ben nerde yanlis yaptim diye düsünüyorum
bencede çık işten , herşeyi sen yapıyorsun diye önemsemiyor baksanaHerkese Merhaba
Ben 3.5 sene evli ve 6 aylik hamileyim. Allahin izniyle seneye kiz cocugumu kucagima alicagim.
Simdi 6aylik olduk ve evde yine her isi ben yapiyorum. Agir kaldirmaksa, agir kaldiriyorum, 9 saat isden sonra eve gelip yemek yapiyorum. Esim cok tembel ve cok rahat biri. Ici bikere ciz etmiyor ben bunlari yaparken.
Hic nazimi cekemiyordu zaten, simdi dahada tuaflasdi. Hadi nazimi birak cekmeyi, kendisi naz yapiyor bana. Birgün yemek yapaminca bana surat yapiyor, benimle konusmuyor. Halimden hic anlamiyor.
Evlilik sürecimizde malesef hep böyleydi ve ben nerde yanlis yaptim diye düsünüyorum. Hamileligimde degisir saniyordum.
Ne yapmam lazim beni anlamasi icin?
Buarada konusmayi cok denedim olmuyor. Kavgalanda olmuyor.
Bazen kendimi köle gibi hisediyorum. Hem yüzde yüz calisiyorum, hem evde her isi yapiyorum, ama mutsuz olan hep o nedense. Surat yapan o, naz yapan o.. Kendimi kadin gibi bile hisedemiyorum..
Bu yüzden size ihtiyacim var.. Simdiden tskler.
+1dogumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum çalışırsamda gunluk eve yardımcı tutacan
benı anam bir kere dogurdu ve sana hızmetçilik yapmak için dogurmadı yaa bir işin ucunda tutar bana destek olursun ,
yada senın yapacagın işi başka bir kadına parasıyla yaptırırım sen karar ver
de daha üstüne cümle kurma bırak düşünsün , soru sorsa bu söylediklerıne göre cevaplar ver kendine
Öncelikle kocanın düzelmesi için değil de,bebeğinin ve kendi sağlığın için ağır kaldırmamalısınHerkese Merhaba
Ben 3.5 sene evli ve 6 aylik hamileyim. Allahin izniyle seneye kiz cocugumu kucagima alicagim.
Simdi 6aylik olduk ve evde yine her isi ben yapiyorum. Agir kaldirmaksa, agir kaldiriyorum, 9 saat isden sonra eve gelip yemek yapiyorum. Esim cok tembel ve cok rahat biri. Ici bikere ciz etmiyor ben bunlari yaparken.
Hic nazimi cekemiyordu zaten, simdi dahada tuaflasdi. Hadi nazimi birak cekmeyi, kendisi naz yapiyor bana. Birgün yemek yapaminca bana surat yapiyor, benimle konusmuyor. Halimden hic anlamiyor.
Evlilik sürecimizde malesef hep böyleydi ve ben nerde yanlis yaptim diye düsünüyorum. Hamileligimde degisir saniyordum.
Bazen kendimi köle gibi hisediyorum. Hem yüzde yüz calisiyorum, hem evde her isi yapiyorum, ama mutsuz olan hep o nedense. Surat yapan o, naz yapan o.. Kendimi kadin gibi bile hisedemiyorum..
agir kaldırma ağır derken tutup damacanayı kaldırma.su kesen patlar bebegin erken doğar bir de onunla uğraşırsın.böyle kocalara çocuk doğurmamak lazımHerkese Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?