Hamilelikte cinsel ilişki

kızlar bütün erkekler aynı galiba. benim ikinci çocuğum olacak. iki düşüğüm var. ilk gebeliğimdede eşim hiç bir tehlike olmadığı halde ilişki istemedi fazla. bişey olacak diye psikolojik olarak yapamıyordu. şimdide yasak zaten. yasak olmasada yapmazda. illa tam ilişki olmasına gerek yok. onu mutlu edecek pek çok yol var. sizden kopmamaıs için onları yapabilirsiniz. ama hiç üzülmeyin sizi sevmiyor diye düşünmeyin. sizi düşünmese üzerinize titremez

biz de tık yok ilk haftalarda dr, ilişki serbest ya da yasak derdi. ben de bi kere yapmıyoruz zaten dedim dr da artık ilişkiyle ilgili bişey demiyo. geçen haftalarda 2-3 kere oldu benim isteğimle. eşimde rahat edemiyoki bişey olacak diye canım benim. zaten y.dışına gidip geliyo yoğun bu aralar. bende o gelince koşturuyorum yoruluyorum istek falan da kalmıyo. gerçi artık ben de korkarım. çünkü ilk zamanlar ilişkiden sonra sanki karnımın altı ağrıyodu. şimdi bebiş büyüdü nasıl olur bilmem. denemek lazım

bende 4 aylık evliyim hemen hamile kaldım cinsel hayatımız çok düzgünken bebeği duyunca düzenimiz bozuldu bebeğe bişey olacak korkusu var hep benimde aynı sizin anlattığınız gibi ilgi alaka mükemmel ama gerisi gelmiyor uzun zamanlarda haftada 1 mesela ilk başlarda bende üzülüyordum ama artık takmıyorum içi rahat etmiyor farkındayım

E haftada bir normal değil midir zaten? :)

Biz aştık sorunu şimdilik şükür,bana ve bebeğe rahatsızlık vermediğini gördükçe uzak durmaktan vazgeçti ama son zamanlarda da ben istemem herhalde. Bazen beraberken kıpır kıpır yavru, bebiş adrenalin seviyor diyorum :)

canım bnm eşimde korkak biraz fazla ilişkiye giremiyoruz daha 14 haftalık hamişim bn korkmuyorum o tedirgin
sanırım erkeklerin doası bu seni sevmediğinden deildir korkmaa bncee

haklısın canım bnde öyle düşünüyorum
bnm eşim çoraplarımı bile ayağıma giydirrii ki üşümeyim hastalanmayım sora hap içemem diee canım kurban olurum ben onaa

Bizde de durum aynı, haberi öğrendiğimizden beri kardeş olduk :)
Sebebini sorduğumda birşey olur diye çok korktuğunu söylüyor. Ayrıca karnında bebeğimiz olduğunu düşündükçe isteğim olmuyor diyor. Erkekler genelde böyle düşünürmüş.

Son düzenleme:
bebeklere zarar gelmesın dıye korkuyoor yooksa hepınız cılop gıbı bayansınız olurmu hamılelık onlarda tedırgınlık yaratıyor bebege bıse olmasın dıye korkuyoorlar HAYIRLISIYLA BEBEKLERI KUCAGINIZA ALIN HERSEY YOLUNA GIRER

Eşim çok istekli ve her fırsatta hissettiriyor bunu.ben istemiyorum aksine.bebeğe bir şey olur korkusumu var bilinç altımda bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor,istek sıfır.

bizde ilk ögrendigimizde arkadas gibiydik ikimizde korkuyoduk yani ..ama doktor zararlı degil faydalı dedigi günden itibaren ara vermiyoruz :)

Biz de aştık bu sorunu şimdilik. Zaten lohusalık döneminde neredeyse 2 ay ara vermek zorundayız. En azından bu dönemi iyi değerlendirelim değil mi? :)

malesef bizde iki aydır bir iki defa yaptık ama sonunda acaba bişey olmuşmudur dedi hep,hatta kendisi diyor hamile olduğunu öğrendiğimden beri canım istemiyor diye...şakayla karışık soruyorum beğenmiyor musun yoksa artık beni diye ,kızıyor hemen ne alakası var onu orda düşününce yapamıyorum korkuyorum diyor,zararlı değilmiş ama diyorum ama yinede korkuyorum diyor

31. haftamdayım çok düzenli devam ediyor. hamilelikten önceki gibi.kanamalı gebeliklerde veye farklı risk durumu taşıyanlarda kısıtlanıyo yada ysaklanıyo, herhangi bir risk durumu yosa hamilelikte faydalı bile. normal doğumu kolaylıştırıyor, kasılmalar rahimi kuvvetlendiriyor.birde son bir ayda yasak getirilebiliyor o da yine gidişata bağlı. bizde kan uyuşmazlığı var bir ay önce hafif kahverengi lekelenmem oldu ilişki sonrası. uyuşmazlık olduğu için gittim doktora indirekt coombs yapılsın diye. uyuşmazlık olmasa yine gitmeyecektim. ilişki nedeniyle rahim ağzından kaynaklı olduğu belliydi bide devamlı olmadı

kızlar tek kelimeyle harika bir set çok ergonomik, her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum
bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri

ürünün inceleme videosunu izlemek istiyorsanız bu linkte videosu yapılmış
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar

bende 9 haftalık anne adayıyım psıkolojık olarak ınısler cıkıslar yasadıgım bır surecteyım. zor bı surec yasayacagımın da farkındayım eslerdekı anlayısın cok onemlı oldugunu su anda ogrendım tesekkurler bende kotu hıssederdım belkı ama demekkı adamlar bebeklerını dusunuyolar kıyamamm

kızlar birşey soracam aranzda hamileliği normal gidip de ilişkiden sonra kan gelen varmı? bizde herşey normaldi ama 7 haftalıkta ilişkiden sonra pembemsi kan geldi herşey normal diyen doktor şimdi düşük riskin var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…