ya ben de bunları anlatmak istedim ama neredeyse dayak yiyecektimbenim en sinir olduğum şey. e ulan yapmasaydın o zaman. çalışıyorum, evde sadece akşamları en fazla 1 saat oturuyorum. hafta sonu oturmak, durmak yok. oturursam garip geliyor. yemekler yapıyorum buzluğa, kızıma yeni yeni tatlar yaratıyorum. oynatıyorum, gezdiriyorum. evet yorucu ama süpper. ben aldığım 15 kilodan, geceleri uyumadan sabah girdiğim toplantılardan, belimin, ellerimin ağrımasından, memelerimin yaralarından, 7saat ağrı çekip 3 ıkınışla doğurmamdan, koşmaktan, bulanan midemden, yemediğim sıcak yemeklerden, gidemediğim tüüüüm gece gezmelerinden çoooooook mutluyum. istememek ayrı şey. hamileler şişer, patlar, kocaları onları kenara atar demek başka şey
Allah size tez vakitte hayırlısıyla sapasağlam evlat nasip etsin
Etrafınızda hiç olumlu örnek görmemişsiniz demek ki, anneliğe bu şekilde bir bakış açısıyla bakmak gerçekten çok acı. Aman olması diyorsunuz ama, Allah aratmasın demeniz gerekir bence.
Biz eşimle bebek kararı verirken, düşündük taşındık. Eşim bana açık açık, "bakımsız bir anne istemiyorum" dedi. "Her türlü yardımı bende yaparım, yorulmana müsaade etmem ama her zamanki gibi olacaksın" dedi. Evet ben hamileyim, göbeğim var, ama ellerim ayaklarım şiş değil. Yediklerime dikkat ediyorum, her ay ağda mı, her hafta sonu kaş-bıyık-manikür-pedikür bakımımı yapıyorum. Kendime şık ve modern hamile kıyafetleri aldım. Ve ilginç ama, eşim hamilelik seni güzelleştirdi, daha bir seksi oldun diyor. Belki seksi değilim, ama demek ki aramızda ki iletişim öyle güzel ki, bana kendimi iyi hissettiriyor. Ev işlerine yardım eder, yemek yapar, zaten hep yapardı, hamilelikte de devam ediyor.
Doğumdan sonra, asla ayrı yatakta yatmak istemediğini söyledi. Bebek ağlarsa bende kalkacağım dedi. Emzirecek misin? diye takıldım bende. Emziremem belki ama, sana masaj yaparım, seni gevşetirim, yanında olurum yetmez mi, dedi. bebeği ile nasıl banyo yapacağını, asla babasından başkası yıkamayaz benim kızımı diyen bir eşe sahibim ben. Gün içinde defalarca arar, beni sorar, kızım ne yapıyor diye kızını sorar. Gelecek için hayallerimiz var, "benim kızımın elin Hans'ından ne farkı var" deyip duruyor. Alıcaz kızımızı, yurt dışına tatile çıkacağız 2015 yazında, Allah kısmet ederse. Eşim, kanguru al, kızımı içine koyup gezicem diyor. Ağustos'ta tatile çıkıyoruz, bana hamile mayosu almış, illa denize gireceksin diyor.
Hayatı ortak paylaştığınız bir eşiniz varsa, bebek sahibi olmak bence harika. Düğün alışveride yaptık eşimle zamanında, ama onu hiç bebek alışveriş yaparken ki kadar heyecanlı, neşeli görmemiştim.
Evet hamileyim, ama ben aynı zamanda eşimin kadınıyım. Bunu hayatım boyunca unutmayacağım. Anne olabilirim ama aynı zamanda bir kadın ve eşim. O, her yeri çatlak içinde, paspal hamileler; doğumdan sonra sen anlamazsın diyerek kocasını herşeyden uzaklaştırıp, evden soğutan kadınlar yok mu var ama onlar gibi olmamak sizin elinizde.
Hayatta verdiğim ilk doğru karar, eşimle evlenmek ve ikinci karar ise ondan bir bebek sahibi olmak.
Cok haklisiniz, bebek dünyanin en güzel en masum seyi. Benim korkum sismek degil, esimin bana sogur gibi korkularimda yok.
sanirim bana böyle heycan yasatan: karninda bir bebegin olmasi nasil bir duygu..... ama onu artik görecez ve ögrenicez...
