hamilelikte aldıgım kilolar moralimi bozuyor :(

İnşallah canım emzirmek tek umudum şuan :)

:) ilahi . Haklısın ama; benimde eşim çok zayıf o yüzden kendimi bende kötü hissediyorum

34 gün önce doğum yaptım... 53 kilo ile hamile kalmiştim şuan 55 kiloyum..
ne rejim yaptım ne spor.. bol bolda yedim isteiğimi...
bol bol emzirince çok hızlı bir şekilde kilo veriyosun..
merak etme o kiloların hiç biri kalmayacak..
sadece hamur işinden biraz uzak dur bol su iç.. o kadar

Hiç yürüyüş yapıyor musun peki?
Hani bilhassa akşam yemeğinden sonra
Özellikle 7-8 i geçirme akşam yemeği için

Canım vitamin ilacı içip bide meyve yiyorsan hele bide 7 den sonra alabilirsin bundan vazgeç bence

Doğumdan sonra bol bol su iç günde 3 litre filan hem süt yapar hem kilo verirsin

Tenise başlayamam canım evde etkili yapabilecegimiz kullanabilecegimiz aletler falan varsa onların önerisini albilirim :)
hmmm yok tenis zaten ghaftada bir saat olan bir şeydi belki vakit ayırabilirsin diye düşündüm :) o zman yürüyüş bandı al ben tenisin yanın da fıtness da yaptım çok iyi geliyor yürüyüş de bide karın bölglerini eriten bir alet var bisiklet gibi onu da önerebilirim resmen yağların yanıyor hissedebiliyorsun :)

Merhaba bende dogum yapalı 1sene oluyo hamıle kaldıgımda 49kgydım 60la doguma gırdım.6.aya kadar sadece 3kg almıstım ılk uc ay cok kustum mıgde bulantım coktu 7.ayda 8kılo bırden aldım kızım 3.200 dogdu dogumdan sonra 54tum suan 52yım yanı bebekten oncekı kılomdan 3kg fazlayım hala emıyor sızınde boyle olur ınsallah ve hemen verırsınız.Gobek bekarlıktakı gıbı gergın olmuyo ama daha yumusak ve bıraz cıkık duruyo

Oyle dusunme canim benim dogumunu yap guzelce emzir bebegini ben tam 2 yil sonra hamile kaldigim kiloya dustum sadece tatliyi keserek ve ekmegi siyah ekmek kullanip azaltarak hos kilolarimi verir vermez yeniden hamile kaldim o ayri tabi ama azimliyim yine veririm sen boyle seylrri takma benim eltim 90 kilo olmustu simdi 45 kilo dogumdan sonra pof diye verdi

Hay maşllah :) darısı başımıza diyelim :)

Mekik veya platesle eski haline dönmez mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…