- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 18
- 36
Hamileliğiniz de eşinizin size yardımcı olması gerek
Bence bir erkeğin ev işlerine eşine yardımcı olması için kadının hamile olması yada çocuk bakması gerekmiyor
Karı kocasınız siz ortak yaşıyorsunuz ne olacak yanı temizliği yemeği beraber yapsanız adamın eline mi yapışır
Benim bebeğim var 7 aylık eşimle ortak herşey
Hamile kalmadan öncede öyleydi
Baba evinden de. Öyle gördüm çünkü. Siz hizmetçi değilsiniz ki eşisiniz onun.
Geçen gün annemler gittim baktım babamın bir elinde tesbih bir elinde bez cam siliyor:)
Annemle babamı mutfakta hep beraber görürdüm beraber yemek yaparlardı hala öyle
Eşinizle bir daha konuşmayı deneyin
Hamileliğinizin zor geçtiğini destek beklediğinizi söyleyin vicdansız değil ya
Ah caniiim kiyamam kocana
Pasalik bitti,bu ev cumhuriyetle yonetiliyor de ona
Sen bolunerek cogalmadin,o cocuk ikinizin. Evde de ikiniz yasiyorsunuz. Dolayisiyla onun da ev isi yapmasi gerekiyor. Al oklavayi eline anlat bunu. Boyleleri iyilikten guzellikten tatli dilden anlamaz.kocam bana daha fazla nasil baglanir yazmissin,icinde yoksa hic bir sey yapamazsin bence o konuda. Simdiki erkekler zaten duzgun kadindan anlamaz moka bocege baglanir
Sen canının kıymetin bilmessen kimse bilmez.Herkese Merhaba
Ben 3.5 sene evli ve 6 aylik hamileyim. Allahin izniyle seneye kiz cocugumu kucagima alicagim.
Simdi 6aylik olduk ve evde yine her isi ben yapiyorum. Agir kaldirmaksa, agir kaldiriyorum, 9 saat isden sonra eve gelip yemek yapiyorum. Esim cok tembel ve cok rahat biri. Ici bikere ciz etmiyor ben bunlari yaparken.
Hic nazimi cekemiyordu zaten, simdi dahada tuaflasdi. Hadi nazimi birak cekmeyi, kendisi naz yapiyor bana. Birgün yemek yapaminca bana surat yapiyor, benimle konusmuyor. Halimden hic anlamiyor.
Evlilik sürecimizde malesef hep böyleydi ve ben nerde yanlis yaptim diye düsünüyorum. Hamileligimde degisir saniyordum.
Ne yapmam lazim beni anlamasi icin?
Buarada konusmayi cok denedim olmuyor. Kavgalanda olmuyor.
Bazen kendimi köle gibi hisediyorum. Hem yüzde yüz calisiyorum, hem evde her isi yapiyorum, ama mutsuz olan hep o nedense. Surat yapan o, naz yapan o.. Kendimi kadin gibi bile hisedemiyorum..
Bu yüzden size ihtiyacim var.. Simdiden tskler.
Yuh artıkNe güzel bi aile vallah.. Insan iste ne görürse o.. Ama malesef benim esim ana evinde pasa oldugu icin, caya bile seker atip, karistirip öyle önüne getirmem gerekiyor.
Eşimin ruh eşi varmış onunla da sen evlenmişsin tebrik ederim. Ben 7 yıldır evliyim. Ama Allah var benimkisi hamileliğimde biraz degişmişti. Sebebide biraz zor geçmişti hamileliğim muhtemelen ondandır. Malesef bebişim sana verebileceğim bir tavsiye yok. Bu yemek yapmamalar beklentide bulunmak felan kesin çözüm olmaz bence kendimden biliyorum. Kocanın kişiligiyle felanda ilgisi yok tamamen yetiştirme tarzı. Korkutmak gibi olmasın ama dogum sonrası böyle bir kocayla daha çok zorlanacaksın. Benim tek şansım kayınvalidem oldu o ilgilendi bebeyleHerkese Merhaba
Ben 3.5 sene evli ve 6 aylik hamileyim. Allahin izniyle seneye kiz cocugumu kucagima alicagim.
Simdi 6aylik olduk ve evde yine her isi ben yapiyorum. Agir kaldirmaksa, agir kaldiriyorum, 9 saat isden sonra eve gelip yemek yapiyorum. Esim cok tembel ve cok rahat biri. Ici bikere ciz etmiyor ben bunlari yaparken.
Hic nazimi cekemiyordu zaten, simdi dahada tuaflasdi. Hadi nazimi birak cekmeyi, kendisi naz yapiyor bana. Birgün yemek yapaminca bana surat yapiyor, benimle konusmuyor. Halimden hic anlamiyor.
Evlilik sürecimizde malesef hep böyleydi ve ben nerde yanlis yaptim diye düsünüyorum. Hamileligimde degisir saniyordum.
Bazen kendimi köle gibi hisediyorum. Hem yüzde yüz calisiyorum, hem evde her isi yapiyorum, ama mutsuz olan hep o nedense. Surat yapan o, naz yapan o.. Kendimi kadin gibi bile hisedemiyorum..
Herkese Merhaba
Arkadaslar tekrar cok sagolun. Esimin öküz oldugunu bende bilyorum ama asil sorum, ben bu adami nasil adam ederim.
Hani nasil öyle sözümü gecire bilirim. Yanlis anlamayin adami kendime köle yapicak degilim ama daha cok bana baglansin, beni düsünsün istiyorum. Ne yapmaliyim...
Canim bende ayni durumdaydim 2 gebeligimde de pire gibiydim dogumuma gunler evi kırkladım tek basima naz falan bilmem esimde bakti ben yapiyorum iyimyimde hic destek olmadi ayni zamanda calisiyordum butun gun arac kullanip satis pazarlama yapiyodum paşa paşa da yaptim dogumu sonucta gebelik hastalik degil yatarak anca popo buyur
Ben hem calistim hem evimin isini yaptim kimsem yoktu tektim hemde 1 yasindaki diger bebegimle ugrastim ust uste oldu hamileligim sonucta hastalik degilki gebelik hic bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?