Hamilelikte hormonlar değiştiği için

valla canım hiç inanma öyle bşey yok ben Allah nasip ederse erkek annesi olacam ve baya mide bulantısı çektim hala daha da tam olarak bitmiş değil
Hadi ya cnm kız diye biliydm erkklerde daha rahat gecyms dyorlardı smdi duydm senden kaçıs yok mide bulantsndan anldm cnku ole gordum ki kiz konsmyrdu ya mide bulntsi yasyrdu cokk zorr

aynen öyle cinsiyetle alakalı çok teori atılıyor ortaya ama kişiden kişiye değişiyor :) teorilerin hemen hemen hepsi de ben ve bi kaç hamile arkadaşta çürümüştü :)
:) inşallah sağlıcakla alalım hepimiz bebişlerimizide rahatlayalım valla yaw :)

Hadi ya cnm kız diye biliydm erkklerde daha rahat gecyms dyorlardı smdi duydm senden kaçıs yok mide bulantsndan anldm cnku ole gordum ki kiz konsmyrdu ya mide bulntsi yasyrdu cokk zorr
çoğu insan öyle der canım ama bünyeyle alakalı kız bebek sahibi olacak ve hiç mide bulantısı yaşamamış arkadaşlarımda var. ben ve bi kaç arkadaşım da erkek annesi olmamıza rağmen sürekli kusuntularla uğraştık. Biraz şans meselesi anlayacağın her hamilelik bir olmuyo

Kızlar bnde bu sanszlık olduktan sonra ben hep yasarm mide bulantsnı

Ben o kadar kötü düşünmüyorum bulantı konusında alıştım artık bide kilo verdim buşantılar sayesinde o yüzden hoşumada gitti diyebilirim :)
Kilo vermek olunca sonu herseye katlanıyor demekki insan kızlar saka bir yanada olsunda herseye katlanrm sagl cnm sende cvpldgn icn :)

hiç öyle düşünüp de kendini şartlandırma belli olmaz inş çok rahat bir gebelik geçirirsin
Olursa ins geciririm cnm sanada tesekkur ederim merk ediyordum cevapldgn icn tesekkurler :) ins saglkli uzun ömrü olsun bebislerinizin :)

O kadar
ben biraz kilolu hamile kalanlardanım canım ne yazık ki 72 ile kaldım şuan 77 deyim korkarım doğuma kadar 100 olacam
O kadarda çok değilsin canım kendini karamsarlığa bağlama hem doğumdan sonra kilolar gidiyo diyorlar vücutta ödem olusuyormus ya

ben biraz kilolu hamile kalanlardanım canım ne yazık ki 72 ile kaldım şuan 77 deyim korkarım doğuma kadar 100 olacam
Sanmm cnm o kadarda almazsn ya günluk yuruyus yapyrmsn cnm o da düsurur kilonu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…