- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
- Konu Sahibi perrmanganat
-
Ben hamiledeilim ama hamile olsam eminim esim asla iliskiye girmwz cunku supe duydugumuz zaman bile asla iliskiye girmiyo ilk zmanlar benim icin sorun olmazda son aylar bebek hissediyomus ama ne oldugunu anlamiyomus oyuzden karnimida gorunce yapamam heralde he bide birsey sorcam hamile olunca kadinlik hormonu dahami cogaliyo yani iatek fazlami oluyo :?
" aşk-ı sehadet "
Ya aslında benimde böyle bir sorunum var. 8 haftalık hamileyim ama bulantılarım başladığından beri bırakın cinsel ilişkiyi eşime adam akıllı sarılamıyorum bile. Hemen içim kalkıyo bu durum geçici mi ? Adam perişan oldu benim peşimde sarılmayı bile çok özledim diyo üzülüyorum ama elimden gelen bir şey yok.
Ayy hadi inşallah ya böyle hayat gerçekten çok zor..12. haftadan sonra geçiyo merak etme cunku o zaman bulantılar azalıyo Allah sabır versın cumlemıze bulantı donemı cok kotu
meak etme 12. haftada bıtıyo sadece cok acıktıgın zaman oluyo Allah tez zamanda kurtarsın bulantından hamılelıgın tadını cıkarmaya basla ınsAyy hadi inşallah ya böyle hayat gerçekten çok zor..
Aunı durum bende de var.Ya aslında benimde böyle bir sorunum var. 8 haftalık hamileyim ama bulantılarım başladığından beri bırakın cinsel ilişkiyi eşime adam akıllı sarılamıyorum bile. Hemen içim kalkıyo bu durum geçici mi ? Adam perişan oldu benim peşimde sarılmayı bile çok özledim diyo üzülüyorum ama elimden gelen bir şey yok.
Geçiçi canlarım, emin olun ilerde siz istiyorsunuz .hormonlar tavan oluyorAunı durum bende de var.
Bende 7 haftalık hamileyim doktor yasakladı ilişkiyi ama doğuma kadar dışımızı skicaz yada riske gireceğiz düşünün bi icinizdeki bi can parçası hadi bisey olursa ne yaparız bende çok düşünüyorum cok istiyoum ama bazı şeyler önce geliyorCinsel hayatım hakkında kimseyle konuşmaktan hoşlanmam aslında hanımlar ama sanırım bunu anlatmazsam ya da durumumla ilgili güzel şeyler duymazsam kendi kendimi yiyeceğim. Benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum.
Ben 5 ay önce evlendim ve evlenir evlenmez de hamile kaldım. Hamilelikte cinsel ilişkinin tehlike yoksa sorun olmadığını ve hatta normal doğuma yardımcı olduğunu da duydum. Ne var ki eşim öncesinde de seyrek birlikte olmayı isterken karnım büyüyüp bebeği de ikimiz birden hissetmeye başladığından beri 2 haftadır bana yanaşmıyor.
Beni büyüyen göbeğimden, basenlerimden ötürü artık beğenmediğini, istemediğini, iyice çirkinleştiğimi düşünüp moralimi bozuyordum. Dün konuyu kendisiyle konuştum, bebekten dolayı tedirginliğinin olduğunu söyledi. Ben bir rahatsızlık duymadığımı karnıma baskı oluşturmadığı sürece bebeğe de zarar vermeyeceğini söylediğim halde durumumuz hala aynı.
Bu arada sevgi gösterileri konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. Geliyor, sarılıyor, öpüyor. Uyuyana kadar sıkı sıkı sarılıyor bana öylece kalıyor. Ben gidiyorum öpüyorum sarılıyorum ama devamını getirmiyor. Hani sevmiyor artık beni desem onları da yapmaz. Söylediği mutlaka doğrudur ama içinizde benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?