Şöyle bi etrafıma bakınca gebelikten soğuyorum. Bakıyorum el ayak şiş göbek kocaman kadınlıktan anneliğe geçmiş eşle ara bozuk, doğumdan sonra zaten eşlerin arası soğuk eski sıcaklık kalmamış çok bariz belli oluyo ben de arada istiyodum şimdi aman sakın olmasın modundayım. Bide çocuğu olanların evlilik değil çocuk aşkı öldürür lafını duydum bi panikledim. iyice düşün zor bi karar arkadaşım.
Günaydin arkadaslar,
ben 1,5 yillik evliyim & bir kac ay sonra korunmayi birakip bebek istioruz Allah izin verirse tabiki.
Yanliz bende söyle birsey var (sorun mu, dert mi bilmem) cok heycanliyim ve biraz korkuyor gibiyim.
Hayatda ilk yasiyacagim icindir bence. Hamilelk nasil bir duygu oldugunu bilmedigim icindir belki.
simdi sorum annelere: sizdede varmiydi böyle bir heycan/korku?
Insan hamile olunca geciyormu? sanirim birazda gözümü korkutan o kötü kötü dogum hikayeler
Cvplarinizi cin tsk ederim
kişiden kişiye değişiyor o canım
herkesin eli ayağı şişmiyor (benim şişmemişti)
kimi erkekler bir başka düşkün oluyor hamile eşine çocuğuna
ve sevgi daha da artıyor bence
aman sakın olmasın deme bence
Günaydin arkadaslar,
ben 1,5 yillik evliyim & bir kac ay sonra korunmayi birakip bebek istioruz Allah izin verirse tabiki.
Yanliz bende söyle birsey var (sorun mu, dert mi bilmem) cok heycanliyim ve biraz korkuyor gibiyim.
Hayatda ilk yasiyacagim icindir bence. Hamilelk nasil bir duygu oldugunu bilmedigim icindir belki.
Insan hamile olunca geciyormu? sanirim birazda gözümü korkutan o kötü kötü dogum hikayeler
Ben çok kötü senaryolar kuruyorum elimde olmadan :) benim eşim de muhtemelen öyle olur çok istiyor bunları anlatınca olabilir sonuçta bi canlı büyütüyosun tabi ki şişeceksin tabi ki kilo alacaksın çatlağın olsa ne olur dedi. Ama ben yine de rahatlamadım
Günaydin arkadaslar,
Bebekten sonra esinin ilgisini kaybedebilirsin bence
3 aylık oğlum var sezeryan olmamış olsam hemen ikinciyi istiyorum işte öyle bi duygu
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Günaydin arkadaslar,
3 aylık oğlum var sezeryan olmamış olsam hemen ikinciyi istiyorum işte öyle bi duygu
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
olur mu öyle şey canım iki tarafında canından bir parça hatta daha fazla kıyamadığı oluyorsun eşinin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?