Hamilelikte cinsel ilişki

Vallaha bu kadın milletinden korkulur.
Ben de aynı taktiği uygulayacağım sanırım

Ben biraz ısrar ettim dün bu konuda, muradıma erdim :)

Ama aynı seyreklikte devam eder gibime de gelmiyor değil.

Erken doğum tehlikeniz yoksa yasak getirmiyor dr.lar..

Ama erken doğum tehlikeniz varsa doğuma dek cinsel ilişki yasak........

eşime bin kez hak verdim kızlar bu ilişki konusunda.. cumartesi günü ilişkiye girdik ve sonrasında kahverengi kopkoyu bi akıntı kan gibi . adamı o kadar zorladım korkumdan bişi de diyemiyorum bebeğimin hareketleri hala eski formunda devam ediyo o içimi rahatlatıyo ama bir daha ilişkiye zorlamak mı aslaaaaaaaaaaa.. hatta benden uzak durduğu her gün için teşekkür edicem eşime..

ay bak korktum şimdi. iyimisin şu an canım devam ettimi akıntın ediyorsa saklama eşinden hemen gidin doktora,en fazla bi daha yanaşmaz ondada zaten artık sn istemezsin. benim gebeliğim çok sorunsuz geçiyor ne bulantı ne ağrı şimdiye kadar kızım hiç üzmedi beni. bizde eskisi gibi devam dedik

kızlar eğer eşiniz ilişkiye sizi zoramıyorsa ilişki için hiç ısrar etmeyin. benim eşimde bebğe duyduğu saygıdan dolayı hamile kaldığım andan beridir hiç dokunmadı. ben tedavi yöntemi ile hamile kaldım. tedavimde ramazana denk geldi. adetten 10 gün önce ilişkiye girmiştik o gün bugündür birlikte olmuyoruz. sadece sarılma öpüşme var. ben eşime soruyorum hiç mi canın istemiyor diye. eşim diyorki eğer aklına getirmezsen canın istemiyor diyor

ben iyiyim canım bebişim de kıpır kıpır hiç durmuyo o da iyi.. arada geliyo bişiler ama azaldı iyice başka hiç bi şikayetim yok zorlanmaktan oldu sanırım korktum zaten bi daha hayatta istemem.. ne güzel valla çok şanslıymışsın.. ben eşime güvenmiyorum pek hamilelikten mi bilmiyorum ama bana yaklaşmayınca başkasıyla olcakmış gibi tuhaf bi his geliyo içime bi an önce doğurmak eskisi gibi olmak istiyorum

Allah bebeklerimizi bize bağışlasın. Geçmiş olsun, aman dikkat edin.

ay çok sevindim iyi olmanıza, eşin hakkında da kötü düşünme arkadaşında dediği gibi akıllarına getirmezlerse istemeyebiliyolarmış. stres sıkıntı yapma biz iyi olalım ki bebişler iyi olsun

Bende 3 ay hiççç istek yoktu. Kokular çok kötü yapıyordu beni, bulantım vardı.
Ama bu hafta sanırım 3 ayı bitirmiş olmanın da rahatlığıyla bir hoş oldum :)) libido arttı..
Ama eşim korkuyo. ben de korkuyorum aslında. Dr hiç bişey söylemiyor ben sormazsam. bu sefer sorsam mı diyorum.

canım merhaba, aynı zamanda mart anneleri topiğinde de beraberiz hatırlıyorum nickinden..
benim eşim de aynı ona sarılsam bile bastırma çocuğumu diyor, belki de bu iyi bişeydir onların aşırı hassas ve vicdanlı bir baba olacaklarının kanıtıdır sen kafana takma...
bizim ki cinselliğe çok düşkün olmasına rağmen istemiyor düşün ama yine de başka yollardan mutlu etmeye çalış eşini, illa tam birleşme olmasına gerek yok...

Evet nasipse martın sonunda olacak doğum, nisana sarkmazsa. Evet eşim gerçekten vicdanlı duygusal biridir. Şu aralar başlıktaki sorunu biraz aştık. Sık değil ama nadiren, o yine istemiyor ama ben istediğimde hayır diyemiyor artık O korkuyor diye ben de üstüne düşmüyorum pek. 1-2 haftada bir kafi, hamileliğimin sonuna kadar bana dokunmayacak, artık beni hiç çekici bulmuyor diye korkmuştum aslında :)

Son düzenleme:
canım ay hesabı anlamıyorum ben.günümün dolmasına 2 gün varyani son günlerimdeyim

Bugün yarın doğum yapacaksınız o zaman. İlk diyen ben olayım. Allah analı babalı sağlık, mutluluk ve huzurla büyütsün :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…