Ben suana kadar aldigim kilonun hepsini o haftalar arasi aldim :) kisiden kisiye gore degisir. Dikkatli olmakta fayda var22-34 arası duruyor sonra tekrar artıyor o zaman kilo alımı
Zayif oldugunuz icin onemli degil o kadar. Ben mesela 67 ile hamile kaldim o yuzden hedefim 20 haftaya kadar kilo almamakti ve nitekim de almadim hic ve sonrasinda da dikkat etmeye devam ettim. Kilonuz suan icin gayet iyi. Kilo alimlarinizi yazdiginiza gore siz de temkinli ilerlemeyi dusunuyorsunuz.kontrolu birakmayanlar cok almiyor benceKizlar ben hamileligimi ogrendigim de 53 dum yani
6 haftalik..........53
10 haftalik........54
12 haftalik.........54,5
14 haftalik.........54,8
3. Aydan sonra kilo alinir diye biliyodum ama bilmiyorum benim durumum iyi mi sizce de. Ama doktorum bebegimin gayet saglikli oldugunu soyledi cok sukur. :)
Süpersin canım umarım bende senin kadar kontrollü olabilirim bende şuanda 20. Haftadayım henüz kg almadım40 ci haftadayim 6 kilo aldim toplam. :)
Benim bu kadar az kilo almam ihtimal disi baya zayif hamile kaldim suan 22 haftam bitiyor ve 3 kg aldim40 ci haftadayim 6 kilo aldim toplam. :)
Ben daha çok nefsimi körlemek istedim aslında . Hamilelikte de istediklerimi yemezsem emzirme döneminde dikkat edemem diye düşündüm. Bu tamamen kendimle ilgili yani kendimi Doğum sonrasına adapte etmemle ilgili. Bir de az kilo alan arkadaşlarımın bebekleri de küçük doğdu tabi genelleme yapmak yanlış olur. Bence ideali 12-14 kg almak hamilelikteÖnemli olan bebislerimizin sağlıklı olmasi canım kilo alınız verilir ama yinede dikkat etmek gerekiyor bizim aldığımız kilonun bebeğe hiçbir faydası yok
Süpersin canım umarım bende senin kadar kontrollü olabilirim bende şuanda 20. Haftadayım henüz kg almadım
Benim bu kadar az kilo almam ihtimal disi baya zayif hamile kaldim suan 22 haftam bitiyor ve 3 kg aldim
Canim benim 3. Hamileligim . Daha oncekilerde 8- 9 kg civari aldim. Bunda da bu kadar alsam yeter. Yoksa dogum sonrasi iskelet diye gostercekler ☺ 47 kilo normal halim. Boyum 162 cmTavsiyem bol bol meyve ve falim sakizi cignemek bol bol :)
Bu arada kizlar aranizda bu durum yasiyan varmi? Acayip kitap kokusu canim cekiyor veya boya kokusunu koklamak veya toz yemekhormonlardanmis galiba
Canım bazıları da toprak yemek istermis, o da demir eksikliği belirtisi diye okumuştum, bir baktır istersen, ama kitap kokusu iyiymiş ilk defa duymuş oldum :)
Canim benim 3. Hamileligim . Daha oncekilerde 8- 9 kg civari aldim. Bunda da bu kadar alsam yeter. Yoksa dogum sonrasi iskelet diye gostercekler ☺ 47 kilo normal halim. Boyum 162 cm
Evet demir hapi kulaniyorum olabilirde:)
Her yerde dergi topluyorum, koltugun altinda dolabimda heryerde dergi oldu, alip burnumla icine girip deliler gibi kokluyorum normal degil
Yaa diyorum ya bazı kişilerin de duvar sivası kokusu olur ya onu aş erdiğini okumuştum, duvarları yalamamak için kendimi zor tutuyorum diyorlardı, seninki de o hesap demekki doğruymuş kan değerleri ile ilişkili olabilir bu durum, ne diyim senin bebis okuyup adam olacak desene annesi kitapları aş erdiğiné gore
Şimdi düşününce 12 iyi gibi benim hedefim toplamda 12 kilo ile bitirmekti inşallah 15 kilo ile bitiririm 6 hafta kaldı daha fazla almam inşallah ben 22 hafta 8 kilo alınca korktum açıksasi çok alırım diye12 kilo sizinde iyi aslında gayet dozunda ilerlemiş. Zaten doğumda çoğunu atacaksınız. Bende inşallah dozunda ilerlerim aşırı kilo almaktan çok korkuyorum
Banada ilk başlarda toprak kokusu çok güzel geliyordu yiyesim geliyordu sonra tahlillerde demir eksikliği çıktı sebebi oymuşYaa diyorum ya bazı kişilerin de duvar sivası kokusu olur ya onu aş erdiğini okumuştum, duvarları yalamamak için kendimi zor tutuyorum diyorlardı, seninki de o hesap demekki doğruymuş kan değerleri ile ilişkili olabilir bu durum, ne diyim senin bebis okuyup adam olacak desene annesi kitapları aş erdiğiné gore
Ben 22 34 arasi 4 kilo aldım ben asıl kiloyu 16 hafta ile 22 hafta arasında aldım 8 kilo aldım o dönemde şimdi 34. haftadayim toplamda 12 kilo aldımBen suana kadar aldigim kilonun hepsini o haftalar arasi aldim :) kisiden kisiye gore degisir. Dikkatli olmakta fayda var
Canım ben 16. Haftada başladım kilo almaya sende çok almamissin merak etme asıl kilo artışı 16. Haftadan sonra oluyor doktorum öyle demiştiKizlar ben hamileligimi ogrendigim de 53 dum yani
6 haftalik..........53
10 haftalik........54
12 haftalik.........54,5
14 haftalik.........54,8
3. Aydan sonra kilo alinir diye biliyodum ama bilmiyorum benim durumum iyi mi sizce de. Ama doktorum bebegimin gayet saglikli oldugunu soyledi cok sukur. :)
Bende o şekilde oldu canım 22 de 8 kilo almıştım 28. Haftada 9 kilo 34 TE 12 kilo almıştım gerçi kişiden kişiye değişir22-34 arası duruyor sonra tekrar artıyor o zaman kilo alımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?