Hamilelikte hormonlar değiştiği için

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Kızlar 18 haftalık hamileyim ve bir salaklık yaptım kaşlarımı jilete vurdum tamamen daha güzel çıksınlar diye ama korkuyorum hamilelikte hormonlar değiştiği için kaşlarım ya tekrar çıkmazsa diye lütfen bilgisi olan yardım etsin ????

ay allah korusun inşallah bişi olmaz çıkarlar geri neden çıkmasın :) biraz geç çıkar belki bende geç çıkıyır ama çıkıyor :)

ay allah korusun inşallah bişi olmaz çıkarlar geri neden çıkmasın :) biraz geç çıkar belki bende geç çıkıyır ama çıkıyor :)
Ya çok utanıyorum dışarı çıkmaya doktor randevum var 1 hafta sonra napıcam bilmiyorum kaş kalemiylede boyadım ama çok belli oluyor çok pişmanım inşallah bir an önce uzarlar yaa

Reactions: mnt
Ya çok utanıyorum dışarı çıkmaya doktor randevum var 1 hafta sonra napıcam bilmiyorum kaş kalemiylede boyadım ama çok belli oluyor çok pişmanım inşallah bir an önce uzarlar yaa
kakkül kes istersen sorun olmazsa sana çılgınca bir durum :) ama üzülme düzelmeyecek bir durum değil sarımsak önerirdim ama hamilelikte zararlı mı yararlı mı olur bilinmez doğal akışına bırak :) gülerek hatırlarsın bir gün bunu hamileliğimin unutulmaz anısı :)

Kesinlikle unutmayacağım bir durum . eşim bile çok dalga geçti birdaha asla yapmam nöyle birşeyi .

Reactions: mnt
hamileyken tuyler daha çabuk uzarmis.hatta bunu belirti bile sayiyolarmiz.ama kaşlarda dahil mi bilemem.sarimsagi ikiye bol sur daha cabuk cikar canim :)

neden jiletledin onu anlamadm ben
benim kaslarim ve saclarim hamilelikte dokuluo dogumdann sona duzene girio ins seninkilerde bian once cikar

neden jiletledin onu anlamadm ben
benim kaslarim ve saclarim hamilelikte dokuluo dogumdann sona duzene girio ins seninkilerde bian once cikar
Ya kaşlarım sarı ve şeftali tüyü gibi kıl değil yani hep boyamak zorunda kalıyordum seyrek çünkü o yüzden belki dahada gürleşir diye düşünmüştüm o yüzden canım ya

Canm okuyunca hayret ettim dogrusu hormonlar neler yaptryor canm benim bildgm jilet hemen çıkartıyor üzülme ckar hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…