Gebeliginiz normalse bir sıkıntı olmaz. Ben doğuma gittigim gun bile esimle birlikte oldum. Bir sıkınti yasamadık cok şükür.Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
Gebeliginiz normalse bir sıkıntı olmaz. Ben doğuma gittigim gun bile esimle birlikte oldum. Bir sıkınti yasamadık cok şükür.
Dün eltim 7 haftalık hamileydi
Dooktor herşey yolunda 14.hafta cinsel ilişki yasak demiş
Tabiki kişiye göre değişirmi bilemem
Sağlıkla gelsin yavrunuz
Hahaha :) Bilmiyorum sormustum doktora birşey olmaz demişti. Biz de ayni duzende devam ettik.Şaşırdım rabbim korumuş
Niye ''malum şey''? Prezevatif mi diyorsunuz?Peki eşimin korunması gerekiyor mu yani o malum şeyden kullanması gerekşyor mu enfeksiyondan korunmakiçin
EvetNiye ''malum şey''? Prezevatif mi diyorsunuz?
Bebek zaten kesenin icinde olmuyor mu? Neden enfeksiyon kapsın ki? Esim de korunmamisti.Peki eşimin korunması gerekiyor mu yani o malum şeyden kullanması gerekşyor mu enfeksiyondan korunmakiçin
Aslında öyle olması gerekiyormuş , son dönemlerde ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş, ondan gebelikte libido artıyor ama erkekler işte yaklaşmak istemiyor koca göbek olunca :)Hahaha :) Bilmiyorum sormustum doktora birşey olmaz demişti. Biz de ayni duzende devam ettik.
Hadi ya google a yazinca cok farkli seyler cikiyor. Insan sasiriyor ne yapacaginiAslında öyle olması gerekiyormuş , son dönemlerde ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş, ondan gebelikte libido artıyor ama erkekler işte yaklaşmak istemiyor koca göbek olunca :)
Aman göbekle isi ne :) Yoluna baksın. Biz kocalarımızın göbeği kocaman olursa onlara yanasmayacak miyiz? Kurban olsunlar göbişimize. :) Saka bir yana benim halen biraz göbeğim var. Esime takılıyorum ben olsam benle yatmam, her yerim yağlı, iğrenç diyorum. Sacmalama diyor.Aslında öyle olması gerekiyormuş , son dönemlerde ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş, ondan gebelikte libido artıyor ama erkekler işte yaklaşmak istemiyor koca göbek olunca :)
nazik bir sekilde yapıldıgı takdirde sorun yokArkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
hayır kondom kullanması gerekmior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?