bosver sagı solu dunyaya gozumu actıgımda bızımde kopegımız varmıs ve benı herkesten koruyomus bı annemle babamı yanıma yaklastırıyomus butun gun yatagımın basında nobet tutuyomus :asigim: sımdı öldü tabi... eger kopegıne ıyı bı terbıye ve egıtım verılmısse bıseycık olmaz... hem cocugun hayvan sevgısıyle buyur kı bence cok onemlı. sagda solda elınde sopa kedı kopek kovalayan cocuklar gıbı olmazklava:
hamileligim devam etmedi ama hamileligimde bebegim ve kopeklerim cunku iki tane var bende hayal ederdim ve bebegimin kopeklere atacagi kahkahayi hayal ederdim. arkadaslarimin bebekleri kopekleri gorunce cok kahkaha atiyorlar da:))
ayrica yegenimiz bizdeyken kopegim ozellikle biri o agladiginda cok uzuluyordu. kopekleri iyi taniyan biri olarak kopeklerin disardan gelen cocuklari zaman zaman kiskanabilcegini biliyorum ama eger o bebek sizle yasarsa sadece korur. bebeginiz kopeginiz icin siz ve esiniz gb olacaktir yani ailenin bir parcasi. ayrica kiskanan kopeginde isircagini dusunenler sadece hayvanlari tanimayan bos konusan insanlardir.
ben eminim zaten siz yazdiklarimi biliyorsunuz cunku kopekleri taniyorsunuz hic ama hic takmayin insanlarin dedigini tek sorununuz ilk gunlerde kopeginizin sizden ozel ilgi beklemesi olacaktir cunku evde ona edilen guzel sozler birden bir baska tanimadigi varliga edilecek kisa surede asilacak cok cok basit bir sorun bu durum.
bebeginiz Masallah cok sansli olucak, boyle bir anne baba ve yaninda dunya tatlisi bir kopekcik
cok saglikli bir hamilelik ve kolay bir dogumla cok mutlu olursunuz Insallah.
Benim de üç kedim var. Etrafın ne söylediği umrumda bile değil. Eskiden sinirleniyordum şimdi gülüp geçiyorum sadece cevap bile vermiyorum.
Bir de 17 yaşında köpeğim var annemlerde kalıyor o. Daha öğrenciyken kimselere sormadan alıp getirmiştim. 37 günlüktü dişleri bile yoktu avucumdan bile küçüktü minişim.
Çoook zor bir köpek oldu. Son derece agresifti. Maalesef eğitmeyi beceremedik. O zamanlar böyle internet falan da yaygın değildi bilemedik sosyalleştiremedik. Cİnsi de terrier olduğu için zaten agresifliğe meyilliydi. Neyse eve tanımadığı kimseyi sokmazdı bir sürü insanı ısırdı. Şimdi yaşlılıktan dolayı kuzu gibi oldu o ayrı. :)
Böyle olmasına rağmen yiğenime olsun kuzenimin çocuğuna olsun hiçbir şey yapmadı. Havlamadı bile. Sadece onları severken gelip kendini sevdirmek isterdi. Biz de asla birini severken iteklemedik onu daha çok sevdik. Böylece alıştı. Hiçbir zararı olmadı.
Diyeceğim o ki benimki gibi son derece agresif bir köpek bile çocuklara, bebeklere karşı toleranslı olabiliyor. Yalnız başlarda birazcık kıskanıyorlar sadece.
Kaldı ki; bekardım, köpeğimi 3 aylıkken aldım, evlendim yanımda getirdim, Allah ona da uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?