Hamilelikte kaç kilo aldınız

Ben de normal istiyorum ama epidural normal doğum . Yani kısmen ağrısız olan. Ama kararsızım
canım bende ağrısız olsun diye epidural istiyordum ama etrafımda bir kaç kişi o şekilde yaptı ve hiç memnun değil çünkü bir hasar bırakıyor en çok olanda baş ağrısı sürekli ağrı çekiyormuşsun

Canım bünye meselesi bence bir de doktorun kabiliyeti önemli. Çok memnun olanlar da var..

Bi baş ağrısı bir de bel ağrısını çok duydum canım evet ama tamamen not al doğumdan da çok korkuyorum napsam bilmiyorum

Canım bünye meselesi bence bir de doktorun kabiliyeti önemli. Çok memnun olanlar da var..
aynen kişiden kişiye de değişebilir ama ben int den de okudum tuhaf bir sistem iğne ile ilaç veriyor bir dakka aralığı var falan oda beni korkuttu artık beş dakka o doğum sancısını çekerim daha iyi heralde ya

Bi baş ağrısı bir de bel ağrısını çok duydum canım evet ama tamamen not al doğumdan da çok korkuyorum napsam bilmiyorum
korkmasına bende çok korkuyorum ama hem anne hemde bebek için her zaman normal doğum daha sağlıklı sezeryan doğum da çocuk daha çok hastalık kapıyormuş

5 dakika doğum sancısı çekmek mi? Onun bir standartı yok ki canım, kaç saat çekicez kaç saatte doğurcaz belli mi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…