• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte boşanmayı düşünen var mı

Cok üzüldüm durumuna gercekten
Sakın kendini suclama
Derhal boşan ve donuna kadar al
Boyle bi adamla cocuk buyutemezsin
Ailesinede yedigi haltı anlat

En kısa zamanda yapıcam bunu bu haftayı atlatır atlatmaz bu hafta diğer bi kuzenimin düğünü var herkes telaşlı düğünden sonra ki düğüne asla getirtmem gerekeni yapıcam

Anlatmıcam demedim direk konuya giremedim sadece bayramda teyzemin kayınvalidesinin yazlığında toplandık ailece 2 teyzem eşleri çocukları annem ben ablam eniştem falan vs o gece annem ablamlarla istanbula döndü biz eşimle eniştemin ısrarı üzerine orda kaldık diğer teyzemde 2 kızıyla orda kaldı gece eşim ve eniştem alkol aldılar bahçede oturuyoduk hepimiz teyzemin 14 ve 9 yaşındaki 2 kızı evde üst kattalarda eşim bi ara tuvalete çıktı o sırada 14 yaşındaki yiğenimi gögüsüne böcek girdi diyip taciz emiş gögsünü öpmeye falan kalkmış kısaca böyle anlamadığınız merak ettiğiniz kısımları tamamlayabilirim
Rezil pislik adam boyle bi adamla ayni evde ben duramazdim hamileyken bosanmak zordur belki ama evden uzaklasin imkaniniz varsa cunku Hamilesiniz uzmemeniz lazim kendinizi

Eşiniz alkolü ağzıyla içmemiş içince sapıtmış içindeki sapık ortaya çıkmış üzüldüm boşanmak en iyisi çocuğunuza iyi bir baba olup zarar vermese bari :)

Psikolojim altust oldu ya.benimde kizim var cok kötü birsey bencede kimseye duyurmadan halledin cünkü olay buyudukce o kiz mahvolucak

Adi sapıkkkk

Konu sahibi iki kız çocuğu icin bu olayı saklama
1. Kuzenin icin kız 14 yasında herşeyi hatırlayacak ki verdiği ilk tepki yere kapaklanıp ağlamaktı sanırım buda onun içine atıp aşırı dertlenecegini gösterir,rabbim yardımcısı olsun
2. Kızın icin! Şimdi kimse duymadan boşanırım diyorsun ama bi arkadaşta güzelce yazmış 2 yasından sonra kızını yatılı verdıgınde ne yapacaksın? 7 yasında aldığını farzet o zaman böyle bi sapıkla kalacağı için nasıl rahat edeceksin?
Çok zor durumun seninde rabbim yardımcın olsun ama bu olayı açığa çıkarki elinde güçlü bi koz olsun
Aldatılmak aldatmak tabiKi kötü tabiki olmasaydı ama bu durumdada keşke gidip kendi gibi bi adiyle aldatsaydıda o 14 yaşındaki kuzeninin hayatında böyle bi yara bırakmasaydı pislik

Gerçekten kötü bir yüzleşme yaşamışsınız. Ama kesinlikle mahkemede nedenini anlatın. Çocuğunuzu o adama bırakmayın. Sizin olduğunuz çatıda akrabanıza, üstelik daha çocuk olan birine bunu yapan birinden bahsediyoruz. Bırakın çocuğunuz babasız büyüsün. Zaten sapık bir babayla anılmayı inanın o da istemez. Bence hayırlısı, ya çocuğunuz olduktan sonra daha kötü bir olayla karşılaşsaydınız.

Anlattığım gibi herşey zaten normalde de insanlara olan bakışından cinsel zaafından hep şikayetçiydim biliyodum bigün bişey olucağını resmen bana o gün git bi zeynebe bak böcek kaçmış burasına dediği an içime bişey düştü ne alaka dedim hep bi şüpheyle yaklaşıyodum
Çok üzücü canım benim allah yardımcın olsun biz bu olay karşısında hayatını bilmeden ne diyelim ki maddi durumun nedir arkadasların dediği gibi boşan ama peşini bırakırmı kolay boşanabilecekmisin. Çocugu psikiyatrise götürsünler.

