Hamilelik düşünüyosan
Hepatit B aşısı yaptır yoksa
Tiroidini ölçtür varsa tedaviye başlarsın
Kansızlık var mı diye baktır
Ben yeni öğrendim şu an bunlarla uğraşıyorum
Doğum korkusu hamile olsan da geçmiyo hatta yaklaştığı için daha da korkuyorsun açıkçası
Çalışırken her şey daha zor cırt bırt doktora gidiyorsun
Düzgünce ve uzun uzadıya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim evet kötü örneklerim vat belki de ondan şuanda düşünmüyorum ama bu demek değil hiç düşünmicem hiç belli olmaz yaşamadığım bişeyi tabi anlatamam zaten alıntı yaparak anlattım, daha da mutlu olursunuz dilerim.
SEn hamile misinmnmn cogu zaman yorumlarindan taniyorum ama seviyorum seni :)
COk sevindimmmmmmm
Kac yillik evliydiniz
Hayatta herşeyle ilgili iyi ve de kötü örnekler yok mudur zaten? Kimi kadın, değil doğumdan sonra evlendikten sonra kendini salıyor. Saçlar bir alem, evde rengi solmuş kıyafetlerle gezmeler..O yüzden sadece hamilelik değil, hayatın her olayında kötü örnekler mutlaka olacak.
Üniversiteyi kazanırsınız, zevkle ve büyük hayallerle başlarsınız birisi çıkar; aman ya biz okudukta ne oldu sürünüyoruz , üç kuruş maaşa der. Ama mesleğinin hakkını verip, hakkıyla kazanan da vardır.
teyzeler, halalar sorarlar; "yok mu kız biri" , var deseniz; evlenmeyi düşünmüyorsunuz? Kafala hemen, gezdirmesin öyle boş boş derler.
Nişanlanırsın, evlilik hazırlığı yaparsın; evlen de görücem ben seni, evlen evlen madalya takacaklar sanki ... gibi bir dünya söz duyarsın. Örneklerini de mutlaka görürsün. Mutsuz biten evlilikler gibi. Ama asıl güzellikler, görünmeyenlerdir. Benim annem ve babam 37 senelik evli, görsen yeni evli sanırsın. Aşkım, canım, cicim'ler havada uçuşur. Onlar için evlilik, Allah'ın onlara hediyesi, hayatı paylaşmak, güzellikleri, zorlukları. Biz çocukları ise, onların aşk meyveleri.
Yine uzattım kusura bakma lütfen, kötü örnekleri boşver, sen ne olabileceksin ona bak. Kimin neyi başardığı yada başaramadığı değil önemli olan, senin neyi nasıl başaracağın önemli. Zamanı gelecektir mutlaka, eminim siz o kötü örnekler gibi olmayacaksınız.
Günaydin arkadaslar,
ben 1,5 yillik evliyim & bir kac ay sonra korunmayi birakip bebek istioruz Allah izin verirse tabiki.
Yanliz bende söyle birsey var (sorun mu, dert mi bilmem) cok heycanliyim ve biraz korkuyor gibiyim.
Hayatda ilk yasiyacagim icindir bence. Hamilelk nasil bir duygu oldugunu bilmedigim icindir belki.
simdi sorum annelere: sizdede varmiydi böyle bir heycan/korku?
Insan hamile olunca geciyormu? sanirim birazda gözümü korkutan o kötü kötü dogum hikayeler
Cvplarinizi cin tsk ederim
Günaydin arkadaslar,
ben 1,5 yillik evliyim & bir kac ay sonra korunmayi birakip bebek istioruz Allah izin verirse tabiki.
Yanliz bende söyle birsey var (sorun mu, dert mi bilmem) cok heycanliyim ve biraz korkuyor gibiyim.
Hayatda ilk yasiyacagim icindir bence. Hamilelk nasil bir duygu oldugunu bilmedigim icindir belki.
simdi sorum annelere: sizdede varmiydi böyle bir heycan/korku?
Insan hamile olunca geciyormu? sanirim birazda gözümü korkutan o kötü kötü dogum hikayeler
Cvplarinizi cin tsk ederim
bu nasıl bir cevaptır ya bir kızım var 6 yaşında şimdide bebek bekliyorum hiç bir zaman eşimle aramıza soğukluk girmedi aksine ben bir kadın olduğumu oda tam bir adam oldugunu idda eder çocuk evin neşesidir genel ifade kullanmışsın ama bence bunların hiç biri doğru değil çocuk olmazsa aile de olmuş sayılmıorsun malesef tabiki el ayak şişicek içinde canlı taşıyosun böyle düşünüyosan lütfen çocuk yapma
ne biçim yorum bu ,ne ilk ne ikinci hamileliğimde anlattığınız şeyleri yaşamadım ,çok irite edici anlatmışsınız bu kutsal olayı ,siz yapmayıverin , mazallah şişersiniz ,kocanız aldatır filan .
Ulytau da kendi çevresinde gördüğünü aktarmış. Her yorum olumlu olacak diye bir şey yok. Kimse kimseye uygun yorum yapmak zorunda değil.
İstediği şekilde anlatabilir.
'Hamileyim, eşim ilgisiz'
'Hamileyim, cinsellik kalmadı'
'Doğumdan sonra ilk cinsellik'
'Kilomu veremedim'
'İşlere yetişemiyorum'
.......vs vs
konularını okumadık burada sanki... O da o açıdan bakıyor olaya, olamaz mı?
Kadınların bugı mıdır nedir, annelik olunca konu böyle oluyor.
Evet herkeste aynı olmaz, kişinin kendisine bağlı ama madalyonun bir de bu yönü var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?