- 3 Şubat 2016
- 50
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi Seeraaa790
-
Sonuçları paylaşırsan çok sevinirim:)Amin. Bugün başlıyorum diyete ve spora. Bakalim....
İnşallah canım emzirmek tek umudum şuan :)Eger dogumdan sonra bebegini emzirirsen kilolarin cogu gidecektir.. 10 15 kg civari. Tabi bu arada yemeyi abartip ustune kilo eklemezsen.
Ben ilk dogumumda 25 aldim. 50 den 75 e ciktim. emzirdim ve 8 kilo kalmisti onuda diyetle verdim.
Ikinci dogumumda 50 den 75 e ciktim. Premature dogdu bebek hastanede yatti hic emziremedim aylarca. Olan sutum gitti. Sadece 5 kilo verdim dogumda. Suan diyet yapiyorum 60 im. Yaza kadar yine 50 ye dusmek amacim bakalim:))
:) ilahi . Haklısın ama; benimde eşim çok zayıf o yüzden kendimi bende kötü hissediyorumİnşallah canım eşime bakıyorum zayıf çıtı pıtı delikanlı ben yanında bidon gibi dolmalık biberle sivri biber gibiyiz :) eşimin yanında ablası veya annesi gibi durmak istemiyorum en çok beni ürküten o :)
Konu açtım diyet gunluklerine. Bakacagiz :)Sonuçları paylaşırsan çok sevinirim:)
hmmm yok tenis zaten ghaftada bir saat olan bir şeydi belki vakit ayırabilirsin diye düşündüm :) o zman yürüyüş bandı al ben tenisin yanın da fıtness da yaptım çok iyi geliyor yürüyüş de bide karın bölglerini eriten bir alet var bisiklet gibi onu da önerebilirim resmen yağların yanıyor hissedebiliyorsun :)Tenise başlayamam canım evde etkili yapabilecegimiz kullanabilecegimiz aletler falan varsa onların önerisini albilirim :)
Oyle dusunme canim benim dogumunu yap guzelce emzir bebegini ben tam 2 yil sonra hamile kaldigim kiloya dustum sadece tatliyi keserek ve ekmegi siyah ekmek kullanip azaltarak hos kilolarimi verir vermez yeniden hamile kaldim o ayri tabi ama azimliyim yine veririm sen boyle seylrri takma benim eltim 90 kilo olmustu simdi 45 kilo dogumdan sonra pof diye verdiMerhaba hanımlar ..
Ben suan 8 aylık hamileyim ve aşırı derecede kilo aldım 65 ile hamile kaldım 90 kg yumm suan nasıl başardım bilmiyorum ama aldım bu kadar kiloyu doğumdan sonra verebilirmiyim bu kiloları sizler nasıl verdiniz emzirme döneminde daha çok alırım diye korkuyorumm yardım edin lütfen
İyi bi motivasyonla verecegiz inşallah :):) ilahi . Haklısın ama; benimde eşim çok zayıf o yüzden kendimi bende kötü hissediyorum
Genelde yapıyorum aaslında ekmek çok fazlada tüketen biri degilim günde 3 lt yakın su da içiyorumHiç yürüyüş yapıyor musun peki?
Hani bilhassa akşam yemeğinden sonra
Özellikle 7-8 i geçirme akşam yemeği için
Hay maşllah :) darısı başımıza diyelim :)Oyle dusunme canim benim dogumunu yap guzelce emzir bebegini ben tam 2 yil sonra hamile kaldigim kiloya dustum sadece tatliyi keserek ve ekmegi siyah ekmek kullanip azaltarak hos kilolarimi verir vermez yeniden hamile kaldim o ayri tabi ama azimliyim yine veririm sen boyle seylrri takma benim eltim 90 kilo olmustu simdi 45 kilo dogumdan sonra pof diye verdi
Mekik veya platesle eski haline dönmez mi peki?Merhaba bende dogum yapalı 1sene oluyo hamıle kaldıgımda 49kgydım 60la doguma gırdım.6.aya kadar sadece 3kg almıstım ılk uc ay cok kustum mıgde bulantım coktu 7.ayda 8kılo bırden aldım kızım 3.200 dogdu dogumdan sonra 54tum suan 52yım yanı bebekten oncekı kılomdan 3kg fazlayım hala emıyor sızınde boyle olur ınsallah ve hemen verırsınız.Gobek bekarlıktakı gıbı gergın olmuyo ama daha yumusak ve bıraz cıkık duruyo
Canim benim hic uzulme cabucak verirsin kilolarini yeterki azimli olHay maşllah :) darısı başımıza diyelim :)
Peki emidirirken çok mu acıkıyor insan onu merak ediyorum Herkez öyle diyoCanim benim hic uzulme cabucak verirsin kilolarini yeterki azimli ol
Yok canim ben tam 21 ay emzirdim sukur sutum de boldu 2 hafta oldu keseli memeden aciksanda hafif seylerle gecistirdimPeki emidirirken çok mu acıkıyor insan onu merak ediyorum Herkez öyle diyo
Anladım canım suan günde 2 ögün yiyorum o zamanda beni idare ederse çok güzel olacakkYok canim ben tam 21 ay emzirdim sukur sutum de boldu 2 hafta oldu keseli memeden aciksanda hafif seylerle gecistirdim
Bitki çayı içebilirmiyim peki yeşil çay vs zararı olur mu bebek içinAnladım canım suan günde 2 ögün yiyorum o zamanda beni idare ederse çok güzel olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?