Bazen telaslaniyorum acaba bı sorun mı var diye düşünüyorum sürekliBenimki bi sağda bi solda bi aşağıda bi yukarıda :) bazen belime doğru gidiyo dön orası diil yerin diyorum
Niye öyle düşünüyosun canım hareketleri mi azBazen telaslaniyorum acaba bı sorun mı var diye düşünüyorum sürekli
Yok ağrım olduğu zaman normalmi diye düşünüyorum sürekliNiye öyle düşünüyosun canım hareketleri mi az
Telaşlanmamaya çalış canım illaki biraz biraz ağrılarımız olurYok ağrım olduğu zaman normalmi diye düşünüyorum sürekli
2 tane normal dogum yaptim. Insallah buda normal olur :) epidural vurdurabilirim ama daha rahat oluyor.Kızlar nasıl doğum yapıcagınıza karar verdiniz mi
Ben epidural vurdurdum. Sadece ilk gece bas agrisi cektim. Sonra biraz bel agrim oldu ve gecti. Bunda da epidural dusunuyorum.Ben de normal istiyorum ama epidural normal doğum . Yani kısmen ağrısız olan. Ama kararsızım
Bebek buyudukce yeri azaldigindan hareket azalir.oda azAldı ama yine hareket var
Bu soru çok su götürür, ama internette ben bakmıştım daha yedinin içinde oluyorsun, dur benim takip ettiğim bir çizelge var sana onu atayım ama bu tablo bile ilerde gösteriyorKızlar 29. Haftanın sonundayım, 7. ayımı mı bitirmiş oluyorum ?
Teşekkür ederim canım 7 bitmemiş daha yahuBu soru çok su götürür, ama internette ben bakmıştım daha yedinin içinde oluyorsun, dur benim takip ettiğim bir çizelge var sana onu atayım ama bu tablo bile ilerde gösteriyor
Olleyler olumlu şeyler duymak mutlu etti epidural ile ilgili :)Ben epidural vurdurdum. Sadece ilk gece bas agrisi cektim. Sonra biraz bel agrim oldu ve gecti. Bunda da epidural dusunuyorum.
Bebeğin pozisyonuna göre bazen karın altı bazen göbeğin üstü sertleşip gerginleşiyo canımi bende de olmuştu. Şiddetli ağrı olmuyorsa endişelenmekızlar bu arada benim karnımda ağrı oluyor göbeğin üst kısmı olarak bazen elleyemiyorum bile sizde yaşadınız mı veya oluyor mu
Canim ben yaptirmadim hic. Bunda da yaptirma niyetim yok.Kızlar ben 1. Tetanozumu oldum ama 2.yi hala yaptırmadım . Vakti geçme gibi bi durum oluyo mu ?
Onu bir takibini yapan hemşireyle görüşsen iyi olur canım. 2 aşı arasında 1 aydan az zaman farkı olmaması gerektiğini biliyorum ama ne kadar geciktirilir bilmiyorum.Kızlar ben 1. Tetanozumu oldum ama 2.yi hala yaptırmadım . Vakti geçme gibi bi durum oluyo mu ?
Bence yaptırsanız iyi olurdu.Canim ben yaptirmadim hic. Bunda da yaptirma niyetim yok.
Verirsin canım merak etme, bu azimle her türlü verirsin, maşallahh24 şubat ta doğum yaptım. 58 ile hamile kaldım. 70 ile doğuma girdim. Şu an 60 kiloyum. doğumdan eve geldiğimde 64'düm. Ekmek yemeden ve emzirerek 4 kiloyu verdim 15 günde. Ama o iki kilo da gözümde büyüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?