkadaş :1::1:yalandan yatakta dönüp çarpıyorum uyansın diye ama cıksss uyanmadı bbende kıyamadım:47::47::27:dün dışarı gittik oğluşuma çok ama çok güzel cicler aldık ayy çok güzel durdu oğluşum ilk defa bu kdar uzun kaldık yol gittik ama dönüşüüz üüüüüüü baya bir kasırgalıydı eşim her zman kolaylıkla arabayı katlayıp açarken dün ne olduysa durakta arabayı açamadı Allahım resmen savaş verdik arabanın açılmayan neresii varsa açıldı her bir parçası elinde kaldı aklıma geldikçe gülme krizi elyo herkes eşimi izliyo eşim bağırıyo ne oldu buna diye ali kucağımda uuyuyo otubüsler geçtikçe korkuyo sıçrıyo en sonunda dolmuş geldi vee bizide almadımı durmadı eşim bir küfür bastı herkesin içinde zaten araba bin parça elinde artık taksi çevirdik bir dünya paraverdik geldik güya yemek yiyicektik dışarda daha ne yemeği yedik yiyeceğimizi siirden kendimizi:27::27::27::27:didimki tübee tüeee bir daha gelmem gelmem anacım anamız ağladı yahuu :51:neyse melisam kuzum sen dertlenme kilosu toparlanır gerçkten zayıf bebeler daha iyi toparlanırmış ki hem bence ultrason ölçüleirni ciddiye alma beide olmaz bakmışşın daha çok çıkmış ben 4 kilo beledim aman 4 geçmesinde nomal olsun dedim ee sonuç ortda moonum kuzum o didiğin emizrme takiği varyaa cıksss olmadı oyun sanıyo eşşek oğluşum kafayı gülerek sokyo memişime byle toplanıyo aykalrıyla giriyo koynumaa :1::1:papatyamdan ses yok hala elisim sorma çok çabuk geçiyo gerçkten insan tadını çıkarmalı her anının ben yapamadımstrese girdim bilmem nee olmadı sen en güzel şekilde yaşa inş cnım benim :38:

gunaydın bayanlar nasılsınız nevar ne yok kıslar. ben dün son utuleride yaptım halıları yıkamaya verdirdim pazarteside kadın gelcek evi temizlemeye sonrada temız evimde mınnosumu beklicem allahın iznıyle.
kıslar dün doktora gittim benım sıpacık bu hafta hiç kılo almamıs anlamadım gitti biraz moralım bozuldu ya hala 2.500 boyu uzuyo anca 48 50 cm ı bulmus o kadar da proteın agırlıklı beslenıyorum niye kılo almadıysa işnsallah iki haftada toparlanırda cok zayıf dogmaz mınnosum ya.:16::16:

Merhaba kızlar nasilsiniz neydiyonuz bakem

Bn iyim cok sukur cadi kızımı zorla emzirmeye devamm bunada sukur

Papatyam gözün aydin canım benim emmesine uzuldum ınş emer cok zor cnm allah yardimcin olsun uzulme zamanla herşey duzelecek cnm bnm

Melisam son hazirliklari yapiyon he bni de heyecan aldi sende essusemde hayirlisiyla saglikli bi sekilde kavusursunuz ins

Neydiyon moonummm sen nasilsin

Oflum inşallah esinin isleritez zamanda yoluna girer

Elifim ne itcez biz bu sipalari bilmiyorum allah yardimcimiz olsun

papatyam sonra nurse harveys kullandım şimdiyse neo baby kullanıyorum ve çok çok mennumu ama dedğim gibi kullanılırmı bilmiyorum canım benim yatmaman iyi eğil papatyam sende ben gibi yapma yatamamak en kötü etken bu haline birisi olsa yanında snei dinlendirse böyle gidersn sende 40 akdar çıkamzsın bu bunalımdan canım benim ağlama kuzum benim bak böyşle stresli oldukça sütünde gelmz oyy kıyamam şimdi beni ağlattın yeminle yaaa bende yaşadığım iin çok iyi anlıyorum snei Allahım yarıdmcın olsun papatyam ne zaman istersen birşey sormak falan sıkıntı olursa gel haber et illaki sana yardımızız olur kuzum rabbiime emanet olun :14::14::14::14::14::14::14:[/QUOTE]

