- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi burcuburak1907
Savcilarimizi su noktada goreve davet ediyorum. Soz konusu olayda cocuk istismari mevcut. Kamu hukuku geregince cezalandirilmasi gereken bi durum. İnsallah biri duyarli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gerekeni yapıcam zatenSavcilarimizi su noktada goreve davet ediyorum. Soz konusu olayda cocuk istismari mevcut. Kamu hukuku geregince cezalandirilmasi gereken bi durum. İnsallah biri duyarli olur
Kendimi en çok ona borçlu hissediyorum zaten çok kuzenim var hepsini çok seviyorum ama onun yeri bende bambaşkaydı oda biliyodu bunu aynı bana benziyo küçüklüğüm diyodum hep gerçi bi başkasınada yapılmış olsa aynı iğrençlik ama o kuzenim benim en hassas olduğumdu
Arkadaşlar da söylemiş ama ben tekrar edicem, farklı bi nedenden boşansanız bile zaten çocuğun velayeti ilk 7 yıl annede kalıyor, 2 yaşına kadar da yatılı görmeye izni olmuyor anne sütü aldığı için. Yatılı görme 2 yaşından sonra başlıyor, 7 yaşından sonra baba isterse çocuk da babayla kalmak isterse velayet hakkı oluyor babanın. Bu normal boşanma için. Siz olay çıkmadan halletmek istiyorsunuz, anladığım kadarıyla ama lütfen düşünün, 5 yaşındaki kızınızı 2 haftada bir haftasonu babasıyla vakit geçirsin diye ona vermek zorunda kalacaksınız. İçiniz rahat edecek mi? Bu adam normal değil, pedofili; normal bir babanın çocuk üzerindeki haklarına sahip olmamalı. Ailenizi ve aile büyüklerini toplayın, durumu anlatın, hakkınızı yasal yollardan arayın. Bir istismar için dava açılsın, bu çok yüz kızartıcı bi suç. İki boşanma davası açın ve çocuğun güvenliğinden endişe ettiğiniz için babayla görüşme verilmemesini talep edin. Üç sizi bu süreçte utandırdığı ve üzdüğü için manevi tazminat davası açın. Lütfen bu olayın üstünü kapamayın, ortaya çıksın. Cezasız kalmasın. Bunu karnınızdaki kız çocuğu için yapın. Yoksa velayet sizde olsa bile normal bi baba gibi çocuğunu görme hakkı olacak. En azından görevli eşkiğinde görüş verirler, yanınızda biri olmadan size ve çocuğa yaklaşamax. Lütfen arkadaşım, size yalvarıyorum, bu sapığın cezasız kalmAsına seyirci olmayın, kızınız için yapın bunu.Ben gerekeni yapıcam zaten
Teşekkür ederim Allah razı olsunBitmez, bu dünyada bebeğe, çocuğa, hayvana kısacası kendinden güçsüz olana saldıranlar bitmez. Bizim başımıza gelmez diye düşünmemeliyiz. Lanet olsun ya sizi de çok üzmek istemiyorum ama mayasında pislik varmış sizin hiçbir suçunuz yok. Kurtulun gitsin. Çok geçmiş olsun. İçinizi dökmek isterseniz her zaman dinlerim..
Eniştemin bişeyden haberi yok kahvaltıyı hazırlayanda o teyzem değil bilmeden anlamadan yargılamayı ne kadar öok seviyosunuz aniden o an bi şokla böyle bişeyi öğrenip bebeğimi kaybetmemden korktukları için susmak zorunda hissetmişler kendileriniBu teyzen Nası ortalığı aya kaldırmaz Nası o adamı yerin dibine sokmaz. Bide utanmadan kahvaltı mı yaptı.
O çocuğun yaşadığı travma. Taciz eden enişteye kahvaltı hazırlayan anne, pişkin pişkin kahvaltı yapan sapık enişte. Dehşete düştüm.
teyzem ve ablam biliyo herşeyi gizlemeye çalıştılar
Bu kıza bunları yaşatmaya kimin hakkı var.yiğenim korkup kendini kapatıp yere oturmuş
Kimse ört pas etmiyo herkes doğumumu ve benim bi atak yapmamı bekliyo profilime girip diğer açtığım konularada bakarsanız sahte bi profil değilim 1 yıldır üyeyim bi çok konum var açtığım ilk kez bı bölümü araştırıp yazmak paylaşmak istedimNasıl bir aileniz var Allah aşkına? Böyle bir şey sizden saklanır mı? Böyle bir şey örtbas edilir mi? Bu adamın yarın öbürgün taciz ettiği bütün çocukların vebali üzerinizde. Hem sizin, hem ablanızın hem teyzenizin. Umarım sahte konudur. Umarım sahte bir insansınızdır. Nasıl bir anne çocuğunun tacizini örtbas etmeye çalışır. O kızcağızın kafası ne kadar karışmıştır. Ona bir şey yapılıyor ama kendi annesi bile örtbas etmeye çalışıyor. Siz de anne olacaksınız. Aklınız alıyor mu bir akrabanızın kızınızı taciz etmesi?
Bu kıza bunları yaşatmaya kimin hakkı var.
Hepinizi Allah'a havale ediyorum.
+1Arkadaşlar da söylemiş ama ben tekrar edicem, farklı bi nedenden boşansanız bile zaten çocuğun velayeti ilk 7 yıl annede kalıyor, 2 yaşına kadar da yatılı görmeye izni olmuyor anne sütü aldığı için. Yatılı görme 2 yaşından sonra başlıyor, 7 yaşından sonra baba isterse çocuk da babayla kalmak isterse velayet hakkı oluyor babanın. Bu normal boşanma için. Siz olay çıkmadan halletmek istiyorsunuz, anladığım kadarıyla ama lütfen düşünün, 5 yaşındaki kızınızı 2 haftada bir haftasonu babasıyla vakit geçirsin diye ona vermek zorunda kalacaksınız. İçiniz rahat edecek mi? Bu adam normal değil, pedofili; normal bir babanın çocuk üzerindeki haklarına sahip olmamalı. Ailenizi ve aile büyüklerini toplayın, durumu anlatın, hakkınızı yasal yollardan arayın. Bir istismar için dava açılsın, bu çok yüz kızartıcı bi suç. İki boşanma davası açın ve çocuğun güvenliğinden endişe ettiğiniz için babayla görüşme verilmemesini talep edin. Üç sizi bu süreçte utandırdığı ve üzdüğü için manevi tazminat davası açın. Lütfen bu olayın üstünü kapamayın, ortaya çıksın. Cezasız kalmasın. Bunu karnınızdaki kız çocuğu için yapın. Yoksa velayet sizde olsa bile normal bi baba gibi çocuğunu görme hakkı olacak. En azından görevli eşkiğinde görüş verirler, yanınızda biri olmadan size ve çocuğa yaklaşamax. Lütfen arkadaşım, size yalvarıyorum, bu sapığın cezasız kalmAsına seyirci olmayın, kızınız için yapın bunu.
Kimse ört pas etmiyo herkes doğumumu ve benim bi atak yapmamı bekliyo profilime girip diğer açtığım konularada bakarsanız sahte bi profil değilim 1 yıldır üyeyim bi çok konum var açtığım ilk kez bı bölümü araştırıp yazmak paylaşmak istedim