slm kızlar.açamadım kaç gündr.oğlum çok huysuz.dra gittik.bi gün anneme ,bi gün ablma derkn vakit geçmiş...tek baş edemiyrum.evet elifim ilaca rağmen cırlıyo.ama tek derdi gaz değil,dr bi gaz ilacı daha verdi.karnı gaz dolu dedi.oğlum deli gibi memeci.uykusuda sessizliğde memede olsun istiyo.çok kilo almış.dr gazıda bu yüzden meme verme fazla diyo.kucağımdan inmiyo.bu gece ayağımda uyudum.bıraksam kıyamet.meme vermedende durmuyo.artık vermşyim diyrum ağlmktan bişey olcakkuzuma.şaştım kaldım.hiç uykusu yok.kucağımda 5 saat baylıyo,yere koyduğum an açık gözler.neyin nesi kızlar ya bu.yaşayan varmı.bi akıl verin.1,5 aylık oldu.nekadr uyuyup nekadar uyanık kalıyodu sizinkiler.emzik sadece canı isterse tutuyo.sürekli kusuyo.dr normal diyip duruyo.kusuyo beslesemmi bilemiyorum.öffff çok karışığım kızlar.
kevser geçmiş olsun canım çok üzüldm memene.ama geçmiş maşallah.
melisa dediklerini yapıyorum canım benim sağol.ama faydasız.hem gaz çıkarıyo hem kıvranıyo.ne iş anlamadım.küçük gazmanım bu benim.ağlaman norml canım,gerilme.bu lohusalık rezil bişeymiş.bu yaşıma kadar bukadr ağlamamıştm ben.rahat ol.kızın rahat maşllh.bakarsın sen rahatça.