Hamilelikte cinsel ilişki

Bir tanıdığım doğuma 15 gün kala ,ilişki sırasında kese bozulup doğum başlamıştı...

Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
Doktorum girebileceğimi söylemişti. 40'ım çıktıktan sonra girmiştim. Senin de iki ay olmuş sanırım bir sorun olacağını sanmam. Son 2 ay kala ilişkiye girmedim.

bnm doktorum serbest dedi ama benim pinpirikli kocacım 4. aydan sonra aman bişi olmasın diye icraati durdurdu. risk yoksa doğuma bir gün kala yapanlar var

Bilimsel bilgi istiyosan hamilelik riskli değilse cinselliğe ara vermeye gerek yok ama benim libidom düştü ben hiç ilişki yaşamadım sen bilirsin yani

Bir yerde okumustum hatirlamiyorum su an ama ilk 3 spermlerin keseyi inceltebilicegini son 3 ayda erken dogum riskini arttirabilecegini duydum doktoruma da sormayi unuttum kararsizim bu konuda

O efsane hala var maalesef konu sahibi ama siz gene de korunun bence öyle daha iyi spermle uğraşmak zor gelmiyor mu sonra

Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr

Kesinlikle yok aksine annenin mutluluğu için faydalı. Özellikle son haftalarda doğumu kolaylaştırıcı etkisi var benim Doktorum önermişti. Tabi sizin doktorunuz yasaklarsa o ayrı

Hatta korunmasız ilişki daha makbul son haftalarda spermler Doğum için etkili oluyormuş. Ama ilk aylarda kesinlikle prezervatif olmalı

Bir tanıdığım doğuma 15 gün kala ,ilişki sırasında kese bozulup doğum başlamıştı...

bebeğin durduğu yer ile ilişkinin olduğu yer uzak yalnız birbirine. yani ben de yanlış biliyo olabilirim ama ikisinin arası baya uzak diye biliyorum ben
başka bi sebebi olmasın doğumun erken başlamasının?

bebeğin durduğu yer ile ilişkinin olduğu yer uzak yalnız birbirine. yani ben de yanlış biliyo olabilirim ama ikisinin arası baya uzak diye biliyorum ben
başka bi sebebi olmasın doğumun erken başlamasının?
Yok bebek aşagı inmiş demekki, doğum yaklaşmıştı..
Bunun olabileceğini int.tende okumuştum ben..
Bu arada ayağa kalkınca suyu gelmiş

Ciddi bir hayalgucu var teyzenin. Degerlendirilmeli. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Doktorun ayıplama kısmı haric. Oldukça yalancı bir teyzeymis
Ben olsam "hangi cahil doktor onu dedi" diye yüzüne vururdum.

diyemedim ki önce bi gülme aldı beni sonra baya ciddiye almış kendini anlatıyo da anlatıyo benim karşısında şahsen nutkum tutuldu.

Yok bebek aşagı inmiş demekki doğum yaklaşmıştı..
Bunun olabileceğini int.tende okumuştum ben..
Bu arada ayağa kalkınca suyu gelmiş
Allah Allah

bebek iyi mi şuan?

muhafazakar olup da cinsel problemleri danışmak da zor olsa gerek.

Çok iyi 5 yaşını bitirdi Ama o dönem annesi baya vicdan yapmıştı,biz sebep olduk duracaktı daha diye..

olsun be canım ya olacağı buymuş. çok şükür sağlıklı ya düşünmesin annesi de çok fazla, demek erken gelmiş annesiyle babasını rahat bırakmamak için küçük dana

Çok iyi 5 yaşını bitirdi Ama o dönem annesi baya vicdan yapmıştı,biz sebep olduk duracaktı daha diye..

Benim kızın doğmaya niyeti yoktu günü geçecekti artık doktor özellikle önerdi ilişki diye. Doğumu hızlandırıyormuş ama tek başına etken değil bence onun geleceği varmış

Koca karnımla şekilden şekle girdik biz yine doğmak bilmemişti benim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…