Hamilelikte kaç kilo aldınız

bende ilk doktoruma sormuştum. pekmez gibi şeyler yiyerek kan alabilir miyim diye
bana tüpün içindeki aldığın kandan pekmezden bir konserve yesen anca alırsın diye.
düzenli olarak kullanıyorum aksatmadım. kansızlık çok var bende.
her şey bebiş için. yoksa içilecek şey değil o kan ilaçları

Canim bende gebelikte 20 li haftalarda cok kilo aliyorum. Son haftalarda kilo alamiyorum. Son haftalarda reflu sikayeti cok aldigindan ve bebek mideye baski yaptigi icin cok yiyemiyorsun. Tabi bu kisiden kisiye degisir.

Merhabalar 31. haftam yarın doluyor toplamda 10 kilo aldım. 4 kiloyu ilk 4 ayda, 6 kiloyu da 5. ve 6. ayda hızlı bir şekilde aldım. 7. ayımda hiç kilo almadım ama bebişimin kilosu maşallah son kontrolde 1 hafta öne geçti. Yani son 3 ayda çok aşırı kilo alınıyor durumu bende şimdilik yok. Doğuma 2 ayım kaldı gayet iyi gidiyoruz:) Hedefim maksimum 15 kiloyla bitirmekti bakalım 2 ayda neler olacak..

Canim bu teori bende de hic tutmadi. 3. Hamileligim ve en cok 5 , 6 ve 7. Ayda kilo aldim son aylarda aksine almadim nerdeyse. Son aylarda bebek mideye cok baski yaptigindan fazla yiyemedim.

Canim bu teori bende de hic tutmadi. 3. Hamileligim ve en cok 5 , 6 ve 7. Ayda kilo aldim son aylarda aksine almadim nerdeyse. Son aylarda bebek mideye cok baski yaptigindan fazla yiyemedim.
Sorma canım 5. ve 6. ayda iştahım deli gibiydi bi anda 6 kilo aldım ödüm kopmuştu önüne geçemicem diye:) ama dediğin gibi şu aralar hem o iştahım kalmadı hem de sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum mide yanmalarım başladı benim de çünkü. Bir de elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum artık havalar da güzelleşti iyi geliyo. Bu son 2 ayda 5 kilo bile alsam hedefimi aşmamış olurum:)

Dikkat edersen o kadarda almazsin canim ve aldiklarinin ya bebege gider yada bebegin eşine vs :)
Iki hamileligimide 8-9 kilo ile bitirdim. Insallah buda oyle olur. Bende bir haftadir yuruyuse başladim ve yediklerime de dikkat ediyorum.

Dikkat edersen o kadarda almazsin canim ve aldiklarinin ya bebege gider yada bebegin eşine vs :)
Iki hamileligimide 8-9 kilo ile bitirdim. Insallah buda oyle olur. Bende bir haftadir yuruyuse başladim ve yediklerime de dikkat ediyorum.
Aynen canım belki daha az kiloyla kapatırım böyle giderse. son 1 ayda ben kilo almadım ama bebişim almış bol bol dediğin doğru. Bence bu sefer de böyle olur senin, ne güzel. Maşallah diyelim

14 kilo aldım. İlk 6 ay 7kilo almıştım güzel gidiyordu ama son 1 hafta 4 kilo arada da 3 kilo daha alabilmişim

Ben kızımın gebeliğinde 16 kilo aldım 6 ayda verdim. Şimdi 1 kilo aldım ama bu hamileliğimde kızımla ilgilenmekten o kadar kilo almayacağımı düşünüyorum. Ne kadar az kilo o kadar iyi. (Azdan kastım 10-12 kilo)

Doğumdan çıkınca kaçı gitmişti canım 16 kilonun ?

Sanmam ya :) gebelik kilo alım çizelgesinde de olması gereken değerler arasında zaten. Hatta genel olarak düşük değerlerde gidiyor. Ki kilo çok olsaydı da söylerdi diye söylüyorum, kalıtsal şeker hastalığı var çünkü ailemde. Ben de risk altındayım ne yazık ki. Bir de ben önceki haftalara/aylara göre sordum :) çünkü o zamanlar hiç kilo almadım desem yeridir. Karbonhidrat yemesi güzel ama sonrası üzücü ne yazık ki :) o yüzden ben normal yediğimin üzerine çıkmamaya dikkat ediyorum, her ne kadar nefsim dürtüklese de :))

3 kilosu gitmişti sadece. 69 ile doğuma girdim 2 gün sonra 66 ydım. 40ım çıktığında 64. Şimdi 53 kiloyum. Ben öyle birden kilo vermedim yavaş yavaş ayda 1-2 şeklinde verdim.
En sağlıklısı yavaş yavaş vermek tabi ama sadece 3 kilo vermek az diil mi bebek , eşi , suyu ben hep daha fazla olur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…