Hamilelikte cinsel ilişki

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.424
635
688
Cinsel hayatım hakkında kimseyle konuşmaktan hoşlanmam aslında hanımlar ama sanırım bunu anlatmazsam ya da durumumla ilgili güzel şeyler duymazsam kendi kendimi yiyeceğim. Benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum.

Ben 5 ay önce evlendim ve evlenir evlenmez de hamile kaldım. Hamilelikte cinsel ilişkinin tehlike yoksa sorun olmadığını ve hatta normal doğuma yardımcı olduğunu da duydum. Ne var ki eşim öncesinde de seyrek birlikte olmayı isterken karnım büyüyüp bebeği de ikimiz birden hissetmeye başladığından beri 2 haftadır bana yanaşmıyor.

Beni büyüyen göbeğimden, basenlerimden ötürü artık beğenmediğini, istemediğini, iyice çirkinleştiğimi düşünüp moralimi bozuyordum. Dün konuyu kendisiyle konuştum, bebekten dolayı tedirginliğinin olduğunu söyledi. Ben bir rahatsızlık duymadığımı karnıma baskı oluşturmadığı sürece bebeğe de zarar vermeyeceğini söylediğim halde durumumuz hala aynı.

Bu arada sevgi gösterileri konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. Geliyor, sarılıyor, öpüyor. Uyuyana kadar sıkı sıkı sarılıyor bana öylece kalıyor. Ben gidiyorum öpüyorum sarılıyorum ama devamını getirmiyor. Hani sevmiyor artık beni desem onları da yapmaz. Söylediği mutlaka doğrudur ama içinizde benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?

Canım moralini bozma eşin çok anlayışlı bir insanmış, ikinizinde iyi olmasını istediği için böyle davranıyor bence...

Adam yavrusunu düşünüyor.. :)
Arkadaşım sen kalbini ferah tut, anlayışlı bir eşin var.. :)

Canım moralini bozma eşin çok anlayışlı bir insanmış, ikinizinde iyi olmasını istediği için böyle davranıyor bence...

Sağolun kızlar, ben de bir taraftan sizin dediğinizi kendime anlatmaya çalışırken diğer taraftan da acaba çok mu çirkinleştim diye kendi kendimi yiyorum işte.

Erkekler için cinsellik önemli derler ya o yüzden soruyorum aslında, bu adamın canı hiç mi istemiyor ki? :)

Evlat her şeyden tatlı derler.. :)
Benim evladım yok ama, öyle gerçekten sanırım.. :)

ilişki şimdilerde sana tatlı gelebilir fakat son aylarda resmen işkence....eşinin kıymetini bil anlayış gösteriyor sana bencillik yapmıyor...bu hamile halinle sen mi onu düşüneceksin o mu seni

ilişki şimdilerde sana tatlı gelebilir fakat son aylarda resmen işkence....eşinin kıymetini bil anlayış gösteriyor sana bencillik yapmıyor...bu hamile halinle sen mi onu düşüneceksin o mu seni

Yok aslında adam ilgisini yitirdi hem de bu kadar kısa sürede diye korktum. Çünkü daha 5 aydır evliyiz.Dediğiniz gibi ve eşimin de dediği gibi inşAllah korkularım yersizdir.

Canım ben de eşimle bebişimiz olmasını çok istiyorduk Allaha şükürler olsunki çok bekletmedi bebikimiz bizi.Hamileliğimi ilk öğrendiğimizde eşim aynı senn eşin gibiydi ilgi alakada azalma yok ama sanırım çevreden duyduklarından dolayı bebeğe zarar gelir diye ileri gitmiyordu. Ben şöyle çözüm buldum,dr.a gittiğimizde eşim yanımdayken tehlikesi var mı diye direk sordum ikimiz de rahatladık. bence sen de eşin yanındayken dr.un ağzından duymasını sağla.İnş. işe yarar:)

Hımmm mantıklı :)
Ama daha geçen hafta gittim kontrole her hafta da gidilmez ki, keşke geçen hafta sorsaymışım, adam beni dinlemiyor doktoru dinler herhalde :)

bende de var aynı sıkıntılar canım dediğin gibi sevgi gösterilerinde hiç bi sorun yok ama iş oraya gelince ııııh olmuyo adam yanaşmıyo.. gece o uyuduktan sonra hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum beni artık beğenmiyo mu erkek değil mi canı istediğinde napıyo diye çıldırıyodum.. geçen gün resmen ilişkiye zorladım adamı ilişkiden sonra kendimi kötü hissediyorm dedi sanki bebeğe zarar vercekmiş gibi hissediyomuş ve o yüzden uzak duruyomuş benden bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim bi zararı olmadığını anlattım internetteki dr.ları dinlettim

Yalnız olmadığımı görmek güzel :)

Peki sizin durumunuz düzeldi mi?

Benim ikinci hamileliğim ilkinde de bunda da aynı durumları bizde yaşadık bebekten sonra düzeliyor merak etme. Eşimle biz herşeyi çok rahat konuşuyoruz fizyolojik olarak zarar gelmeyeceğini ama psikolojik olarak kendini kötü hissettiğini söylüyor orada bebek varken yapılmaz yani :)) Ayrıca erkek olan bir kuzenimden de aynı şeyleri duymuştum eşi hamileyken beraber olmak istememiş sanki bizi görüyor gibi geliyor diyordu :))) Yani kesinlikle yalnız değilsin bizde varız..

aslında yaptıkları güzel bişi hem bizi hem bebeklerini düşünüyolar ama bazen beni sevmiyomuş gibi hissediyorum bu yüzden.. biraz dışarda dursa yada telefonla konuşsa kimle konuştu kime gitti diye kendi kendimi yiyorum onunda başının etini yiyorum

Kizlar benden size tavsiye hamilelikte Boyle seylere ara vermwyin.
Istatistiklere gore kadinlar en cok hamilelik doneminde aldatiliyormus.
Soyle bende kendi tecrubemi soyleyeyim ilk gebeligim evliligimin 3. Ayinda basladi.sormustu acaba zararlimi diye bende yok canim aksine faydaliymis,meni bebegi besliyormus demistim.
Yengemin doktoru soylemis Ben onun yalancisiyim:)
2. Gebeligim bu hic aksaklik yasamadik..

b

işte benimde korkum o ya o yüzden her şey eskisi gibi devam etsin istiyorum ama olmuyo

walla aynı sorun bizdede var korkuyodu eşim bişey aolacak diye ama bugüün doktora eşşim olmadan gittim veeeee eşime dedim ki işişkiye girmeyi sakın bırakmayın dedi doktor dedim yoksa doğum zor olur sezeryan yaparız dedi dedim halbuki öyle bişey yok eşimde safım inandı sezeryan olacam diye tamm madem dedi yaparız artık madem bişey olmayak hem faydalıymış dedi yapalım dedi :)
ama ne yapayım herşey kocam için

çok güzel bi yöntem bulmuşsun canım ya ne güzel.. bende mi denesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…