- Konu Sahibi perrmanganat
-
evet canım bugün yarın insallah .hamilelik takvimim de bitti zaten beklemedeyiz bakalım.allah razı olsun canım iyi dileklerin içinBugün yarın doğum yapacaksınız o zaman. İlk diyen ben olayım. Allah analı babalı sağlık, mutluluk ve huzurla büyütsün :)
bende de var aynı sıkıntılar canım dediğin gibi sevgi gösterilerinde hiç bi sorun yok ama iş oraya gelince ııııh olmuyo adam yanaşmıyo.. gece o uyuduktan sonra hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum beni artık beğenmiyo mu erkek değil mi canı istediğinde napıyo diye çıldırıyodum.. geçen gün resmen ilişkiye zorladım adamıilişkiden sonra kendimi kötü hissediyorm dedi sanki bebeğe zarar vercekmiş gibi hissediyomuş ve o yüzden uzak duruyomuş benden bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim bi zararı olmadığını anlattım internetteki dr.ları dinlettim
bende 4 aylık evliyim hemen hamile kaldım cinsel hayatımız çok düzgünken bebeği duyunca düzenimiz bozuldu bebeğe bişey olacak korkusu var hep benimde aynı sizin anlattığınız gibi ilgi alaka mükemmel ama gerisi gelmiyor uzun zamanlarda haftada 1 mesela ilk başlarda bende üzülüyordum ama artık takmıyorum içi rahat etmiyor farkındayım
canım bnm eşimde korkak biraz fazla ilişkiye giremiyoruz daha 14 haftalık hamişim bn korkmuyorum o tedirginCinsel hayatım hakkında kimseyle konuşmaktan hoşlanmam aslında hanımlar ama sanırım bunu anlatmazsam ya da durumumla ilgili güzel şeyler duymazsam kendi kendimi yiyeceğim. Benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum.
Ben 5 ay önce evlendim ve evlenir evlenmez de hamile kaldım. Hamilelikte cinsel ilişkinin tehlike yoksa sorun olmadığını ve hatta normal doğuma yardımcı olduğunu da duydum. Ne var ki eşim öncesinde de seyrek birlikte olmayı isterken karnım büyüyüp bebeği de ikimiz birden hissetmeye başladığından beri 2 haftadır bana yanaşmıyor.
Beni büyüyen göbeğimden, basenlerimden ötürü artık beğenmediğini, istemediğini, iyice çirkinleştiğimi düşünüp moralimi bozuyordum. Dün konuyu kendisiyle konuştum, bebekten dolayı tedirginliğinin olduğunu söyledi. Ben bir rahatsızlık duymadığımı karnıma baskı oluşturmadığı sürece bebeğe de zarar vermeyeceğini söylediğim halde durumumuz hala aynı.
Bu arada sevgi gösterileri konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. Geliyor, sarılıyor, öpüyor. Uyuyana kadar sıkı sıkı sarılıyor bana öylece kalıyor. Ben gidiyorum öpüyorum sarılıyorum ama devamını getirmiyor. Hani sevmiyor artık beni desem onları da yapmaz. Söylediği mutlaka doğrudur ama içinizde benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?
kızlar bütün erkekler aynı galiba. benim ikinci çocuğum olacak. iki düşüğüm var. ilk gebeliğimdede eşim hiç bir tehlike olmadığı halde ilişki istemedi fazla. bişey olacak diye psikolojik olarak yapamıyordu. şimdide yasak zaten. yasak olmasada yapmazda. illa tam ilişki olmasına gerek yok. onu mutlu edecek pek çok yol var. sizden kopmamaıs için onları yapabilirsiniz. ama hiç üzülmeyin sizi sevmiyor diye düşünmeyin. sizi düşünmese üzerinize titremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?