Peki eşimin korunması gerekiyor mu yani o malum şeyden kullanması gerekşyor mu enfeksiyondan korunmakiçin
Canim ben 6 haftalikken dr a gittim ilk 3 ay onermiyorum dedi.Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
Hahaha. Utandım şimdi biraz ya.Anormal birşey demek ki. Herkes şaşırıyor ne zaman söylesem. 110kiloydum bir de. Tosun gibi olmuştum. Daha geçen esimle fotograflara bakıp güldük tosuncuk gibiymisim diye.
Ahahahbiz de son güne kadar oluyoduk ama doktora başta sordum ben bunu. hani nolur nolmaz sıkıntı doğmasın diye.
çünkü bazıları var 9 ay boyunca yasak ilişki o yüzden doktora sorarsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
ayy aklıma da bişey geldi buraya yazmazsam olmaz.
bi akraba var, bi yenge. ben hamileyken güya beni uyarıyo aklınca;
"bizim üst kat komşusu hamileyken kocasıyla birlikte oluyolarmış, çocuk bi doğ sen, bembeyaz kirle, meğer adam hiç korunmuyomuş bütün meni çocuğa yapışmış doktorlar bile ayıplamış kadını"
beni aldı bi gülmeverniks'i sperm zannediyo. ve açıklayamıyorum çünkü bi de bilmiş, kaç yaşına gelmişim ben mi biliyorum sen mi dicek bana
Ciddi bir hayalgucu var teyzenin. Degerlendirilmeli. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Doktorun ayıplama kısmı haric. Oldukça yalancı bir teyzeymisbiz de son güne kadar oluyoduk ama doktora başta sordum ben bunu. hani nolur nolmaz sıkıntı doğmasın diye.
çünkü bazıları var 9 ay boyunca yasak ilişki o yüzden doktora sorarsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
"bizim üst kat komşusu hamileyken kocasıyla birlikte oluyolarmış, çocuk bi doğ sen, bembeyaz kirle, meğer adam hiç korunmuyomuş bütün meni çocuğa yapışmış doktorlar bile ayıplamış kadını"
beni aldı bi gülmeverniks'i sperm zannediyo. ve açıklayamıyorum çünkü bi de bilmiş, kaç yaşına gelmişim ben mi biliyorum sen mi dicek bana
siz esinize iyy igrenc derseniz zamanla oda iğrenç olduğunuza inanır. kendinizi eziklemeyin. gobekle iğrenç olunmuyor.Aman göbekle isi ne :) Yoluna baksın. Biz kocalarımızın göbeği kocaman olursa onlara yanasmayacak miyiz? Kurban olsunlar göbişimize. :) Saka bir yana benim halen biraz göbeğim var. Esime takılıyorum ben olsam benle yatmam, her yerim yağlı, iğrenç diyorum. Sacmalama diyor.
Teyzenin adı nebiz de son güne kadar oluyoduk ama doktora başta sordum ben bunu. hani nolur nolmaz sıkıntı doğmasın diye.
Teyzenin adı nevallahi kaynanamda hep söyler hamile kişilere yoksa benim kaynanami bu kişi
biz de son güne kadar oluyoduk ama doktora başta sordum ben bunu. hani nolur nolmaz sıkıntı doğmasın diye.
Bi de erkekler genellikle cocuga zarar veririz diye korkuyorlar. Benim esim gecen "cocugun yaninda artik oyle seyler yapmayalim" dediAslında öyle olması gerekiyormuş , son dönemlerde ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş, ondan gebelikte libido artıyor ama erkekler işte yaklaşmak istemiyor koca göbek olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?