- 4 Nisan 2013
- 1.913
- 1.727
- 448
- Konu Sahibi perrmanganat
-
kızlar ilk aylar yasak değil mi
benim 7 hafta bitti
İlişkiye devam eden arkadaşlar Mide bulantılarınız bitti herhalde. Yoksa bulantılar varken düşüncesi bile kötü 10. Haftadayım ve bulantılarına tavan yaptı. Gebelik anlaşıldığından beri biz de eşinle kardeş kardeş uyuyoruz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlişki tamam da göğüsler dokunulması ya da oynanması ya da emilmesi vb yasak diye okumuştum bi yerde duyan bilen var mı?
İlişki tamam da göğüsler dokunulması ya da oynanması ya da emilmesi vb yasak diye okumuştum bi yerde duyan bilen var mı?
kızlar bana doktorum ilk randevumda kanamam olduğu ve karnım çok ağrıdığı için ilişki yasak dedi 6 haftalıktım.bidaha hiç bişey demedi.şu anda 13.haftamdayım tehlikeli zamanı atlattın dedi ama hala ilişkiyle ilgili bişey demiyo.bende soramıyorum.hiç tık yok ben artık istiyorum ama ilk gebeliğim bişey olur diye çok korkuyoruz özellikle eşim.sizce hala tehlikeli mi?kimseyle konuşamıyorum
Kanaman yoksa riskli bir durumun yoksa doğuma kadar tehlikeli değil. Tabi belli pozisyonlarda olmak kaydıyla. İlk hamileliğimde biz hiç hız kesmemiştik doğumdan iki-üç gün önce bile beraber olmuştuk. Bunda biraz zor hamile kaldım bebeğe zararı olacak diye sanırım sağ olsun eşim ısrarcı değil, yorgunluk, halsizlik ve ramazan da var karşılıklı anlayışla 10 günde bire ya da haftada bire düştü. Zaman zaman böyle olabilir bence sakıncası yok. Bebek iyi olsun biz de iyi oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?