hamilelikte aldıgım kilolar moralimi bozuyor :(

ben 3 tane doğum yaptım en son ikizlerimi dogurdum 1 sene önce su an da 9 kilo fazlam var hala veremedim.

ayy inşallah. eski kıyafetlerime giremeyeceğim diye o kadar çok korkuyorum ki

ayy inşallah. eski kıyafetlerime giremeyeceğim diye o kadar çok korkuyorum ki
Canım kilo hamileliğin şanındandır kolay mı bi insan çıkartıyoruz içimizden...biraz geç olur ama verilir kilo merak etme bebekler sağlıklı olsunda

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. bende aynı dertten muzdaribim 7 aylık hamileyim ve 14 kilo aldım. Çok çirkin görünüyorum bu koca vücutla. Bu yüzden hamileliği hiç sevmedim. Tabi bebeğime kavuşmayı çok istiyorum . Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza versin inşallah o ayrı.

Canım tenise başlayabilirsin deli gibi kilo verdiyor ve çok keyifli bir spor dalı. Yanlız başarılı olmak biraz zor:) Ama senin amacın kilo vermekse şiddetle tavsiye ederim . Onun dışında kırmızı biber yğurt ve limon kürünü yatmadan önce çok yaptım o da çok iyi geliyor ve akşam yemeğinde ekmek kesinlikle yok. Bu şekilde beş kilo veridm

Ben doğuma gitmeden 10 gun kala mi 15 gun kala mi ne tartilmistim. Tartida 107 kusurleri gorunce bir daha çıkmadım tartiya. Dogumdan 10 gun kadar sonra tartildim 104 kiloydum. Son bir aydir dikkat etmeye basladim. Tabi buna dikkat etme denirse. Daha 95e ancak dusebildim bir aydir. Bebegim 9 aylık. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bebegim suan 2700 bende bana öyle diyenlere inat eski halime dönmek istiyorum insşşah başarırımm

Aminn. Canım allah o aZmi verir inşllh biZe

Tenise başlayamam canım evde etkili yapabilecegimiz kullanabilecegimiz aletler falan varsa onların önerisini albilirim :)

Doğum yapali 8 ay oldu
72 ile hamile kaldım
100 kilo ile doğuma gittim
3250 gr bebek cikarttim
38.gün 91 kiloydum
Şuan 84 kiloyum

İnşallah verirsin. .

Doğum yapali 8 ay oldu
72 ile hamile kaldım
100 kilo ile doğuma gittim
3250 gr bebek cikarttim
38.gün 91 kiloydum
Şuan 84 kiloyum

İnşallah verirsin. .
İnşalah hep beraber veririz 1 ay kaldı doğuma ondan sonra tüm gelişmeleri yaptıklarımı yazacagım buraya bakalım ne kdar azimli olacagım :)

Canim hepimiz ayniyiz...
Bunun beslenmeyle dogrudan ilgili olduguna da inanmiyorum dogrusu..

Bende 75 ile hamile kaldim..102 ile doguma girdim..su an da 91 kg yim.. bebegim 67 gunluk falan..

Sutum pek yok mama takviyeli besleniyor malesef bebegim ancak sadece tatli ve ekmek yemiyorum..

Elimden geleni yapiyorum..ama zor kilo veriyorum insallah normale donebilirim

İnşallah canım eşime bakıyorum zayıf çıtı pıtı delikanlı ben yanında bidon gibi dolmalık biberle sivri biber gibiyiz :) eşimin yanında ablası veya annesi gibi durmak istemiyorum en çok beni ürküten o :)

Eger dogumdan sonra bebegini emzirirsen kilolarin cogu gidecektir.. 10 15 kg civari. Tabi bu arada yemeyi abartip ustune kilo eklemezsen.
Ben ilk dogumumda 25 aldim. 50 den 75 e ciktim. emzirdim ve 8 kilo kalmisti onuda diyetle verdim.
Ikinci dogumumda 50 den 75 e ciktim. Premature dogdu bebek hastanede yatti hic emziremedim aylarca. Olan sutum gitti. Sadece 5 kilo verdim dogumda. Suan diyet yapiyorum 60 im. Yaza kadar yine 50 ye dusmek amacim bakalim:))

58 ile hamile kaldım. 75 ile doğuma gittim. kızım 21 aylık 60 kiloyum şu an.
verirsin, şu an için doğacak bebeğini düşün derim.

Ben de son 15 günde 3 kilo aldım. Çok da yemiyorum. Bu şekilde gitmesinden korkuyorum ama nasıl bir önlem alacağımı da bilmiyorum. 10 kilonun üzerine çıkmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…