hamilelikte 20 kilo ve üzeri alanlar

Doğuma Giderken : 100.0
Ertesi gün : 96,3
19.05.2012 ------> 100.0
26.05.2012 ------> 91.2
02.06.2012 ------> 89.00
09.06.2012 ------> 87.00
16.06.2012 ------> 85.40
23.06.2012 ------> 84.20

bu hafta çok veremedim :( ama haftaya c.tesi yediklerime dikkat edip 2 kilo vermeyi planlıyorum :27::27::27::27:

bu gün ne yediğimi yazayım sana, hamileliğimde diyetisyenin verdiği listeyle hemen hemen aynı;

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...syenimin-verdigi-hamilelik-diyeti-3-4-ay.html

kalkınca (6:00-7:00) : 3 tam ceviz + 2-3 hurma

kahvaltı (10:00-11:00) : beyaz peynir, 5 zeytin, yarım salatalık, 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 2 bardak çay, (süt gaz ayptığı için çıkardım)

ara (14:00-15:00) : 2 kaşık yoğurt+1 yemek kaşığı keten tohumu (veya 1 meyve)

Akşam (18:00-19:00) : 2 kaşık plav(veya makarna) + etli sebze yemeği (kırmızı et veya beyaz et)

Ara (21:00) : 2 kaşık yoğurt+1 meyve

+ canımın istediğinin tadına bakıyorum, lokma lokma azıma attıklarımda oluyor, çogunlukla kendimi tutuyorum..

sabahtan akşama kadarda soğuk şeftalili/mango ananaslı/karpuzlu çaylardan biri, yarım litre içiyorum inanılmaz süt artırdı bende, sıcak elma çayı içiyorum, yarım nescafe 3 ü bir arada, 4 bardak falanda su. yemeklerin dışında hep sıvı gıda alıyorum. yeşil çay bile yapıyorum bazen.. spor pek yapmıyorum sütüm ekşir diye, bebek baya bir hareketlendi o yeterince spor oluyor bana :9: bir hafta dene istersen sonuç ne olacak bi bakalım..

85 kilo oldum 1 haftada 2 kilo gitti birde kabizligim olmasa ne olacak cok merak ediyorum:))) hemde hic bisey yapmadan sadece yürüyüs yapiyorum..sütümde herhangi bir degisiklik olmadi buarada kizim normal emiyor 1 bucuk saatte bir eksime azalma gibi birsey yok cok sükür yürüyüs sirasinda terliyorum attigim siviyi aninda geri aliyorum 1 litre su iciyorum yürüyüs sirasinda..temmuz sonuna kadar 5 kilo vermeyi hedefliyorum...insallah verebilirim..

Tebrik ederim 85 harika :46::46::46::46::46:

ben bu hafta hiç kilo veremedim, hebire abur cubur yedim kola içtim. hiç dikkat etmedim yediklerime, tatlı kırizim tuttu nedense :26: 84.1 dim sabah. spor falanda yapmıyorum, ara sıra dışarı çıkıp bebeğe alış veriş yapıyorum o kadar. hedefin çok güzel bende Temmuz sonuna kadar 5-6 kilo vereyim. her hafta 1 kilo versek yeter zaten. 3-5 aya kadar toparlarız. dün rezene+ısırgan otu+yeşil çay karışımını demleyip içtim inanılmaz süt yaptı. fazlasını sıkmak zorunda kaldım, hala göğüslerim ağrıyor :27: arasıra demleyip içeyim barı, fazla sütü biberona koydum. gece eşim ısıtıp verdi kızıma hemen uyudu. çok yorgun olduğum geceler böyle yapayım diyorum..

bende bazi geceler sagiyorum gögüslerim cok sizliyor ve akiyor kizim geceleri fazla emmiyo uyaniyo biraz emiyor uyuyo geri o yüzden gögüslerim doluyor sabaha kadar..sagmaktan baska care kalmiyo ama bu seferde biberonla veriyorum bu seferde gögüslerim gene doluyo biberonla verdikten sonra hemen ardindan emziriyorumda emerse tabi bi sekilde hallediyoruz iste:))aslinda gezmeye cikinca disarisi icin biraksam sagdigim sütü daha mantikli olur sokakta herzaman yer bulamayabilirim emzirmek icin böylece hazirda sütü olur kizim...evet mantikli ben öyle yapayim:)))

bu arada 86 ya geri ciktim bu kilolar gitmeyecek,nasil emzirmek kilo verdiriyo bilmiyorum valla...YALAN:)))

bizimki obur, hem sağdığımı içiyor hemde beni emiyor :) dün dışarı çıkmadan sütümü sağıp dolaba koydum, biberon baya soğudu. sıcakta birşey olmasın diye böyle yapmıştım. 5-6 saat dışarda dolaştık ama çantanın içinde biberondaki süt hiç ısınmadı bu yüzden kızım içmek istemedi. arabanın içinde emzirmek zorunda kaldım. aklında bulunsun buzdolabına koyup soğutma, sıcak su lazım oluyor sonra :1::1::1:

hem sağıyorum hem emziriyorum, yediklerimede dikkat ediyorum ama nafile 84 te kaldım :50::50::50:

