- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
- Konu Sahibi perrmanganat
-
walla aynı sorun bizdede var korkuyodu eşim bişey aolacak diye ama bugüün doktora eşşim olmadan gittim veeeee eşime dedim ki işişkiye girmeyi sakın bırakmayın dedi doktor dedim yoksa doğum zor olur sezeryan yaparız dedi dedim halbuki öyle bişey yok eşimde safım inandı sezeryan olacam diye tamm madem dedi yaparız artık madem bişey olmayak hem faydalıymış dedi yapalım dedi :)
ama ne yapayım herşey kocam için
Ben biraz ısrar ettim dün bu konuda, muradıma erdim :)
Ama aynı seyreklikte devam eder gibime de gelmiyor değil.
eşime bin kez hak verdim kızlar bu ilişki konusunda.. cumartesi günü ilişkiye girdik ve sonrasında kahverengi kopkoyu bi akıntı kan gibi. adamı o kadar zorladım korkumdan bişi de diyemiyorum bebeğimin hareketleri hala eski formunda devam ediyo o içimi rahatlatıyo ama bir daha ilişkiye zorlamak mı aslaaaaaaaaaaa.. hatta benden uzak durduğu her gün için teşekkür edicem eşime..
arkadaslar bende babalar gibi korkuyorum cocuga bisi olacak diye elimde degil erkekler ne yapsin
ay bak korktum şimdi. iyimisin şu an canım devam ettimi akıntın ediyorsa saklama eşinden hemen gidin doktora,en fazla bi daha yanaşmaz ondada zaten artık sn istemezsin. benim gebeliğim çok sorunsuz geçiyor ne bulantı ne ağrı şimdiye kadar kızım hiç üzmedi beni. bizde eskisi gibi devam dedik
eşime bin kez hak verdim kızlar bu ilişki konusunda.. cumartesi günü ilişkiye girdik ve sonrasında kahverengi kopkoyu bi akıntı kan gibi. adamı o kadar zorladım korkumdan bişi de diyemiyorum bebeğimin hareketleri hala eski formunda devam ediyo o içimi rahatlatıyo ama bir daha ilişkiye zorlamak mı aslaaaaaaaaaaa.. hatta benden uzak durduğu her gün için teşekkür edicem eşime..
ben iyiyim canım bebişim de kıpır kıpır hiç durmuyo o da iyi.. arada geliyo bişiler ama azaldı iyice başka hiç bi şikayetim yok zorlanmaktan oldu sanırım korktum zaten bi daha hayatta istemem.. ne güzel valla çok şanslıymışsın.. ben eşime güvenmiyorum pek hamilelikten mi bilmiyorum ama bana yaklaşmayınca başkasıyla olcakmış gibi tuhaf bi his geliyo içime bi an önce doğurmak eskisi gibi olmak istiyorum
40 haftalık hamile kaç aylık hamile oluyor anlayamadım ben???kızlar 40. haftamdayım hiç ara vermedik bir sıkıntı da oluşmadı
canım merhaba, aynı zamanda mart anneleri topiğinde de beraberiz hatırlıyorum nickinden..
benim eşim de aynı ona sarılsam bile bastırma çocuğumu diyor, belki de bu iyi bişeydir onların aşırı hassas ve vicdanlı bir baba olacaklarının kanıtıdır sen kafana takma...
bizim ki cinselliğe çok düşkün olmasına rağmen istemiyor düşün ama yine de başka yollardan mutlu etmeye çalış eşini, illa tam birleşme olmasına gerek yok...
canım ay hesabı anlamıyorum ben.günümün dolmasına 2 gün varyani son günlerimdeyim40 haftalık hamile kaç aylık hamile oluyor anlayamadım ben???
canım ay hesabı anlamıyorum ben.günümün dolmasına 2 gün varyani son günlerimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?