canım ben normal doğum istiyorum doktoruma da söyledim şuanlık herşey güzel bi aksilik çıkmazsa eğer normal yapıcam ya senKızlar nasıl doğum yapıcagınıza karar verdiniz mi
Kızbebeğinin cinsiyeti ne
İnşallah normalKızlar nasıl doğum yapıcagınıza karar verdiniz mi
Ben de normal istiyorum ama epidural normal doğum . Yani kısmen ağrısız olan. Ama kararsızımcanım ben normal doğum istiyorum doktoruma da söyledim şuanlık herşey güzel bi aksilik çıkmazsa eğer normal yapıcam ya sen
ay sende benden bizimde kız sağlıkla doğsun da artık
canım bende ağrısız olsun diye epidural istiyordum ama etrafımda bir kaç kişi o şekilde yaptı ve hiç memnun değil çünkü bir hasar bırakıyor en çok olanda baş ağrısı sürekli ağrı çekiyormuşsunBen de normal istiyorum ama epidural normal doğum . Yani kısmen ağrısız olan. Ama kararsızım
Canım bünye meselesi bence bir de doktorun kabiliyeti önemli. Çok memnun olanlar da var..canım bende ağrısız olsun diye epidural istiyordum ama etrafımda bir kaç kişi o şekilde yaptı ve hiç memnun değil çünkü bir hasar bırakıyor en çok olanda baş ağrısı sürekli ağrı çekiyormuşsun
Kaç haftalıksınızay sende benden bizimde kız sağlıkla doğsun da artık
Bi baş ağrısı bir de bel ağrısını çok duydum canım evet ama tamamen not al doğumdan da çok korkuyorumcanım bende ağrısız olsun diye epidural istiyordum ama etrafımda bir kaç kişi o şekilde yaptı ve hiç memnun değil çünkü bir hasar bırakıyor en çok olanda baş ağrısı sürekli ağrı çekiyormuşsun
aynen kişiden kişiye de değişebilir ama ben int den de okudum tuhaf bir sistem iğne ile ilaç veriyor bir dakka aralığı var falan oda beni korkuttu artık beş dakka o doğum sancısını çekerim daha iyi heralde yaCanım bünye meselesi bence bir de doktorun kabiliyeti önemli. Çok memnun olanlar da var..
Bütün kızlar toplanmışız :) benim bebeğim de kızKaç haftalıksınız
25+5 canım senKaç haftalıksınız
korkmasına bende çok korkuyorum ama hem anne hemde bebek için her zaman normal doğum daha sağlıklı sezeryan doğum da çocuk daha çok hastalık kapıyormuşBi baş ağrısı bir de bel ağrısını çok duydum canım evet ama tamamen not al doğumdan da çok korkuyorumnapsam bilmiyorum
5 dakika doğum sancısı çekmek mi? Onun bir standartı yok ki canım, kaç saat çekicez kaç saatte doğurcaz belli mi sankiaynen kişiden kişiye de değişebilir ama ben int den de okudum tuhaf bir sistem iğne ile ilaç veriyor bir dakka aralığı var falan oda beni korkuttu artık beş dakka o doğum sancısını çekerim daha iyi heralde ya
29+2 bizim de25+5 canım sen
28+ 6 :)Bütün kızlar toplanmışız :) benim bebeğim de kız
ya kendimizi avutuyoruz işte sende yangına körükle gitme korku da var yani :)))5 dakika doğum sancısı çekmek mi? Onun bir standartı yok ki canım, kaç saat çekicez kaç saatte doğurcaz belli mi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?