bizimki obur, hem sağdığımı içiyor hemde beni emiyor :) dün dışarı çıkmadan sütümü sağıp dolaba koydum, biberon baya soğudu. sıcakta birşey olmasın diye böyle yapmıştım. 5-6 saat dışarda dolaştık ama çantanın içinde biberondaki süt hiç ısınmadı bu yüzden kızım içmek istemedi. arabanın içinde emzirmek zorunda kaldım. aklında bulunsun buzdolabına koyup soğutma, sıcak su lazım oluyor sonra :1::1::1:

hem sağıyorum hem emziriyorum, yediklerimede dikkat ediyorum ama nafile 84 te kaldım :50::50::50:
benim bebiş 2 aylık biberondan içmei beceremiyor bazen geceleri sütüm bitiyor mamayı kaşıkla veriyorm çok zor olıuyor. hamilelikte 20 kilo aldım 13 kilo giit i 65 de takılı kaldım 10 kilo vermem gerekiyor:(

diyet listesi programına uyanlarını haysetle karşılıyorm bunu nasıl beceriyorsunuz hiç bana göre değil olmuyor yemeden duramıyrm yemekten kalkıyorm yarım saat geçmeden ne yesem diye dolabın önünde dört dönüyrm. bu yüzden hamilelikte 20 ye yakın kilo aldım 2 aylık anneym ama heyecan yapıyrm kilolaar gitsin diye ama bu konu da hiç çaba da harcamıyrm sadece bebekten fırsat buldukça hergün yarım saat yürüyüş yapıyrm 13 kilo giitti badi giyemiyrm sezeryan göbeği fırlıyr. doktorm 4 ay spor yok dedi. korse giyme dedi. korsesiz çok çirkin duruyor karnım

Arkadaslar bende 76 kilo hamile kaldım. Doguma girerken106 kiloydum :) 20. Nisan'da dogum yaptım su an 79 kiloydum 20. Günümde tartildigimda 86 kiloydum galiba normaldogum faydası diye düşünüyorum. Boyum baya uzun diye kiloyu kaldırıyorum şimdi kimse inanamıyor bu halime

bugün dogum yapali tam 44 gün oldu ve ben 84e ancak düstüm:)) ama cabasiz falan 3 kilo iyi gitti kendiliginden bunun icin mutluyum.40.cikmis annelere soruyorum birde...dogumdan sonra kanamalariniz nezaman sona erdi,.benim 44 gün oldu hala kanamam devam ediyor.38uncu güne kadar bayagi bi azalmisti 39uncu gün tekrar cogaldi adet kanamasi gibi.ve hala ayni yogunlukta devam etmekte bu normalmi??

bugün dogum yapali tam 44 gün oldu ve ben 84e ancak düstüm:)) ama cabasiz falan 3 kilo iyi gitti kendiliginden bunun icin mutluyum.40.cikmis annelere soruyorum birde...dogumdan sonra kanamalariniz nezaman sona erdi,.benim 44 gün oldu hala kanamam devam ediyor.38uncu güne kadar bayagi bi azalmisti 39uncu gün tekrar cogaldi adet kanamasi gibi.ve hala ayni yogunlukta devam etmekte bu normalmi??

benimde bugün 47. günüm 72 çakılı kaldım daha gitmyor ya psikolajim bozulmaya başladı
benim kanamalrım 40 gün devam etti ama son günlerinde 2 g,n gelmediyse 3. gün geliyordu 47 günümdede adet oldum belki sende adet olmuşsundur cnm

mrb bende nisan 15te dogum yatım ve tam 30 kilo aldım 96la gittim sezeryan oldum.3. ayımız olacak ben 16 kilo verdim yediklerime dikkat ettim hiç spor yapmadım ilk hedefim eylülde 44 bedene girmek uzun vadede 1 yıl içindede 55e düşmek istiyorum :) spora başlicam artık inş hedeflerimi tutturrum haftada 1 kilo vermeye çalışacağım

benimde uzun sürmüştü 45 gün ama ara ara duruyordu birde benimki az geliyordu birkaç damla

canım ben 42. gün adet oldum 9 gün sürdü. doktoru aradım normal dedi adet oluyrsn

tesekkürler hanimlar icimi rahatlattiniz bende panik yapmaya baslamistim yavas yavas okuyorum herkes 40i dolmadan bitmis kanamasi bugün 45inci gün hafif azalmaya basladi artik bitse yaaa 45 gündür pedle dolasmaktan artik biktim sicakta...

Karakiz sen bi dogum yap bakalim senin kilolar ne alemde olacak:))97 98le dogum yaptim suan 84üm yani 45 günde iyi gitti gene okadar kilo..

48.gün kilo 83..hic bisey yapmadan gitti...

kanamam allahima sükürler olsun 46inci gün bitti tamamen kurtuldum pedlerden...

harikasın, ben diyetede başladım 80.5 oldum. bol bol emzir, zaten havalar çok sıcak bebekte emmek istiyecektir. alınan kilolar aynı hızla gidiyor, maşşallah diyelim :nazar::nazar:

harikasın, ben diyetede başladım 80.5 oldum. bol bol emzir, zaten havalar çok sıcak bebekte emmek istiyecektir. alınan kilolar aynı hızla gidiyor, maşşallah diyelim :nazar::nazar:

wauuw asil harika olan sensin.süper gitmis.ben diyete baslamadim henüz inanilmaz tatli ihtiyacim var tatli yemedigim halde öncelerden emzirdigim icinmi bilmiyorum sürekli cikolata tarzi kakoulu seyler yemek istiyorum.birde kabizligim var tabi ona ragmen iyi verdim ama bende:))

Back
X