Hadi ya cnm kız diye biliydm erkklerde daha rahat gecyms dyorlardı smdi duydm senden kaçıs yok mide bulantsndan anldm cnku ole gordum ki kiz konsmyrdu ya mide bulntsi yasyrdu cokk zorrvalla canım hiç inanma öyle bşey yok ben Allah nasip ederse erkek annesi olacam ve baya mide bulantısı çektim hala daha da tam olarak bitmiş değil
:) inşallah sağlıcakla alalım hepimiz bebişlerimizide rahatlayalım valla yaw :)aynen öyle cinsiyetle alakalı çok teori atılıyor ortaya ama kişiden kişiye değişiyor :) teorilerin hemen hemen hepsi de ben ve bi kaç hamile arkadaşta çürümüştü :)
Aynn cnm her turlu mide bulantsndan kurtulamysn anladm :)Demekki herşeye inanmamak lazımmış :)
çoğu insan öyle der canım ama bünyeyle alakalı kız bebek sahibi olacak ve hiç mide bulantısı yaşamamış arkadaşlarımda var. ben ve bi kaç arkadaşım da erkek annesi olmamıza rağmen sürekli kusuntularla uğraştık. Biraz şans meselesi anlayacağın her hamilelik bir olmuyoHadi ya cnm kız diye biliydm erkklerde daha rahat gecyms dyorlardı smdi duydm senden kaçıs yok mide bulantsndan anldm cnku ole gordum ki kiz konsmyrdu ya mide bulntsi yasyrdu cokk zorr
Ben o kadar kötü düşünmüyorum bulantı konusında alıştım artık bide kilo verdim buşantılar sayesinde o yüzden hoşumada gitti diyebilirim :)Aynn cnm her turlu mide bulantsndan kurtulamysn anladm :)
amin inş :) seninle aramızda 10 gün var:) inşallah sağlıcakla alalım hepimiz bebişlerimizide rahatlayalım valla yaw :)
çoğu insan öyle der canım ama bünyeyle alakalı kız bebek sahibi olacak ve hiç mide bulantısı yaşamamış arkadaşlarımda var. ben ve bi kaç arkadaşım da erkek annesi olmamıza rağmen sürekli kusuntularla uğraştık. Biraz şans meselesi anlayacağın her hamilelik bir olmuyo
Evet canım 10 gün arayla alıcaz kucağımıza inşallah o zaman fırsat olursa yazarız artık :)amin inş :) seninle aramızda 10 gün var
bende mide bulantılarına rağmen 5 kilo aldımBen o kadar kötü düşünmüyorum bulantı konusında alıştım artık bide kilo verdim buşantılar sayesinde o yüzden hoşumada gitti diyebilirim :)
O kadar kötü düşünme canımKızlar bnde bu sanszlık olduktan sonra ben hep yasarm mide bulantsnı
inşallah canımEvet canım 10 gün arayla alıcaz kucağımıza inşallah o zaman fırsat olursa yazarız artık :)
Hmm kaç kiloyla hamile kaldın ki canım ?bende mide bulantılarına rağmen 5 kilo aldım
hiç öyle düşünüp de kendini şartlandırma belli olmaz inş çok rahat bir gebelik geçirirsinKızlar bnde bu sanszlık olduktan sonra ben hep yasarm mide bulantsnı
Kilo vermek olunca sonu herseye katlanıyor demekki insanBen o kadar kötü düşünmüyorum bulantı konusında alıştım artık bide kilo verdim buşantılar sayesinde o yüzden hoşumada gitti diyebilirim :)
ben biraz kilolu hamile kalanlardanım canım ne yazık kiHmm kaç kiloyla hamile kaldın ki canım ?
Aynen öyle canımKilo vermek olunca sonu herseye katlanıyor demekki insankızlar saka bir yanada olsunda herseye katlanrm sagl cnm sende cvpldgn icn :)
Olursa ins geciririm cnm sanada tesekkur ederim merk ediyordum cevapldgn icn tesekkurler :) ins saglkli uzun ömrü olsun bebislerinizin :)hiç öyle düşünüp de kendini şartlandırma belli olmaz inş çok rahat bir gebelik geçirirsin
O kadarda çok değilsin canım kendini karamsarlığa bağlama hem doğumdan sonra kilolar gidiyo diyorlar vücutta ödem olusuyormus yaben biraz kilolu hamile kalanlardanım canım ne yazık ki72 ile kaldım şuan 77 deyim korkarım doğuma kadar 100 olacam
Sanmm cnm o kadarda almazsn ya günluk yuruyus yapyrmsn cnm o da düsurur kilonu :)ben biraz kilolu hamile kalanlardanım canım ne yazık ki72 ile kaldım şuan 77 deyim korkarım doğuma kadar 100 olacam
rica ederim canım :) amin inşOlursa ins geciririm cnm sanada tesekkur ederim merk ediyordum cevapldgn icn tesekkurler :) ins saglkli uzun ömrü olsun bebislerinizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?