Ve Zamani gelsin biliorumki kendimden daha iyi bakicam bir varlik olacak :)
bende 1,5 yıllık evliyim ve benimde korkularım senin gibi
hatta senin korkularından daha fazla ve ince detaylı korkularım var
yaşım 30, bizde kışa doğru yapmak istiyoruz ama ben KORKUYORUM!! :18:
hamilelik sürecinden, doğumdan , doğum sonrasından,o büyüklerin baskıları
her şeyi bildiklerinden üstüme üstüme gelişleri hiç tahammül edemem
nasıl doğum yapacağımdan sezaryen mi normalmi bunların düşüncesi :26:
ikisininde sonuçlarının sıkıntılı olduğunu bilmek :44:
bebek çocuk tahammülü var mı tükenir mi düşüncesi..ohoo oooo dahada sayabilirim
gördüğüm her çocuğu sevmeye kendimi hazırlamaya çalışıyorum
ama bi tarafımda gerçekten çok istiyor çünkü eşim haddinden çok istiyor
epilasyona gidiyorum daha bitmeden çocuk olsun istemiyorum
çünkü doğumda kılla tüyle uğraşmiym her sürecim rahat olsun diyorum
amaaaaaaaaaaan ne bileyim dah açok şey çıkarabilirim valla
allah yardımcımız olsunkaçışımız yok o bebek olacak
e tabi neticede bi tarafımız istiyorçok hoşsunuz ya...hele kaçışımız yok o bebek olacak ha...:):):)
Günaydin arkadaslar,
ben 1,5 yillik evliyim & bir kac ay sonra korunmayi birakip bebek istioruz Allah izin verirse tabiki.
Yanliz bende söyle birsey var (sorun mu, dert mi bilmem) cok heycanliyim ve biraz korkuyor gibiyim.
Hayatda ilk yasiyacagim icindir bence. Hamilelk nasil bir duygu oldugunu bilmedigim icindir belki.
simdi sorum annelere: sizdede varmiydi böyle bir heycan/korku?
Insan hamile olunca geciyormu? sanirim birazda gözümü korkutan o kötü kötü dogum hikayeler
Cvplarinizi cin tsk ederim
Şöyle bi etrafıma bakınca gebelikten soğuyorum. Bakıyorum el ayak şiş göbek kocaman kadınlıktan anneliğe geçmiş eşle ara bozuk, doğumdan sonra zaten eşlerin arası soğuk eski sıcaklık kalmamış çok bariz belli oluyo ben de arada istiyodum şimdi aman sakın olmasın modundayım. Bide çocuğu olanların evlilik değil çocuk aşkı öldürür lafını duydum bi panikledim. iyice düşün zor bi karar arkadaşım.
Canim benm senn gbi tereddütm hc olmadi ilk gnden istemeye basladik hatta her ay heycanla beklioduk bide olmadi zaman cok üzülüydm ama Rabbim nasip etti smdi 4.5 aylik hamileyim ve gzl bişey yani cok kilo almdm 3 kilo aldim daha oyle bi sıkıntı yk şükürler olsunki güzel bi duygu bence her kadinin tatmasi gereken bişey doğum korkusu bendede var ama hayrlisi ya:)
Sogucak bisey yokki cnm olmasn deme sakin bak okdr isteyp olmayan var Rabbim hayrlisi ni versin
El ayak sismesi yk okdr esimlede aram gayet iyi eskisi gbi degisen bisey yok yani senn gördüklerin braz kötü örnekmis sanirim rabbim herseyin hayrlisini versin
hamile kaldıktan sonra aldatılan kadınlar var yok değil,burada da gördük okuduk bunları ama bu durum kadının hamileliğiyle değil erkeğin zihniyetsizliğiyle alakalı bir durum.
ilk hamileliğimde şiştim,elim yüzüm gözün her yerim davul gibi oldu zaten bu yüzden erken doğum yaptım.sonra 9 ay ilişki yasaktı falan ama eşimin bana karşı ilgisi azalmadı tam tersine daha çok bağlandı.
ikinci hamileliğim çok güzel geçti ne kilo aldım ne şiştim bence güzel bi hamileydimyine eşimden farklı bir muamele,ilgisizlik falan görmedim.
korkmayın her erkek aynı değil,hamilelikte öyle eşini aldatan ş......... adamlar çok az.
Olmasın derken şuanda olmasın yani, teşekkür ederim isteyen herkesin olur dilerim bi arkadaşım var kaç kere aşılama tüp yaptırdı olmadı isteyince olmaması da kötü bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?