Hamilelikte bulantılar ne zaman geçiyor :(

lawyeerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
132
31
98
27
Kızlar henüz 5+6 dayım ama 4-5 gündür mide bulantılarım başladı özellikle sabahları yataktan kalkamıyorum. Yemek yapamıyorum inanılmaz zormuş. Bu bulantılar ne zamana kadar devam edecek 13. . haftaya kadar devam eder diyorlar ama o zamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum. Daha erken geçen oldu mu merak ediyorum.

Hiç zaman kaybetmeden prilam al doktoruna sorup

17+1den selamlar hala geçmedi, prilam kullanıyorum ama doktorum son ana kadar kullanma sonra başla demişti. Ne zamanki gün boyunca sadece kuru ekmekten başka bişi yiyemedim o zaman başladım kullanmaya

17+1den selamlar hala geçmedi, prilam kullanıyorum ama doktorum son ana kadar kullanma sonra başla demişti. Ne zamanki gün boyunca sadece kuru ekmekten başka bişi yiyemedim o zaman başladım kullanmaya
Off. İnsanların gerçekten ne kadar ağır geçiyor bulantıları ya. Ben gebelik testi yapmadan 1 gece öncesi başladı. 2 ayı biraz geçene kadar istisnasız her gün devam etti ama özellikle açken oluyordu ve yemek yiyince geçiyordu. Şimdi de 2 gün varsa 1 gün yok ama yine ağır değil. 11+2 yim. Hiç kurmadım bile mesela inşallah böyle geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…