Hamilelikte hormonlar değiştiği için

gül gül Rabbim hastalık vermesin :) bebişini de sağsalim al kucağına inş hamilelik hatırası diye doğunca anlatırsın onada
Ay bu yorumuna güldüm gerçekten öyle olacak sanırım bir tane resim saklıycam böle bebek doğum hatıra defterine onuda yapıştırıcam :)

Canın mı sıkıldı arkadasım :) kahkül mantıklı bencede.

Ay inşallah çıkar yoksa böyle dayanamam kaş ektiririm heralde
Kız bilmiyomusin bacaga jilet vursan üç günde ckıyor hemen kökten kesilmedigi icin ckartyr hemde fazla cnm snra fazla dye rahatsiz olma he

Canın mı sıkıldı arkadasım :) kahkül mantıklı bencede.
Kaşlarımdan hep rahatsızdım cesaret edemiyodum ama niyeyse bir anda cesaret geldi daha gür olacak hevesiyle giriştim işte sonuç bu oldu :)

Kız bilmiyomusin bacaga jilet vursan üç günde ckıyor hemen kökten kesilmedigi icin ckartyr hemde fazla cnm snra fazla dye rahatsiz olma he
Jilet kullanmadığım için ilk kez kullandım hep epilasyon kullanırım ben genel olarak vücuduma buda ilk ve son tecrübem oldu çıksında valla bişe istemiyom :)

Kaşlarımdan hep rahatsızdım cesaret edemiyodum ama niyeyse bir anda cesaret geldi daha gür olacak hevesiyle giriştim işte sonuç bu oldu :)
O zaman kuafore gıt kas cızsınler boyasınlar sende ona gore yaparsın o sekılde.

Ay bu yorumuna güldüm gerçekten öyle olacak sanırım bir tane resim saklıycam böle bebek doğum hatıra defterine onuda yapıştırıcam :)
aynen benim hamilelik hormonlarım da hep uyku ve huysuzluk getiriyo bak bebek doğunca anlatacak hikayem yok buda iyi tarafından bakmak olsun sana

Jilet kullanmadığım için ilk kez kullandım hep epilasyon kullanırım ben genel olarak vücuduma buda ilk ve son tecrübem oldu çıksında valla bişe istemiyom :)
Çıkar cnm ckar merk etme jilet en kotusu ya hemen ckartyr hata ettim bacaklrma brdahada yapmam agda en iyisi jilet 3 günde ckartti vayy arkadas :)

aynen benim hamilelik hormonlarım da hep uyku ve huysuzluk getiriyo bak bebek doğunca anlatacak hikayem yok buda iyi tarafından bakmak olsun sana
Valla iyi mi kötü mü bilemicem ama hiiiçççç unutamayacağım anılarımdan biri olucak sanırım :)

İns ckar cnm birsy sorcm cnm hamilesin kız annelerinde daha cok bulanti oluyor deme erkklrde olmyms glba? :)
Canım bende bi kız annesi olucam şöyle söyliyim benim aman aman kusmalar bulantılar olmadı ama 3 aydan sonra başladı benim bulantılarım 1 ay bile sürmedi 3 hafta kadar falan o da yavas yavas hafifledi yerini öğürmeler aldı oda sadece sabahları 1 kez .

Erkeklrde cok olmuyoms diye duydm bnm arkdsmda kiz annesydi kizn bulntlri vardi hep hamis oldgn icin merk ettm cnm tesekkr ederim cevabn icin :)

İns ckar cnm birsy sorcm cnm hamilesin kız annelerinde daha cok bulanti oluyor deme erkklrde olmyms glba? :)
valla canım hiç inanma öyle bşey yok ben Allah nasip ederse erkek annesi olacam ve baya mide bulantısı çektim hala daha da tam olarak bitmiş değil

Erkeklrde cok olmuyoms diye duydm bnm arkdsmda kiz annesydi kizn bulntlri vardi hep hamis oldgn icin merk ettm cnm tesekkr ederim cevabn icin :)
Rica ederim canım . evet bende öyle duydum erkek annelerinde olmuyormuş .

Demekki herşeye inanmamak lazımmış :)
aynen öyle cinsiyetle alakalı çok teori atılıyor ortaya ama kişiden kişiye değişiyor :) teorilerin hemen hemen hepsi de ben ve bi kaç hamile arkadaşta çürümüştü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…