Elifim giremiyrum çok yoğun geçiyo günler.uykusuz vs.kayınvalidem geldi.en azından yemeğe içemye bakıyo sğolsun.gelmez dedim ama geldi.oğlum memeyi emiyo ama çok zor tutuyo birini.çok sinirleniyo emmiyo sonra.patır patır gaz çıkarıyo ben yeni bebekte böyle bişey görmedim.neobaby aldım kullanıyorum faydası vardır illaki.kendimi sıcak tutamıyorum yanıyırum öldüm sıcaktan yağlarım eridi yeminle.günde en fazla 3 4 saat uyuyorumdur.göüzümn önünden abuk subuk şeyler geçiyo valla uyumayınca.ne biliyim çok zormuş bu sorumluluk elif.seni nasıl anladım bilemezsin.ameliyatım umrumda değil biliyomusun ameliyattan çıktım 2 saat sıcak yatkta yatamadım bebğime baktım.sancılaardan gazlardan yürüdüm durdum.eve geldik yine tüm gün ayakta ağlayıp duruyo bebeğim yetemiyorum.ne olur duanızı eksik etmeyin Rabbim kuzuuma huzur versin.hepinizinkiyle breber inşallaah.sizi çok seviyorum Allaha emanet olun.

canım ya gozun aydın oncelikle . dırek emmeme sorunuyla karsılastıgın için cok üzüldün tabi. ama bence memeyi zorla be gülüm doktorda nıye hemen mama verdirtmişki zaten bi kac gün agız denenn sıcvı gelmıyomu mamayı keste memeyi szorla bence papatyam alısır yakında emer.

sağol melisam.malesef sorunlar var.kan uyuşmazlığımız var kuzumla sarardı hemen .o yüzden iyi besle dedi dr.bende kaşık vs vereyim derken biberon ver dediler.bilemedim kolayıma geldi.kimin umrundaki mememi emmemesi kaşıkla çocuğa eziyet etme dedi gerizekalı hemşire.oysa kendi bildiklerimi yapmalıydım.neyse hayırlısı inşallah.rabbim sana kolaylık versin.sezaryen korktuğm kadar kötü değildi.endişelenme sakın rahat ol.sadece ağrım oldu ama doğum agrısıyla karşılaştırılamaz tabi.öptüm

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bakıyım. evim temızlenıyo ohhhhh mıs gibi oturacam cok kırlenmıstı ya.
onların pesinde kostıuruyom su nu nasıl bunu nasıl yapalım deyip duruyolar :1::1:

sağol melisam.malesef sorunlar var.kan uyuşmazlığımız var kuzumla sarardı hemen .o yüzden iyi besle dedi dr.bende kaşık vs vereyim derken biberon ver dediler.bilemedim kolayıma geldi.kimin umrundaki mememi emmemesi kaşıkla çocuğa eziyet etme dedi gerizekalı hemşire.oysa kendi bildiklerimi yapmalıydım.neyse hayırlısı inşallah.rabbim sana kolaylık versin.sezaryen korktuğm kadar kötü değildi.endişelenme sakın rahat ol.sadece ağrım oldu ama doğum agrısıyla karşılaştırılamaz tabi.öptüm

demı ama normal dogum sancısı cok daha fenadır. herkez normal yap diyo ya yemıyo vallahı bı taraflarım. papatyam ogluna ne ismini verdiniz kuzum. nasıl oldu biraz emmeye basladımı kuzum yerim ben onu nasılda tatlıdır ama sımdı.:16::16:

papatyam sonra nurse harveys kullandım şimdiyse neo baby kullanıyorum ve çok çok mennumu ama dedğim gibi kullanılırmı bilmiyorum canım benim yatmaman iyi eğil papatyam sende ben gibi yapma yatamamak en kötü etken bu haline birisi olsa yanında snei dinlendirse böyle gidersn sende 40 akdar çıkamzsın bu bunalımdan canım benim ağlama kuzum benim bak böyşle stresli oldukça sütünde gelmz oyy kıyamam şimdi beni ağlattın yeminle yaaa bende yaşadığım iin çok iyi anlıyorum snei Allahım yarıdmcın olsun papatyam ne zaman istersen birşey sormak falan sıkıntı olursa gel haber et illaki sana yardımızız olur kuzum rabbiime emanet olun :14::14::14::14::14::14::14:

