Hamilelikte kaç kilo aldınız

Zayif oldugunuz icin onemli degil o kadar. Ben mesela 67 ile hamile kaldim o yuzden hedefim 20 haftaya kadar kilo almamakti ve nitekim de almadim hic ve sonrasinda da dikkat etmeye devam ettim. Kilonuz suan icin gayet iyi. Kilo alimlarinizi yazdiginiza gore siz de temkinli ilerlemeyi dusunuyorsunuz.kontrolu birakmayanlar cok almiyor bence

Önemli olan bebislerimizin sağlıklı olmasi canım kilo alınız verilir ama yinede dikkat etmek gerekiyor bizim aldığımız kilonun bebeğe hiçbir faydası yok
Ben daha çok nefsimi körlemek istedim aslında . Hamilelikte de istediklerimi yemezsem emzirme döneminde dikkat edemem diye düşündüm. Bu tamamen kendimle ilgili yani kendimi Doğum sonrasına adapte etmemle ilgili. Bir de az kilo alan arkadaşlarımın bebekleri de küçük doğdu tabi genelleme yapmak yanlış olur. Bence ideali 12-14 kg almak hamilelikte

Bu arada kizlar aranizda bu durum yasiyan varmi? Acayip kitap kokusu canim cekiyor veya boya kokusunu koklamak veya toz yemek hormonlardanmis galiba

Bu arada kizlar aranizda bu durum yasiyan varmi? Acayip kitap kokusu canim cekiyor veya boya kokusunu koklamak veya toz yemek hormonlardanmis galiba

Canım bazıları da toprak yemek istermis, o da demir eksikliği belirtisi diye okumuştum, bir baktır istersen, ama kitap kokusu iyiymiş ilk defa duymuş oldum :)

Canım bazıları da toprak yemek istermis, o da demir eksikliği belirtisi diye okumuştum, bir baktır istersen, ama kitap kokusu iyiymiş ilk defa duymuş oldum :)

Evet demir hapi kulaniyorum olabilirde:)
Her yerde dergi topluyorum, koltugun altinda dolabimda heryerde dergi oldu, alip burnumla icine girip deliler gibi kokluyorum normal degil

Evet demir hapi kulaniyorum olabilirde:)
Her yerde dergi topluyorum, koltugun altinda dolabimda heryerde dergi oldu, alip burnumla icine girip deliler gibi kokluyorum normal degil

Yaa diyorum ya bazı kişilerin de duvar sivası kokusu olur ya onu aş erdiğini okumuştum, duvarları yalamamak için kendimi zor tutuyorum diyorlardı, seninki de o hesap demekki doğruymuş kan değerleri ile ilişkili olabilir bu durum, ne diyim senin bebis okuyup adam olacak desene annesi kitapları aş erdiğiné gore

Ahaha bunu hic dusunememistim insallah okuyup adam olur bebisim onca kitap kokladik
Duvar yalamakta neymis bunuda ilk defa duyuyorum benden beter

12 kilo sizinde iyi aslında gayet dozunda ilerlemiş. Zaten doğumda çoğunu atacaksınız. Bende inşallah dozunda ilerlerim aşırı kilo almaktan çok korkuyorum
Şimdi düşününce 12 iyi gibi benim hedefim toplamda 12 kilo ile bitirmekti inşallah 15 kilo ile bitiririm 6 hafta kaldı daha fazla almam inşallah ben 22 hafta 8 kilo alınca korktum açıksasi çok alırım diye

Banada ilk başlarda toprak kokusu çok güzel geliyordu yiyesim geliyordu sonra tahlillerde demir eksikliği çıktı sebebi oymuş

Ben suana kadar aldigim kilonun hepsini o haftalar arasi aldim :) kisiden kisiye gore degisir. Dikkatli olmakta fayda var
Ben 22 34 arasi 4 kilo aldım ben asıl kiloyu 16 hafta ile 22 hafta arasında aldım 8 kilo aldım o dönemde şimdi 34. haftadayim toplamda 12 kilo aldım

Canım ben 16. Haftada başladım kilo almaya sende çok almamissin merak etme asıl kilo artışı 16. Haftadan sonra oluyor doktorum öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…