- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
- Konu Sahibi Seeraaa790
-
ayy inşallah. eski kıyafetlerime giremeyeceğim diye o kadar çok korkuyorum kiHerkes farklı dertten muzdarip bende yiyememekten kilo verdim.üzülüyorum.keşke alsam diyorum.canım benim çevremde biçok hamile duba gibi oldu hamileyken.ama şuan aynı kiloya yakın kimse yok.hatta çoğu eski halinden bile zayıf.dertlenme lütfen...
kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaçsın.Bende 17 kilo almistim bebegim 14 aylik 2 kilo fazlam var hic diyet yapmadim sütüm olsun diye bol bol yerim hatta hala bile
homini gırtlak olunca veremiyosun ama :))))Uykusuz geceler..Ev işleri artı bebek bakımı,Yedi yirmi dört hüp hüp süt içen bir bebiş ohoo verirsin annecik öylede bir verirsin ki
Canım kilo hamileliğin şanındandır kolay mı bi insan çıkartıyoruz içimizden...biraz geç olur ama verilir kilo merak etme bebekler sağlıklı olsundaayy inşallah. eski kıyafetlerime giremeyeceğim diye o kadar çok korkuyorum ki
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. bende aynı dertten muzdaribimMerhaba hanımlar ..
Ben suan 8 aylık hamileyim ve aşırı derecede kilo aldım 65 ile hamile kaldım 90 kg yumm suan nasıl başardım bilmiyorum ama aldım bu kadar kiloyu doğumdan sonra verebilirmiyim bu kiloları sizler nasıl verdiniz emzirme döneminde daha çok alırım diye korkuyorumm yardım edin lütfen
öyle canım inşallahCanım kilo hamileliğin şanındandır kolay mı bi insan çıkartıyoruz içimizden...biraz geç olur ama verilir kilo merak etme bebekler sağlıklı olsunda
Ben doğuma gitmeden 10 gun kala mi 15 gun kala mi ne tartilmistim. Tartida 107 kusurleri gorunce bir daha çıkmadım tartiya. Dogumdan 10 gun kadar sonra tartildim 104 kiloydum. Son bir aydir dikkat etmeye basladim. Tabi buna dikkat etme denirse. Daha 95e ancak dusebildim bir aydir. Bebegim 9 aylık. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Merhaba hanımlar ..
Ben suan 8 aylık hamileyim ve aşırı derecede kilo aldım 65 ile hamile kaldım 90 kg yumm suan nasıl başardım bilmiyorum ama aldım bu kadar kiloyu doğumdan sonra verebilirmiyim bu kiloları sizler nasıl verdiniz emzirme döneminde daha çok alırım diye korkuyorumm yardım edin lütfen
Bebegim suan 2700 bende bana öyle diyenlere inat eski halime dönmek istiyorum insşşah başarırımmbebeğin kilosu nasıl gidiyor?ben de 56 kg ile hamile kalmıştım,nerdeyse 20 kg almıştım.aynen sizin gibi sigarayı bırakınca ilk 3 ay 5 kg aldım.sonrasında ne aşerdim ne aburcubur yedim.doktorum şeker testi yaptı devamlı ama o da yoktu.oğlum kilolu bebekti o yüzdenmiş.4,650 kg doğdu oğlum.bebek annenin doğum kilosuna benzer demişti doktorum zira ben de o kilolarda doğmuşum..
sonuçta doğumdan 3 ay sonra eski bedenime geldim ,şimdi de 36 beden devam ediyorum,oğlum 6 yaşında.
biraz da bünye ve beslenme alışkanlıkları ile ilgili doğumdan sonrası.herkes bana asla haline asla dönemezsin dedi,3 ay sonra diyenler şoka girdi:)
Aminn. Canım allah o aZmi verir inşllh biZeBen doğuma gitmeden 10 gun kala mi 15 gun kala mi ne tartilmistim. Tartida 107 kusurleri gorunce bir daha çıkmadım tartiya. Dogumdan 10 gun kadar sonra tartildim 104 kiloydum. Son bir aydir dikkat etmeye basladim. Tabi buna dikkat etme denirse. Daha 95e ancak dusebildim bir aydir. Bebegim 9 aylık. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Tenise başlayamam canım evde etkili yapabilecegimiz kullanabilecegimiz aletler falan varsa onların önerisini albilirim :)Canım tenise başlayabilirsin deli gibi kilo verdiyor ve çok keyifli bir spor dalı. Yanlız başarılı olmak biraz zor:) Ama senin amacın kilo vermekse şiddetle tavsiye ederim . Onun dışında kırmızı biber yğurt ve limon kürünü yatmadan önce çok yaptım o da çok iyi geliyor ve akşam yemeğinde ekmek kesinlikle yok. Bu şekilde beş kilo veridm
İnşalah hep beraber veririz 1 ay kaldı doğuma ondan sonra tüm gelişmeleri yaptıklarımı yazacagım buraya bakalım ne kdar azimli olacagım :)Doğum yapali 8 ay oldu
72 ile hamile kaldım
100 kilo ile doğuma gittim
3250 gr bebek cikarttim
38.gün 91 kiloydum
Şuan 84 kiloyum
İnşallah verirsin. .
İnşallah canım eşime bakıyorum zayıf çıtı pıtı delikanlı ben yanında bidon gibi dolmalık biberle sivri biber gibiyiz :) eşimin yanında ablası veya annesi gibi durmak istemiyorum en çok beni ürküten o :)Canim hepimiz ayniyiz...
Bunun beslenmeyle dogrudan ilgili olduguna da inanmiyorum dogrusu..
Bende 75 ile hamile kaldim..102 ile doguma girdim..su an da 91 kg yim.. bebegim 67 gunluk falan..
Sutum pek yok mama takviyeli besleniyor malesef bebegim ancak sadece tatli ve ekmek yemiyorum..
Elimden geleni yapiyorum..ama zor kilo veriyorum insallah normale donebilirim
Amin. Bugün başlıyorum diyete ve spora. Bakalim....Aminn. Canım allah o aZmi verir inşllh biZe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?