- Konu Sahibi perrmanganat
-
kızlar birşey soracam aranzda hamileliği normal gidip de ilişkiden sonra kan gelen varmı? bizde herşey normaldi ama 7 haftalıkta ilişkiden sonra pembemsi kan geldi herşey normal diyen doktor şimdi düşük riskin var diyor
Peki ne oldu sonra? Doktorla konuşmadınızmı?
Aynı durum benimde başıma geldi ama dr.a gitme imkanım olmadı,sonrada herhangi bi şikayetim olmadı,şu anda 7 aylık hamileyim.
arkadaşlar banada doktorum ilk 3 ay yasak dedi ama biz dayanamadık gene
2 kez yapmş bulunduk ama tam anlamıyla birleşme olmadı
ayıptır söylemesi eşim anlayışlı ama kimi zamanda isyan etmiyor değil, yani sormak istediğim şu, internettede araştırdım ama tek bir yere kafam takıldı lütfen affedin böyle açıkça sorcam ama yani hamile kalmadan önceki gibi tam birleşme (içine boşalma) olsa sorun olur mu bebeğe zarar verir mi ki:26:
gittim doktora canım progestan verdi bir ay kullandım sonrasında hiçbir şikayetim olmadı çok şükür bende şu an 5 aylık hamileyim
9 ay cinsel ilişki kurmadan duramıyormusunuz ? Cinsel birleşme olmazsa eşlerinin sizi aldatacağını düşünüyor çoğu kişi. Şaka gibi yorumlar okudum. Hayret edilesi insanlar var. Biz bu bebeğimizi 4 yıl özel tedaviler sonucu yaşadık inşallahda sorunsuz doğuma kadar gideriz. Kıymetli bebeğimizi kişisel zevklerimizle tehlike altına atamayız. Yukarıda kızdığım nokta sırf eşlerinin kendisini aldatmasın diye cinselliğe girmeye çalışanlardır. Ama sizlerden ricam yapmayın etmeyin bebek yapmak çok zor 9 ay sıkın dişinizi.
Canlarim benimde boyle bir sorunum var benimde esim cinsel iliski istiyo ama ben korkuyorum 9 haftalik bebegim sakincasi olur mu ki ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?