Hamilelikte cinsel ilişki

40 haftaya kadar canim istediginde oldu. Bi sorun teskil etmedi.
Ilk haftalar bulantidan cinsellik gormuyordu zaten gozum

Doktor yasaklamazsa problem yok.. ben o malum şeyden kullandım.. erken doğumu tetikliyormuş

Doktor yasaklamadıysa sorun yok.

Doğuma kadar sevişenleri görünce ne şanslı kadınlar var dedim, hele doğum öncesi sevişebilen arkadaş en çok da seni kıskandım.

9 ay yasaktı bize, üstüne bir de 40' çıkmasını bekledik.

Cinsel ilişki yasak olsa doktorunuz söylerdi, benim ilk hamileliğimde normal hayatına devam et dedi, ikincide ilk 3 ay cinsel ilişki yasak dedi.

Prezervatif de öneriliyor aslında, hatta bir ara haber vardı, kadın hamileyken yeniden hamile kalmış diye, o vakada da çok çok düşük ihtimalle böyle bir şey yaşanabileceği söyleniyordu hekim tarafından. Bir de ilerleyen aylarda spermin erken doğumu tetikleyebileceği söyleniyor. Hani şart değil ama mümkünse kullanmak gerekir diye düşünüyorum.

Doktor yasaklamazsa gebeliginde normal devam ederse problem olmaz hatta dogumu kolaylastirdigini okumustum bir yazida

benim her şey normal olmasına rağmen 3 ay hiç bir hamileye önermiyorum dedi sormamıştım ama saolsun araya sıkıştırdı zaten kese kalp atışı duyana kadar benimde içim elvermezdi herkes bir şey olmaz diyor ama mecbur doktorumun dediğine uyacağız Allahtan eşimde vardı yanımda ama Allah razı olsun eşimden dünyalık zevkler bebeğimin sağlığından önemli değil dedi içimi rahatlattı

Ç
Hahaha. Utandım şimdi biraz ya. Anormal birşey demek ki. Herkes şaşırıyor ne zaman söylesem. 110kiloydum bir de. Tosun gibi olmuştum. Daha geçen esimle fotograflara bakıp güldük tosuncuk gibiymisim diye.

Ahaha, +1 diyeyim de için rahatlasın :)

Ben de sezeryan olacaktı bebek iri diye, belki doğum başlar diye düşünüp sıklaştırmıştım son dönem.

biz de son güne kadar oluyoduk ama doktora başta sordum ben bunu. hani nolur nolmaz sıkıntı doğmasın diye.
çünkü bazıları var 9 ay boyunca yasak ilişki o yüzden doktora sorarsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

ayy aklıma da bişey geldi buraya yazmazsam olmaz.
bi akraba var, bi yenge. ben hamileyken güya beni uyarıyo aklınca;
"bizim üst kat komşusu hamileyken kocasıyla birlikte oluyolarmış, çocuk bi doğ sen, bembeyaz kirle, meğer adam hiç korunmuyomuş bütün meni çocuğa yapışmış doktorlar bile ayıplamış kadını"

beni aldı bi gülme verniks'i sperm zannediyo. ve açıklayamıyorum çünkü bi de bilmiş, kaç yaşına gelmişim ben mi biliyorum sen mi dicek bana

Benim kahverengi akıntım vardı o yüzden doktorum ilk üç ay yasakladı bizde doğuma kadar hiç yapmadık. Doktorun en iyisini bilir ona sor bence.

Ahahah cok guldumya

Ciddi bir hayalgucu var teyzenin. Degerlendirilmeli. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Doktorun ayıplama kısmı haric. Oldukça yalancı bir teyzeymis
Ben olsam "hangi cahil doktor onu dedi" diye yüzüne vururdum.

siz esinize iyy igrenc derseniz zamanla oda iğrenç olduğunuza inanır. kendinizi eziklemeyin. gobekle iğrenç olunmuyor.

Teyzenin adı ne vallahi kaynanamda hep söyler hamile kişilere yoksa benim kaynanami bu kişi

Sağlıklı gebeliklerde sorun olmaz. Yalnız kondom kullanılması gerekiyor sanırım çünkü meninin içerisinde doğumu tetikleyen bir hormon vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Aslında öyle olması gerekiyormuş , son dönemlerde ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş, ondan gebelikte libido artıyor ama erkekler işte yaklaşmak istemiyor koca göbek olunca :)
Bi de erkekler genellikle cocuga zarar veririz diye korkuyorlar. Benim esim gecen "cocugun yaninda artik oyle seyler yapmayalim" dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…