hhmasal Minik mucizem <3 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ekim 2016 893 844 18 3 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #61 Nonipo .!.: O kadar O kadarda çok değilsin canım kendini karamsarlığa bağlama hem doğumdan sonra kilolar gidiyo diyorlar vücutta ödem olusuyormus ya Genişletmek için tıkla... napalım bebişler sağlıklı olsun da doğumdan sonra spor falan hallederiz artık
Nonipo .!.: O kadar O kadarda çok değilsin canım kendini karamsarlığa bağlama hem doğumdan sonra kilolar gidiyo diyorlar vücutta ödem olusuyormus ya Genişletmek için tıkla... napalım bebişler sağlıklı olsun da doğumdan sonra spor falan hallederiz artık
hhmasal Minik mucizem <3 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ekim 2016 893 844 18 3 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #62 busraangell .!.: Sanmm cnm o kadarda almazsn ya günluk yuruyus yapyrmsn cnm o da düsurur kilonu :) Genişletmek için tıkla... yürüyüş için havaların biraz ısınmasını bekliyorum canım malum bu soğuklarda hasta olmak da var inşallah doğuma kadar dengeleyecez kiloları
busraangell .!.: Sanmm cnm o kadarda almazsn ya günluk yuruyus yapyrmsn cnm o da düsurur kilonu :) Genişletmek için tıkla... yürüyüş için havaların biraz ısınmasını bekliyorum canım malum bu soğuklarda hasta olmak da var inşallah doğuma kadar dengeleyecez kiloları
Busrasez Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2016 3.534 2.101 133 29 3 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #63 hhmasal .!.: yürüyüş için havaların biraz ısınmasını bekliyorum canım malum bu soğuklarda hasta olmak da var inşallah doğuma kadar dengeleyecez kiloları Genişletmek için tıkla... O zaman kzlar havalar ısnsn baslayn spora :)
hhmasal .!.: yürüyüş için havaların biraz ısınmasını bekliyorum canım malum bu soğuklarda hasta olmak da var inşallah doğuma kadar dengeleyecez kiloları Genişletmek için tıkla... O zaman kzlar havalar ısnsn baslayn spora :)
Nonipo sonunda kavuştuk biz kızımla❤ Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 1.549 1.235 63 3 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nonipo #64 hhmasal .!.: napalım bebişler sağlıklı olsun da doğumdan sonra spor falan hallederiz artık Genişletmek için tıkla... Aynen canım kesinlikle :)
hhmasal .!.: napalım bebişler sağlıklı olsun da doğumdan sonra spor falan hallederiz artık Genişletmek için tıkla... Aynen canım kesinlikle :)