ben üç aldım, 67 den 70e ..Kızlar ne durumdasınız? Ben 11 kilo aldım
57 den 68 e
Bende 28. Haftadayim 9 kilo aldım27.ci haftamdayım 8 kilo aldım 62 kiloyum
Doğumda ne kadar kilo gittiBende 37+5 de doğum yaptım 8 kilo almıştım
61 den 70 oldum bendeKızlar ne durumdasınız? Ben 11 kilo aldım
57 den 68 e
Şişkinlik vardır canım 3 kilo Alman için erken benceMerhaba kızlar. 8. Haftamdayim ekstra bişey yemiyorum eskisi gibi devam ediyorum sadece sabahları süt içiyorum ona rağmen 3 kilo almış gorunuyorum. Bu şişkinlik mi yoksa kilo mu anlamadım. Gobusum çok büyüdü simdiden
Ben diyetisyen e gittim ama uymak zorunda oluyoDiyetisyen kontrolünde mi geçirsem hamileliğimi diye düşündüğüm zamanlar oluyor elbette kilo alımı engelleyemez sonuçta bebeğim büyüyor fakat ben bebeğim sağlıklı büyüsün o kilo alsın bende kalıcı kilolar olmasın diye düşünüyorum
İçinizde diyetisyen gitmiş olan var mı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Haftada 3 kez akşamları yürüyorum bazen yarım saat bazen 45 dj falanYürüyüşü her gün mü yapıyorsunuz ve kaç dk yürüyorsunuz? Bende yapmak istiyorum 4. Aydan sonra
Sen benden az almışsın canım 9 kilo gayet iyi61 den 70 oldum bende
d vitamini ve kalsiyum için ne kullanıyorsunuz? ve omega 3?
calcimax magnezyum mu?bana calcimax +d3 verdi. omega vermedi. dün verdi daha bir gün onu bir gün magnezyumu iç dedi gün aşırı verdi
gayet iyi ama 20. haftadan sonra çok iştah açılıyor, dikkat et. ben 20ye kadar hiç almamıştım, ondan sonra iştah patlaması oldu :)20. haftadayım 2 kilo almışım toplamda :) mucize benim için :)
calcimax magnezyum mu?
gayet iyi ama 20. haftadan sonra çok iştah açılıyor, dikkat et. ben 20ye kadar hiç almamıştım, ondan sonra iştah patlaması oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?