Doğumda ne kadar kilo kaybı oldu acaba65'kg ile hamile kaldım doğuma girmeden 2 gün önce 83'kg idim
Doktor moral bozuyo resmen şimdiden çok almissin dedi moralimi bozdu 24. Haftadan sonra daha cok alacaksın dediIlk hamileligimde 30 kilo aldim oglum 2 yasinda aldigim kilonun 25 vermis olarak tekrar hamile kaldim gecen ay kilo almamistim ama bu ay aldim sanirim :) veririz cnm kilo nedir ki ben dert etmiyorum bide dr etmese daha iyi olucak
İnşallah veririm ya çok sinir oldum doktor 20. Haftaya Gore çok almisin dedibende hamileliğimde 18 kilo aldım sonra veriliyor kafana takma
Maşallah size ne güzel az almissiniz en çok kiloyu hangi haftadan sonra aldınız34. haftamdayım doğuma 5 hafta falan kaldı 11 kilo aldım..
Bide emzirme dönemi var dimi o dönemde daha çok alınıyor diyorlar .Ben hamilelikte yaklaşık 10 kilo falan alıyorum ama doğumdan sonra daha çok alıyorum.
Canim cok kilo almissin sen muhtemelen cok zayiftin zayıf anne adayları daha cok kilo alıyor genenlde hamile kalmadan once ben 67 idim suan 80 kiloyum doktorum cok kiziyor bana fazla kilo aldim diye bilmiyorum senin dogum doktorun ne diyor ama dogum sonrasi kilo vermek onemli degil senin ve bebisin sagligi acisindan biraz dikkat et istersen umarim yanlis anlamadin beni :)5. ayımdayım 15 kilo aldım
Ruyalarima giriyor kilo aldığım o kadar korkuyorum kilo almaktan bana doktor çok almissin dikkat et dedi5. ayımdayım 15 kilo aldım
Maşallah size ben daha 20 haftadayim 7 kilo aldım7 kilo aldım bugün itibariyle. 9 ile bitirme derdindeyim.
Ben çok dikkat etmeme rağmen aldım anlamadım ya normade yuruyuse falan çıkardım ama 1 aydır soğuk hava var diye çıkamıyorum sanırım bunun çok etkisi varŞu ana kadar 17 kg aldım bunun 13 kg si 5. Aydan sonra çok hızlı şekilde aldım,son aylar daha hızlanıyor oysa başlarda çok dikkat etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?