Annemin emekli maaşı var bide babam vefat ettiği içşn onun maasınıda alıyo evde kira değil çok şükür bebeğim 1 yaşına falan girince bende çalışırım çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Çokta kolay vazgeçmez ama o zamanında beni tehtid edip evlenmişti dün 1. Yıldönümümüzdü hatta şimdi tüm kozlar benim elimde

Kızlar ne aldatılma ne şiddet ne içki ne kumar asla akla gelmicek çok iğrenç bi olay yaşadım boşanmaya karar verdim konuşmaya paylaşmaya akıla ihtiyacım var ailemden 2 3 kişi biliyo ama şuan kötü bi psikolojide olduğum için onlarla konuşmak istemiyorum
Ben boşandim.Yalniz başıma doğum yaptim oğlum 1 yaşina girdi büyüttüm çok şükür.Zor oldumu dersen önceleri kendine yapılanı hazmedemedim sonrasında huzuru hissetdikçe iyiki dedim.Şimdimi aklıma bile gelmiyor oğlumla sarıldık birbirimize.Rabbim
evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Velayetini alamaz hiç korkma.

Ben boşandim.Yalniz başıma doğum yaptim oğlum 1 yaşina girdi büyüttüm çok şükür.Zor oldumu dersen önceleri kendine yapılanı hazmedemedim sonrasında huzuru hissetdikçe iyiki dedim.Şimdimi aklıma bile gelmiyor oğlumla sarıldık birbirimize.Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah sevindim senin adına atlatmışsın peki kolay oldumu kaç aylıktın boşanırken velayet okayı nasıl oldu Babası görüyo mu çok soru sordum ama merak ediyorum

Amin inşallah sevindim senin adına atlatmışsın peki kolay oldumu kaç aylıktın boşanırken velayet okayı nasıl oldu Babası görüyo mu çok soru sordum ama merak ediyorum
20 haftalık hamileydim babamın evine geldiğimde.Velayeti bende zaten adamın pekte umrunda değil görmüş görmemiş. Arayıp bir kere bile sormadı ki.Boşadimya onu kızgınmış bana aman neyse ney ben ve çocuğum huzurluyuz sağliģimizda yerinde çok şükür gerisi hiç önemli değil.ilk başlarda zor geldi hazmedemedim neden ben diye çok sorguladım ama zamanla hepsi gećti şimdi inanki aklıma bile gelmiyor

Son düzenleme:
Allah belasini versin böylelerin konuyu okurken insanin kani donuyor ya Allah indan bulsun ama cinnet gecirtecek bir olay namus kavrami yoktur böylelerinden ilerde kizinizda 14 yasina gelecek Bari onu düsünerek bosanin birakin cehenemin dibine gitsin :bicak:

Ben duyulmadan boşanıyım istiyorum ailenin erkekleri öğrenmesin aldatıldım falan diyerek bu konuyu açmadan mahkemeyede ailemede çünkü erkek ve namus 2 kilit nokta kötü şeyler olsun istemiyorum
mahkemeye bunu anlatman gerekiyor kesinlikle. çocuk sapıkları bu ülkede gitgide çoğalıyor, bunu bastırmanın tek yolu daha da sessiz kalmamak. ayrıca anlamadığım bi nokta var. ailen olanları senden gizleyerek o sapıkla evli kalmana mı göz yumdu bunu hiç anlamadım. hemen boşan kendini de çocuğunu da kurtar. zaten yeni doğan bebeği de annesinden ayırmaz mahkeme. ve adam da sapık olduğu için velayeti ona hiç vermez zaten.

O koz yasadigini hic unutmayacak malesef sevgilisi oldugunda evlendiginse bir erkek ona yaklastiginda hep senin esin gelecek aklina cok midem bulandi ya bu hayvani hemen terket ve dua et belki basina ilrde daha kotu seyler getirecekti bu pislik herif kanim dondu resmen sapiklik ne kadar artti boyle kiyamet kopsa yeri

Back
X