Hamilelikde nasil davranmali

çok çok bi kaç gün tavır yapar sana
sancın olmasa bile varmış gibi davran
hasta gibi davran
sana o hizmet etsin
sen köle değilsin
anası hiç değilsin

Arkadaslar tekrar cok sagolun. Esimin öküz oldugunu bende bilyorum ama asil sorum, ben bu adami nasil adam ederim.
Hani nasil öyle sözümü gecire bilirim. Yanlis anlamayin adami kendime köle yapicak degilim ama daha cok bana baglansin, beni düsünsün istiyorum. Ne yapmaliyim...

Hamileliğiniz de eşinizin size yardımcı olması gerek
Bence bir erkeğin ev işlerine eşine yardımcı olması için kadının hamile olması yada çocuk bakması gerekmiyor
Karı kocasınız siz ortak yaşıyorsunuz ne olacak yanı temizliği yemeği beraber yapsanız adamın eline mi yapışır
Benim bebeğim var 7 aylık eşimle ortak herşey
Hamile kalmadan öncede öyleydi
Baba evinden de. Öyle gördüm çünkü. Siz hizmetçi değilsiniz ki eşisiniz onun.
Geçen gün annemler gittim baktım babamın bir elinde tesbih bir elinde bez cam siliyor:)
Annemle babamı mutfakta hep beraber görürdüm beraber yemek yaparlardı hala öyle
Eşinizle bir daha konuşmayı deneyin
Hamileliğinizin zor geçtiğini destek beklediğinizi söyleyin vicdansız değil ya

Ah caniiim kiyamam kocana
Pasalik bitti,bu ev cumhuriyetle yonetiliyor de ona
Sen bolunerek cogalmadin,o cocuk ikinizin. Evde de ikiniz yasiyorsunuz. Dolayisiyla onun da ev isi yapmasi gerekiyor. Al oklavayi eline anlat bunu. Boyleleri iyilikten guzellikten tatli dilden anlamaz.kocam bana daha fazla nasil baglanir yazmissin,icinde yoksa hic bir sey yapamazsin bence o konuda. Simdiki erkekler zaten duzgun kadindan anlamaz moka bocege baglanir

Eyvah eyvah çocuk doğduktan sonra işiniz daha zorlaşacak ve daha fazla bunalacaksiniz. Şimdiden her işe koşmayı bırakın. Biraz da o tutsun işin ucundan.

Ne güzel bi aile vallah.. Insan iste ne görürse o.. Ama malesef benim esim ana evinde pasa oldugu icin, caya bile seker atip, karistirip öyle önüne getirmem gerekiyor.

Aynen vallah... ama yapicak bisey yok ben böyleyim oda böyle. Ben yeterince degisdim onun icin ama o asla degismez..

Sen canının kıymetin bilmessen kimse bilmez.
Evlilik sürecimiz hep böyleydi demişsiniz siz hep yaptığınız için o kılını kıpırdatma gereği duymuyor.
Doğum sonrası ne yapıcan?

Ben nerde hata yaptım demişsiniz...

Değişir sanarak hata yapmışsınız, evlilikte sorunlarınızı çözmeden bebek yaparak ayrı bir hata yapmışsınız.
Hakkınızı savunmadığınız sürece bu böyle gider, hatta artarak gider. Biraz dişli olun, örneğin 9 saat çalışarak da hata yapıyorsunuz. Hamile kadınların günlük çalışma süresi maksimum 7,5 saattir.

Siz kendinizi kullandırmayı alışkanlık edinmişsiniz, üzgünüm.

Ne güzel bi aile vallah.. Insan iste ne görürse o.. Ama malesef benim esim ana evinde pasa oldugu icin, caya bile seker atip, karistirip öyle önüne getirmem gerekiyor.
Yuh artık
Bazıları öyle ama sırf oğlan çocuğu diye kızlara iş yaptırıp oğlanlara kalk suyunu kendin al bile demiyorlar
Böyle yetiştirmemek Lazım ben yer geliyor erkek kardeşime su getirir misin ablacım diyorum getiriyor hemen
Anneme çamaşır asmasında yardım ediyor
Ve bu çocuk 5 yaşında:)
Bir oğlum olursa onu asla sen erkeksin sana hizmet edilmeli şeklinde yetiştirmeyeceğim bana da yardımcı olacak yeri geldiğinde sofrayı toplarken vs.. ilerde karısınada yardım etsin
Sizde eşinizle açık açık konuşun sert bir dille örnekler verin bu şekilde olmaz yazık günah sizi hizmetci mi almış

Niçin böyle bir beye eş oldunuz ve bebiş yaptınız?

Eşimin ruh eşi varmış onunla da sen evlenmişsin tebrik ederim. Ben 7 yıldır evliyim. Ama Allah var benimkisi hamileliğimde biraz degişmişti. Sebebide biraz zor geçmişti hamileliğim muhtemelen ondandır. Malesef bebişim sana verebileceğim bir tavsiye yok. Bu yemek yapmamalar beklentide bulunmak felan kesin çözüm olmaz bence kendimden biliyorum. Kocanın kişiligiyle felanda ilgisi yok tamamen yetiştirme tarzı. Korkutmak gibi olmasın ama dogum sonrası böyle bir kocayla daha çok zorlanacaksın. Benim tek şansım kayınvalidem oldu o ilgilendi bebeyle

Bi de tüm bunların üstüne kazandığımı da ona veriyorum de, ozaman gör sen benim yorumu....

cayina seker atip karistirmayacaksin.
yemegini hazir etmeyeceksin.
az yesin de kendine hizmetci tutsun sehzade..

odem oldu,bacagim sis,sancim var diyip yatacaksin cnm.
bu adami kendine filan baglayamazsin,sadece sorumluluk almaya mecbur birakabilirsin.
sakin agir kaldirma,hic ummadigin bi anda suyun gelir erken dogum olur Allah korusun.

Siz birsey demezseniz erkekler hicbirsey yapmazlar bu dusuncesizlikten ziyade yapıları böyle boş yere öküz demiyoruz. Siz söyleyeceksiniz ki yapacak o. Siz de bebeğinize birsey olana kadar tut işin ucundan da demiyeceksiniz herhalde!

Canim bende ayni durumdaydim 2 gebeligimde de pire gibiydim dogumuma gunler evi kırkladım tek basima naz falan bilmem esimde bakti ben yapiyorum iyimyimde hic destek olmadi ayni zamanda calisiyordum butun gun arac kullanip satis pazarlama yapiyodum paşa paşa da yaptim dogumu sonucta gebelik hastalik degil yatarak anca popo buyur

Ben hem calistim hem evimin isini yaptim kimsem yoktu tektim hemde 1 yasindaki diger bebegimle ugrastim ust uste oldu hamileligim sonucta hastalik degilki gebelik hic bisey olmaz

Benim hamileligim iyi geciyor cok sükür, hastalik gibide görmedim aslada görmem. Benim tek derdim esim nasil daha düsünceli ola bilir. Demiyorum bana hergün yemek pisirsin ama esitlik gerekiyor.

Ben hem calistim hem evimin isini yaptim kimsem yoktu tektim hemde 1 yasindaki diger bebegimle ugrastim ust uste oldu hamileligim sonucta hastalik degilki gebelik hic bisey olmaz

Gebeligin hastalik oldugunu ne söyledim, nede öyle bi düsüncem var. Ben fit bi kadinim herseyide yapiyorum ama esimden daha cok düsünceli olmasini bekliyorum. Esitlik gerek kadinla erkegin arasinda. Kölelige, surat asmalara gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…