Hamilelikte ilişki

Bogurtlenliturtaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
132
Puanlar
103
Merhaba kızlarr 12+4 haftalık hamileyim. Doktora en son gittiğimizde her şeyin yolunda olduğunu ilişki içinde herhangi bir sorun olmadığını rahat olabileceğimizi söyledi. Gelin görün ki ben buna ikna olamıyorum. Bu ara hormonlarım da tavan yapıyor eşimde çok istiyor ama ben hep resmen kaçıyorum 🥲 Hamileliğimin en başından beri hep bir kaşık ağrım var bu aralar bir tık azaldı artık şükürler olsun doktoruma bunu da sormuştum gayet normal bağlar geriliyor genişliyor demişti ki bunu normal olarak kabul etmem bile uzun zamanımı aldı.
Şimdi de ilişkide ya bebeğe bir şey olursa, bir şeyler ters giderse korkusu daha ağır basıyor bir türlü psikolojik olarak rahatlayamıyorum. Nasıl kendimi rahatlatabilirim bebeğime bir şey olur korkusu çok ağır basıyor 😞

Doktorunuz sakınca görmediyse sorun yoktur, hem size de bu yakınlık iyi gelecektir. Eğer bir önlem almak istiyorsanız dışarı boşalmasını isteyebilirsiniz, yapılacak başka da bir şey yok açıkçası.

Iliski sizi vajinal dogumada cok guzel hazirlar. Kaslariniz duzenli araliklarla salgi uretmeue devam eder ve esner.

Ayrica bunun lohusaligi, emzirmesi fln derken adami kendinden ortalama 2-3 sene uzak tutarim diye dusunuyorsan, inan ki evliligin catir cutur catlar.

Merhaba kızlarr 12+4 haftalık hamileyim. Doktora en son gittiğimizde her şeyin yolunda olduğunu ilişki içinde herhangi bir sorun olmadığını rahat olabileceğimizi söyledi. Gelin görün ki ben buna ikna olamıyorum. Bu ara hormonlarım da tavan yapıyor eşimde çok istiyor ama ben hep resmen kaçıyorum 🥲 Hamileliğimin en başından beri hep bir kaşık ağrım var bu aralar bir tık azaldı artık şükürler olsun doktoruma bunu da sormuştum gayet normal bağlar geriliyor genişliyor demişti ki bunu normal olarak kabul etmem bile uzun zamanımı aldı.
Şimdi de ilişkide ya bebeğe bir şey olursa, bir şeyler ters giderse korkusu daha ağır basıyor bir türlü psikolojik olarak rahatlayamıyorum. Nasıl kendimi rahatlatabilirim bebeğime bir şey olur korkusu çok ağır basıyor 😞
Saçmalama doktor izin verdiyse niye korkuyorsun dikkatli davranın ilk aylarda yeterli

Doktor sorun yok dediyse sorun olmaz sonuçta bunu çevreden biri değil alanında uzman biri söylemiş bence rahat olun eşinizden doğuma kadar uzak durcak değilsiniz bu sizi birbirinizden uzaklaştırır diye düşünüyorum

sorun olmaz merak etme.hazir karnin buyumemisken tadini cikar
kocaya da yazik, 9 ay gebelik, 2 ay lohusalik, sonra da dogumdan hemen sonra vucudu deforme olmus, emzirmekten , uykusuzluktan ve 7/24 bebekle ugrasmaktan yorgun bir eş, ayni odada yatan bebe...
simdi sevismeyeceksiniz de ne zaman seviseceksiniz rahat rahat:)

Back
X