Elifim giremiyrum çok yoğun geçiyo günler.uykusuz vs.kayınvalidem geldi.en azından yemeğe içemye bakıyo sğolsun.gelmez dedim ama geldi.oğlum memeyi emiyo ama çok zor tutuyo birini.çok sinirleniyo emmiyo sonra.patır patır gaz çıkarıyo ben yeni bebekte böyle bişey görmedim.neobaby aldım kullanıyorum faydası vardır illaki.kendimi sıcak tutamıyorum yanıyırum öldüm sıcaktan yağlarım eridi yeminle.günde en fazla 3 4 saat uyuyorumdur.göüzümn önünden abuk subuk şeyler geçiyo valla uyumayınca.ne biliyim çok zormuş bu sorumluluk elif.seni nasıl anladım bilemezsin.ameliyatım umrumda değil biliyomusun ameliyattan çıktım 2 saat sıcak yatkta yatamadım bebğime baktım.sancılaardan gazlardan yürüdüm durdum.eve geldik yine tüm gün ayakta ağlayıp duruyo bebeğim yetemiyorum.ne olur duanızı eksik etmeyin Rabbim kuzuuma huzur versin.hepinizinkiyle breber inşallaah.sizi çok seviyorum Allaha emanet olun.[/QUOTE]

olsun ppatyam gelsin iyi olmuş en azından ev için koşturmazsın kuzum siirlensin ağlasın bir şekilde almak zorunda uçları çıksında istersen göğüs kalkanı al mennun kalanlar var hemde yara olmaz canım benim yaşamadan insan anlamıyo ama keşke yaşamasdında annlamasaydın hiç sorunun olmasaydı ve miniğinle huzurlu geçriseydin papatyam anlattıkça o günler geliyo aklıma kuzum Allah yardımcın olsun gazını çıkarması çok güzel ilaçdanda olablir en azından yavrum gaz sıkınısı çekmesin sıcaklarda sıcak tutmak imkansız malesef papatyam ama enazından ayaklarını sıcak tut sende sancılanma bebiinde dualrımız sneinle papatyam rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin tez vakitte sıkıtılarınız gitsin huzur versin inş müsait oldukça haber et iyiyim de yeter merak etmeyelim olurmu Allaha emnaet olun sorumluluk çok byük papatyam hele ilk bebekler daha zor herşeyin ilki olduğunda acemiyiz zorlanıyoruz ama unutma o rabbimin bize nasip ettiği mucizemiz giden günler geri gelmiyo ne kadar iyi geçirsen o adar rahatlarsın topla kendini üzülmemeye gayret et bunları yaşayan birisi olarak diyorum papatyam inaki bende hala az da olsa devam eden şeyler var sen buna izin verme kendini yıpratma iyi bakmaya çalış kendineki oğluna iyi olsun inş 3 ayı atlatınca daha farklı olucak ve rahatlıycaksın Allahın izniyle canım benimminiğimi öp annesi :54::54::nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlar nasilsiniz neydiyonuz bakem

Bn iyim cok sukur cadi kızımı zorla emzirmeye devamm bunada sukur

Papatyam gözün aydin canım benim emmesine uzuldum ınş emer cok zor cnm allah yardimcin olsun uzulme zamanla herşey duzelecek cnm bnm

Melisam son hazirliklari yapiyon he bni de heyecan aldi sende essusemde hayirlisiyla saglikli bi sekilde kavusursunuz ins

