Hamilelikte cinsel ilişki

arkadaşlar sakıncalı bir durum belirtilmediyse eşinize yaklaşmaya çalışın sonuçta bunlar birer insanı ihtiyaç

iyide gerçektende zararı yok mu ?
afedersınız düşüğe sebep olmuyo mu
sonuçta sarsılıyo gibi ne biliyim

doktor tarafından yasaklanmıyorsa hiçbir şekilde sorun olmuyor kızlar rahat olun, son aya kadar ilişkinin olumsuz bir etkisi yok, sadece pozisyonlara dikkat edeceksiniz, eğer kendinizi ilişki sonrasında rahat hissetmiyorsanız bir danışın derim doktorunuza.

Banada yasak dedi doktor,her gittigimde tekrarliyor, bende idrar kulturumde 10.000 coloni uredi yaziyordu ondan olabilir. Birde ben ilk 3,4 haftalikken karnim agriyor dedim diye dusuk hapi werdi, ictim,bitirdim agrilari yok suan.. doktor yeni bise söyldmedi,bende soramiyorum zaten.. 8. Haftaya girecez bu pazar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar zaten doktor kendisi soyluyor her kontrolde sızın sormanıza gerek kalmadan. Ultrasonda bellı oluyor tehlike olup olmadığı. Bende cok sukur hicbir risk yoktu en bastan beri doktor kan aman olmadıkça cinsel hayatı kısıtlamıyoruz dıye konusma esnasında utandırmadan soyledi yanı hicbir sıkıntı yok hala devam

İlişkiye devam eden arkadaşlar Mide bulantılarınız bitti herhalde. Yoksa bulantılar varken düşüncesi bile kötü 10. Haftadayım ve bulantılarına tavan yaptı. Gebelik anlaşıldığından beri biz de eşinle kardeş kardeş uyuyoruz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allaha Şükür hic bulanti yasamadim :) o yuzden devam :-D

💑💓

İlişki tamam da göğüsler dokunulması ya da oynanması ya da emilmesi vb yasak diye okumuştum bi yerde duyan bilen var mı?

benim gögüslerim çok hassaslaştın eşimi sürekli uyarmak zorunda kalıyorum erkekn doğum olayını söyleyeyim bari. ben de yeni öğrendim. ben ilişkiye normal zamanda zor giriyordum şimdi tık yok. kötü birşey yahu.

İlişki tamam da göğüsler dokunulması ya da oynanması ya da emilmesi vb yasak diye okumuştum bi yerde duyan bilen var mı?

Evet canim okuduğum kitapta yaziyor erken doğuma neden okuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bana doktorum ilk randevumda kanamam olduğu ve karnım çok ağrıdığı için ilişki yasak dedi 6 haftalıktım.bidaha hiç bişey demedi.şu anda 13.haftamdayım tehlikeli zamanı atlattın dedi ama hala ilişkiyle ilgili bişey demiyo.bende soramıyorum.hiç tık yok ben artık istiyorum ama ilk gebeliğim bişey olur diye çok korkuyoruz özellikle eşim.sizce hala tehlikeli mi?kimseyle konuşamıyorum

Kanaman yoksa riskli bir durumun yoksa doğuma kadar tehlikeli değil. Tabi belli pozisyonlarda olmak kaydıyla. İlk hamileliğimde biz hiç hız kesmemiştik doğumdan iki-üç gün önce bile beraber olmuştuk. Bunda biraz zor hamile kaldım bebeğe zararı olacak diye sanırım sağ olsun eşim ısrarcı değil, yorgunluk, halsizlik ve ramazan da var karşılıklı anlayışla 10 günde bire ya da haftada bire düştü. Zaman zaman böyle olabilir bence sakıncası yok. Bebek iyi olsun biz de iyi oluruz.

anladım canım sağol.bende böyle düşünüyorum

Ben hamiledeilim ama hamile olsam eminim esim asla iliskiye girmwz cunku supe duydugumuz zaman bile asla iliskiye girmiyo ilk zmanlar benim icin sorun olmazda son aylar bebek hissediyomus ama ne oldugunu anlamiyomus oyuzden karnimida gorunce yapamam heralde he bide birsey sorcam hamile olunca kadinlik hormonu dahami cogaliyo yani iatek fazlami oluyo :?

" aşk-ı sehadet "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…