- 3 Şubat 2016
- 50
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi Seeraaa790
-
Umarım. Dedigin gibi olur canımCanim hiiiç korkma bende iki hamileligimdede 25 kilo aldim yapı meselesi ama suan altmisbes kiloyum bebegine odaklan bence dogum yapinca ödemlerle falan gider biraz sonrada uygun bir diyetle yuruyle emzirmeyle falan verirsin tek konu alısma kilolara dogunca biraz caba .
Cnm üzülme bende 15 kilo aldım şimdiden sigarayı bir anda bir raktığımız için ne zaman canım sigara içmek istese bişeyler yedim napalım veririz üzülmeMerhaba hanımlar ..
Ben suan 8 aylık hamileyim ve aşırı derecede kilo aldım 65 ile hamile kaldım 90 kg yumm suan nasıl başardım bilmiyorum ama aldım bu kadar kiloyu doğumdan sonra verebilirmiyim bu kiloları sizler nasıl verdiniz emzirme döneminde daha çok alırım diye korkuyorumm yardım edin lütfen
48 ile hamile kaldim, en son 64 kiloydum. mutemadiyen sisiyorum. su an hatta hem cikolatami yiyor, hem de ayni derdin uyesiyiz diyorum :)Merhaba hanımlar ..
Ben suan 8 aylık hamileyim ve aşırı derecede kilo aldım 65 ile hamile kaldım 90 kg yumm suan nasıl başardım bilmiyorum ama aldım bu kadar kiloyu doğumdan sonra verebilirmiyim bu kiloları sizler nasıl verdiniz emzirme döneminde daha çok alırım diye korkuyorumm yardım edin lütfen
Bak bu çok iyiydi:) ehheeh :)48 ile hamile kaldim, en son 64 kiloydum. mutemadiyen sisiyorum. su an hatta hem cikolatami yiyor, hem de ayni derdin uyesiyiz diyorum :)
İlk ayın da SADECE 5 kg...Bence daha fazla almamak için acilen diyetisyene git.. boru değil ya hu 25 kilo... Yada şimdi gitmesen bile doğumdan sonra diyetisyenin yolunu tutmalısın.. Bana abartı geldi kusura bakma.İlk 5 ayımda sadece 5 kg almıştım sonrası nasıl oldu hiç anlamadım çok hızlı bi şekilde kilo aldım
verirsin verirsin bak bizim bebeler 5 aylık oldu daha yeni vermek için kolları sıvıyoruz ..sende verirsin moralini bozmaMerhaba hanımlar ..
Çok haklısın cnmİlk ayın da SADECE 5 kg...Bence daha fazla almamak için acilen diyetisyene git.. boru değil ya hu 25 kilo... Yada şimdi gitmesen bile doğumdan sonra diyetisyenin yolunu tutmalısın.. Bana abartı geldi kusura bakma.
Boyle kocalarada ayar oluyorum bahama adalarinda tatil yaparken kilo almıyorsun çocuk besliyorsun karninda kimse laf etmemeliKocamm kilolu sevmiyo :) dalga geçiyolar işte
Ben şuan 6 kilo aldım, doğuma hayırlısı.
Ancak kendime koyduğum limit 15i geçmemek.
Ama çevremde duyduğum, gördüğüm kadarıyla 25 kilo alan da var, 40 kilo alan da ya da 5 kilo ile olayı bitiren de var.
Hepsinin ortak özelliği şuan maksimum 38 beden olmaları.
Hiç canınızı sıkmayın, elbet verirsiniz.
Bir can dünyaya getireceksiniz, bunun cefası kilolar ise olsun varsın.
bebeğin kilosu nasıl gidiyor?ben de 56 kg ile hamile kalmıştım,nerdeyse 20 kg almıştım.aynen sizin gibi sigarayı bırakınca ilk 3 ay 5 kg aldım.sonrasında ne aşerdim ne aburcubur yedim.doktorum şeker testi yaptı devamlı ama o da yoktu.oğlum kilolu bebekti o yüzdenmiş.4,650 kg doğdu oğlum.bebek annenin doğum kilosuna benzer demişti doktorum zira ben de o kilolarda doğmuşum..İlk 5 ayımda sadece 5 kg almıştım sonrası nasıl oldu hiç anlamadım çok hızlı bi şekilde kilo aldım
59 ile hamile kaldim doguma 86 ile girdim bebegim 2.5 aylik 71 kiloyum. son 1 aydir bu kiloda kaldim veremiyorum. ama ne diyet ne de baska bisi biraz once koca bir probisi gomdum. bn de eski kiloma donmek istiyorum ama dokuz ay yukari dokuz ay asagi diye bir soz var. dokuz ayda aldin bu kiloyu zamanla verirsin hayisrli saglikli dogumlar tek derdimiz kilo olsun.Merhaba hanımlar ..
sadece su süt yapar biliyor muydunuz? ne tatlı ne başka şey..o yüzden onu ye süt olsun bunu ye süt olsun diyenlere bakarsanız kilo alırsınız elbette..ilave olarak belki bulgur pilavı,ayva,çay vs tüketilir.Emzirme döneminde almasam ilk zamanlarda gerisini hallederim sütten kesildikten sonra veririm diye düşünüyorım :)
sadece su süt yapar biliyor muydunuz? ne tatlı ne başka şey..o yüzden onu ye süt olsun bunu ye süt olsun diyenlere bakarsanız kilo alırsınız elbette..ilave olarak belki bulgur pilavı,ayva,çay vs tüketilir.
hem de nasıl...yanıma sürahi koyuyordum da yetmiyordu..devamlı bana bi su getirin içim kurudu diyordum...cidden bebek emdikçe içi kuruyor sanki insanın...zaten vücut da biliyor.
insan emzirirken acayip susuyor.
evet yaa sinir oluyorum şu patavatsız insanlara. Bana da öyle; şişko diyen, akrep nalan diyen. Ulan hamileyiz işte napalımAh bu çevredekiler insanın moralini bozan onlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?