Neydiyon moonummm sen nasilsin

Oflum inşallah esinin isleritez zamanda yoluna girer

Elifim ne itcez biz bu sipalari bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
ah kevserim ah bir bilsem bu sıpalr neyi ne zama isterlerse o zamayapıyolar kök söktürüyolar ama canıları sağolsunda artık razıyım kuzum hasta çünkü cumartesi gitk dışarı dün hastalandı çok üzgünüm bir kış hasta etmedim sıcakda nasıl oldu anlamadım kevserim bir daha çımıycam kuzum rahtını bozmıycam:14::14:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bakıyım. evim temızlenıyo ohhhhh mıs gibi oturacam cok kırlenmıstı ya.
onların pesinde kostıuruyom su nu nasıl bunu nasıl yapalım deyip duruyolar :1::1:

günaydın melisam ohh mis gibi olsun evin meleğin glesin sorunsuz huzurlu aşayın inş canım benim bari sen gönlünce yaşa iilk günlerini:50:

günaydın kızlar nasılsınız
hosgeldin kuzucuk nasılsın bakalım aliş nasıl bi sekilde emıyomu canım ya ne alemdesin.
ah kevserim ah bir bilsem bu sıpalr neyi ne zama isterlerse o zamayapıyolar kök söktürüyolar ama canıları sağolsunda artık razıyım kuzum hasta çünkü cumartesi gitk dışarı dün hastalandı çok üzgünüm bir kış hasta etmedim sıcakda nasıl oldu anlamadım kevserim bir daha çımıycam kuzum rahtını bozmıycam:14::14:

günaydın melisam ohh mis gibi olsun evin meleğin glesin sorunsuz huzurlu aşayın inş canım benim bari sen gönlünce yaşa iilk günlerini:50:

insallah canımda ne mumkun ya herkesde sorun sorunsuz bebek olmuyuo onu anladım bakalım mıllı piyangodan bana ne eziyetler cıkacak.:27::27:

Herkese selamlar

Hepinizi öptüm ütü yapicam is bitmek bilmiyor

hosgeldin kuzucuk nasılsın bakalım aliş nasıl bi sekilde emıyomu canım ya ne alemdesin.

insallah canımda ne mumkun ya herkesde sorun sorunsuz bebek olmuyuo onu anladım bakalım mıllı piyangodan bana ne eziyetler cıkacak.:27::27:
hb melisam eh işte uyku halinde emiyosa o yoksa kaşıkla devam kuzum ailişim hasta malesef bende moral sıfır hiç keyfim yok
Herkese selamlar

Hepinizi öptüm ütü yapicam is bitmek bilmiyor

moonum hoşgeldin canım alim hastada biraz ateşi vardı alnında birde öksürüğü ilaç vermişti ama antibiyotik değil önerebileceğin ilaç olrmu yoksa götürelimmi doktra öksürük ilacı var ateş düşürüc var birtek antibiyotik yok ne dersin kuzum:26::26:

hb melisam eh işte uyku halinde emiyosa o yoksa kaşıkla devam kuzum ailişim hasta malesef bende moral sıfır hiç keyfim yok

moonum hoşgeldin canım alim hastada biraz ateşi vardı alnında birde öksürüğü ilaç vermişti ama antibiyotik değil önerebileceğin ilaç olrmu yoksa götürelimmi doktra öksürük ilacı var ateş düşürüc var birtek antibiyotik yok ne dersin kuzum:26::26:

gemciş olsun kuzum ya atesşimi var bitek dısmı cıkarıyo yoksam ondan atesşelenırlermıs ya

gemciş olsun kuzum ya atesşimi var bitek dısmı cıkarıyo yoksam ondan atesşelenırlermıs ya

osağolsın elisam olablir yaa öyle baloncukalr yapıyo ve ellerini sokuyoki normal değil böyle artık benim elmi istiyo önceden mesle elimi vermiştim baklaım damaklarına bastırcakmı emicekmi diye emerdi ama şimdi bildiğin bastırıyo sıkıyo damakrıylaa acaba dişmi diyorum ne bileyim yaa

Elifim ya uzuldum gecmis olsun neyi vr akisimin bizde bu gun ilk defa beraber alisverisengidicez bakalim duucakmi

Elifim ya uzuldum gecmis olsun neyi vr akisimin bizde bu gun ilk defa beraber alisverisengidicez bakalim duucakmi

sağolsın kevserim yaa hafif alnında ateşi vardı sabah öksürğü vr biraz huzursuz yüzü benek benek döktü ama güneşe çıkınca döküyo böyle ışığa bakamıyo halsiz gündüz hiç uyumayan çocuk 2 gündür uyuyo kalkamıyo ama kalkkıncada çok yaramaz oluyo bilemyorum ki ne oldu inş durur kevserim çocukla çıkmak çok zor çok

Back
X