hamilelikte aldıgım kilolar moralimi bozuyor :(

Umarım. Dedigin gibi olur canım

Cnm üzülme bende 15 kilo aldım şimdiden sigarayı bir anda bir raktığımız için ne zaman canım sigara içmek istese bişeyler yedim napalım veririz üzülme

Pişttttt sakin ol
Doğumdan sonra diyet bile yapmadan vereceksin
Çünkü bebeğin uykusu, gazı, maması, bezi, sancısı derken
Ne düzenli uyku, ne düzenli yemek yiyemeyeceksin
Ben homini gırtlak yememe rağmen aldıklarım gitti, 3 kilom var sadece eskisine ilaveten
Ama rahatsız değilim, olsam diyet yapardım zaten
Sağ salim kurtulunda bi, kilo işin kolay kısmı ..

48 ile hamile kaldim, en son 64 kiloydum. mutemadiyen sisiyorum. su an hatta hem cikolatami yiyor, hem de ayni derdin uyesiyiz diyorum :)

İlk 5 ayımda sadece 5 kg almıştım sonrası nasıl oldu hiç anlamadım çok hızlı bi şekilde kilo aldım
İlk ayın da SADECE 5 kg...Bence daha fazla almamak için acilen diyetisyene git.. boru değil ya hu 25 kilo... Yada şimdi gitmesen bile doğumdan sonra diyetisyenin yolunu tutmalısın.. Bana abartı geldi kusura bakma.

verirsin verirsin bak bizim bebeler 5 aylık oldu daha yeni vermek için kolları sıvıyoruz ..sende verirsin moralini bozma

bünyeden bünyeye değişiyor..
ben 64 le başladım 74 le bitirdim. şu an 68 kiloyum. öyle hunharca da yemem.. ama 2 yıl olmasına rağmen 4 kilo gitmedi.. ancak sıkı diyet yapmam gerekiyor.
tavsiyem son ayı diyet yaparak geçirin. diyet derken sıkı değil tabi. ekmek, şeker, hamuru işini bırakın. zaten bebeğe de faydası yok. hem son ayda kilo almazsınız hem de belki şişlikler falan gider.

emzirme döneminde de nasıl olsa verirsincilere uymadan düzenli beslenmeyi elden bırakmayın ki vermeseniz de almazsanız en azından.

doktorlar zayıflara daha çok izin verebiliyorlar.
kilolular kendi kilolarından kullansınlar

İlk 5 ayımda sadece 5 kg almıştım sonrası nasıl oldu hiç anlamadım çok hızlı bi şekilde kilo aldım
bebeğin kilosu nasıl gidiyor?ben de 56 kg ile hamile kalmıştım,nerdeyse 20 kg almıştım.aynen sizin gibi sigarayı bırakınca ilk 3 ay 5 kg aldım.sonrasında ne aşerdim ne aburcubur yedim.doktorum şeker testi yaptı devamlı ama o da yoktu.oğlum kilolu bebekti o yüzdenmiş.4,650 kg doğdu oğlum.bebek annenin doğum kilosuna benzer demişti doktorum zira ben de o kilolarda doğmuşum..
sonuçta doğumdan 3 ay sonra eski bedenime geldim ,şimdi de 36 beden devam ediyorum,oğlum 6 yaşında.
biraz da bünye ve beslenme alışkanlıkları ile ilgili doğumdan sonrası.herkes bana asla haline asla dönemezsin dedi,3 ay sonra diyenler şoka girdi:)

kilo alma yapısı da önemli bu hamilelikle,
25 kilo nerenize aldınız mesela, ona göre doğumda bile bir çoğunu verebilirsiniz.

13 kaldım ben, ama sadece göbeğe, yani bakıyorum hamilelerin kolu bacağı da şişiyor, ben tamamen göbekten oluşuyordum, çocuk zaten 4,5 doğdu, doğumda 10 kilo gitti, haftasına da şişlikler gitti derken tamamen eski kilomdaydım.

tabi sonra azmederek gidenleri geri getirdim de, orasını işte çok anlatmayayım.

59 ile hamile kaldim doguma 86 ile girdim bebegim 2.5 aylik 71 kiloyum. son 1 aydir bu kiloda kaldim veremiyorum. ama ne diyet ne de baska bisi biraz once koca bir probisi gomdum. bn de eski kiloma donmek istiyorum ama dokuz ay yukari dokuz ay asagi diye bir soz var. dokuz ayda aldin bu kiloyu zamanla verirsin hayisrli saglikli dogumlar tek derdimiz kilo olsun.

Emzirme döneminde almasam ilk zamanlarda gerisini hallederim sütten kesildikten sonra veririm diye düşünüyorım :)
sadece su süt yapar biliyor muydunuz? ne tatlı ne başka şey..o yüzden onu ye süt olsun bunu ye süt olsun diyenlere bakarsanız kilo alırsınız elbette..ilave olarak belki bulgur pilavı,ayva,çay vs tüketilir.

sadece su süt yapar biliyor muydunuz? ne tatlı ne başka şey..o yüzden onu ye süt olsun bunu ye süt olsun diyenlere bakarsanız kilo alırsınız elbette..ilave olarak belki bulgur pilavı,ayva,çay vs tüketilir.

zaten vücut da biliyor.
insan emzirirken acayip susuyor.

zaten vücut da biliyor.
insan emzirirken acayip susuyor.
hem de nasıl...yanıma sürahi koyuyordum da yetmiyordu..devamlı bana bi su getirin içim kurudu diyordum...cidden bebek emdikçe içi kuruyor sanki insanın...
bence bazı şeylere bahane ediliyor gebelik ve loğusalık..normalde dikkat ediyorken insan aman emziriyorum süt olsun diyip yiyorlar.:):):)

Üzülme bende 24-25 kadar kilo artışı yaşadım,
Doğumdan sonra 7, sonraki haftada 6 kilosu kendiliğinden,
yani 1 hafta içinde 13 ü gitmişti.
12 sini de dikkat ederek verdim. Dikkat edersen hamilelik te alınan kiloları çok kolay veriyorsun.

Bende 17 kilo almistim bebegim 14 aylik 2 kilo fazlam var hic diyet yapmadim sütüm olsun diye bol bol yerim hatta hala bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…