Yuh artık
Bazıları öyle ama sırf oğlan çocuğu diye kızlara iş yaptırıp oğlanlara kalk suyunu kendin al bile demiyorlar
Böyle yetiştirmemek Lazım ben yer geliyor erkek kardeşime su getirir misin ablacım diyorum getiriyor hemen
Anneme çamaşır asmasında yardım ediyor
Ve bu çocuk 5 yaşında:)
Bir oğlum olursa onu asla sen erkeksin sana hizmet edilmeli şeklinde yetiştirmeyeceğim bana da yardımcı olacak yeri geldiğinde sofrayı toplarken vs.. ilerde karısınada yardım etsin
Sizde eşinizle açık açık konuşun sert bir dille örnekler verin bu şekilde olmaz yazık günah sizi hizmetci mi almış
Bi de tüm bunların üstüne kazandığımı da ona veriyorum de, ozaman gör sen benim yorumu....
siz, o surat asınca hemen geri vites yaptığınız sürece düzelmez
yemek yapmayın yapmıyor mu, dışarıdan söyleyin bir süre sonra bütçeye zarar vermemek için illa ki elini taşın altına mecbur koyacaktır.
yavuz hırsız ev sahibini bastırır
iste ben hep altan ala ala böyle oldu zaten. Basindan beri biraz agirligimi koysaydim belki bu duruma düsmezdim. Simdi o bana surat yapar, naz yapar ben altan alirim. Bu flört zamanindada böyleydi.
Ama elimde degil iste, alisdik bikere böyle. Dün yine yemek yapmicam dedim, bana kizdi "zaten yapmiyorsun hic, alisdik zaten" baktim surat yapiyor, yine yaptim biseyler.
Napsamda acaba biraz bu roler degisse ve o biraz altan alsa.. yani hic yemek yapmicam diye bisey yok, benimde yemem lazim sonucda. Ama kavgalardada böyle. Hep ben özür dilerim, ben yanina giderim.. hakli olsamda bu hep böyle.
Masaalh hastayim sizin gibilereHamileyken evi bile süpürmedim. Madem çalışıyorsun haftada ya da 15 günde bir kadın alır evi köşe bucam temizletirsin.
Miden bulanmıyorsa yemek yapmanda bir sakınca yok. pazar akşamı yap 2 gün yiyin. Çarşamba dışarıdan söyleyip çarşamba akşam yine 2 günlük yapıp perşembe cuma yiyin.
Sen yemek ısıtırken de git kocanın elinden kumandayı alıp tv kapat. Bir zahmet masayı kursun.
Çamaşırları makineye sen at o assın. Madem hayat müşterek işler de öyle olmalı...
Canim ben sana bisey demedim gebelikte nasil davranmaliyim dedinya bende rahat ol bisey olmaz kasmaya gerek yok demek istedim eşlere gelince sana katiliyirum tabiki yardim etmeli destek olmali hem fiziksel hem manevi açidan ama ben esimden hiç birini göremedim neler yaptim neler söyledim ama yok insaalh sen yokuna koyarsin sevgilerGebeligin hastalik oldugunu ne söyledim, nede öyle bi düsüncem var. Ben fit bi kadinim herseyide yapiyorum ama esimden daha cok düsünceli olmasini bekliyorum. Esitlik gerek kadinla erkegin arasinda. Kölelige, surat asmalara gerek yok.
Bencede. . Kendimden biliyorummuhtemelen evimin kadını olucam diye saçınızı süpürge ettiniz. yanlış mıyım?
Herkese Merhaba
Ben 3.5 sene evli ve 6 aylik hamileyim. Allahin izniyle seneye kiz cocugumu kucagima alicagim.
Simdi 6aylik olduk ve evde yine her isi ben yapiyorum. Agir kaldirmaksa, agir kaldiriyorum, 9 saat isden sonra eve gelip yemek yapiyorum. Esim cok tembel ve cok rahat biri. Ici bikere ciz etmiyor ben bunlari yaparken.
Hic nazimi cekemiyordu zaten, simdi dahada tuaflasdi. Hadi nazimi birak cekmeyi, kendisi naz yapiyor bana. Birgün yemek yapaminca bana surat yapiyor, benimle konusmuyor. Halimden hic anlamiyor.
Evlilik sürecimizde malesef hep böyleydi ve ben nerde yanlis yaptim diye düsünüyorum. Hamileligimde degisir saniyordum.
Ne yapmam lazim beni anlamasi icin?
Buarada konusmayi cok denedim olmuyor. Kavgalanda olmuyor.
Bazen kendimi köle gibi hisediyorum. Hem yüzde yüz calisiyorum, hem evde her isi yapiyorum, ama mutsuz olan hep o nedense. Surat yapan o, naz yapan o.. Kendimi kadin gibi bile hisedemiyorum..
Bu yüzden size ihtiyacim var.. Simdiden tskler.
Sadece yaptığım tek şey kapı kapanmayinca sert bi şekilde kapattı m ve sabah dusuk yaptım Allah rızası için hiçbir iş yapmayın
Öyle alışmış. Ama artık son aylar konuşun çok fazla kıpırdamamam gerekiyor falan deyin ağrım var deyin endişelensin biraz. Vicdanıyla oynayın ki bi vicdanı olduğunu hatırlasın. Mümkünse ağrınız onun yapmadığınız için surat yaptığı bi anda dediğini yaparken başlasın bakalım kemdini suçlu hissedecek mi
Çok kızıyorum böyle şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?